Menu
Your Cart

Πενθήμερη εκδρομή στην Κρακοβία

Πενθήμερη εκδρομή στην Κρακοβία
ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ
Πενθήμερη εκδρομή στην Κρακοβία

Κρακοβία : Η παραμυθένια πόλη!!!

Μια πόλη-κόσμημα, κρύβει θησαυρούς γοτθικής και αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής και τόνους τέχνης (έχουν καταγραφεί πάνω από 2 εκατ. έργα).   Πρόκειται για ένα υπαίθριο μουσείο, με παλάτια, καθεδρικούς και ιστορικές κατοικίες.   Θα επισκεφθούμε το  στρατόπεδο εξόντωσης Άουσβιτς - μια ξεχωριστή εμπειρία ! Ενω θα μας μαγέψουν τα αλατωρυχεια όπου  στα έγκατα της γης θα περιπλανηθούμε και θα δούμε  έναν χώρο που μοιάζει με μουσείο , αποτελούμενο από αγάλματα από αλάτι που αναπαριστούν τη ζωή στο ορυχείο όταν αυτό ήταν σε λειτουργία, μια υπόγεια λίμνη, παρεκκλήσια, χώροι δεξιώσεων, κατάστημα με σουβενίρ, εστιατόριο κ.α


5  ΗΜΕΡΗ  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 18/10/2023 – EΠΙΣΤΡΟΦΗ : 22/10/2023


1η μέρα : ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – KΑΤΟΒΙΤΣΕ-  ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με τη RYANAIR  ( ΑΘΗΝΑ- KΑΤΟΒΙΤΣΕ   10.00 – 11.35   ) για το Κατόβιτσε. Άφιξη , επιβίβαση στο πούλμαν και μόλις 80 κμ μας χωρίζουν από τη μαγευτική Κρακοβία. Με την άφιξη μας θα ακολουθήσει η πρώτη γνωριμία μας με την αναγεννησιακή πόλη.  Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και προαιρετικό γεύμα έως τις 16.00 όπου και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας.  Τακτοποίηση , ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο  και διανυκτέρευση. 

2η μέρα  : ΚΡΑΚΟΒΙΑ περιήγηση 

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τα παλιά κτίρια της παλιάς πρωτεύουσας της Πολωνίας από τον 13ο έως τον 17ο αιώνα, που έχει χαρακτηρισθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Θα ξεκινήσουμε με τη μεγάλη μεσαιωνική πλατεία της, θα δούμε την παλιά πόλη, το Δημαρχείο, την εκκλησία Μαριάτσκι και θα ανηφορίσουμε στον λόφο Βάβελ, με το Κάστρο των Βασιλιάδων της Πολωνίας, όπου δεσπόζει ο Καθεδρικός του 14ου αιώνα και το ανάκτορο. Εν συνεχεία, θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια γύρω από τη μεγαλύτερη μεσαιωνική πλατεία της Ευρώπης, μήκους 200 μέτρων, η οποία περιστοιχίζεται από εντυπωσιακά κτίρια, ένα εμπορικό κέντρο και μια υπαίθρια αγορά. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και προαιρετικό γεύμα έως τις 16.00 όπου και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας.  Ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο  και διανυκτέρευση. 

3η μέρα  : ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΑΟΥΣΒΙΤΣ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση με προορισμό το σύγχρονο μνημείο βαρβαρότητας και ανθρώπινης φρίκης: το στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς, όπου βρήκαν τον θάνατο περισσότεροι από 4.000.000 άνθρωποι, 28 διαφορετικών εθνοτήτων. Επίσκεψη του χώρου με τις ρεαλιστικές αναπαραστάσεις και περιγραφές της ναζιστικής θηριωδίας.  Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος .  Δείπνο, διαν/ση.

4η μέρα  : ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πρωινό και στη συνέχεια θα μεταφερθούμε την Βιελίτσκα όπου τα αλατωρυχεία της αποτελούν σήμερα την ζωντανή απόδειξη του πανέμορφου και ιδιαίτερου κόσμου μας. Στις υπόγειες στοές του αρκετά εκατοντάδες μέτρα χαμηλότερα από την επιφάνεια της γης, θα δούμε εκκλησίες ολόκληρες σκαλιστές πάνω στο αλάτι, αίθουσες συναυλιών, ομοιώματα του Ιησού, πάγκους , Αγιες Τράπεζες, όλα φτιαγμένα και σκαλισμένα πάνω στο αλάτι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος έως το  δείπνο, διαν/ση.

5η μέρα  : ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΚΑΤΟΒΙΤΣΕ 80 ΚΜ  - ΑΘΗΝΑ 

Πρωινό και αναχώρηση  για τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο της πόλης Κατόβιτσε όπου και πτήση για Αθήνα με τη Ryanair ( 12.50  - 16.15  ). 'Αφιξη  στο αεροδρόμιο Αθηνών  γεμάτοι όμορφες αναμνησεις!


TIMH ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ :    630  ΕΥΡΩ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ :  +  120    ΕΥΡΩ


Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

 • πολυτελές πούλμαν για όλες τις διαδρομές όπως αναφέρονται στην Πολωνία
 • αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση  με χειραποσκευή 10 κιλών και 1 προσωπική τσάντα  , ΑΘΗΝΑ –ΚΑΤΟΒΙΤΣΕ  - ΑΘΗΝΑ με RYANAIR
 • φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 
 • Επιλεγμένo ξενοδοχείo 4 αστέρων στην Κρακοβία Sympozjum Hotel & spa : https://www.sympozjum.com.pl/
 • 4 ΠΡΩΙΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ 
 • 4 ΔΕΙΠΝΑ  στο ξενοδοχείο 
 • Περιηγήσεις ως το πρόγραμμα
 • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας
 •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης  
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει και covid 19 ( σύμφωνα με τους όρους της Interamerican  )


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • δημοτικοί φόροι ( πληρωτέοι στη Reception του ξενοδοχείου - υποχρεωτική καταβολή ) 
 • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς αρχαιολογικούς χώρους ( Άουσβιτς , αλατωρυχεία ) και ό,τιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στα <περιλαμβάνονται 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

Η ΤΙΜΗ  ΙΣΧΥΕΙ  ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 30/08/2023    ΚΑΙ  ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ       200          ΕΥΡΩ  ΕΩΣ   30/08 ,   ΓΙΑ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ  .  ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ !!!

Η ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ . 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Κρακοβία
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Κρακοβία
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 18/10/2023
630,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.