Menu
Your Cart

Διήμερη εκδρομή στην Λακωνική Μάνη

Διήμερη εκδρομή στην Λακωνική Μάνη
ΔΙΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Διήμερη εκδρομή στην Λακωνική Μάνη

Το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου, η Λακωνική Μάνη, ανοίγει την αγκαλιά της και μας περιμένει!  Σε αυτή την εκδρομή μας , θα επισκεφθούμε τα δύο στολίδια της , το Λιμένι και  το Νέο Οίτυλο, το καμάρι της Μάνης την Αρεόπολη - ένα μαγικό σκηνικό με αυθεντική, μανιάτικη αύρα ! Θα περπατήσουμε στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Θα μας κάνει εντύπωση η αρχοντιά  και η νησιώτικη φυσιογνωμία του Γυθείου.  Θα επισκεφθούμε  ένα από τα πιο προβεβλημένα Σπήλαια σε όλο τον κόσμο με μοναδική απήχηση στο εξωτερικό, τα σπήλαια Διρού .

2 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :  28/10/23 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ : 29/10/23


1Η ΜΕΡΑ : AΘΗΝΑ –ΛΙΜΕΝΙ -ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ –ΑΡΕΟΠΟΛΗ- ΓΥΘΕΙΟ 

Aναχώρησητο πρωί και με ενδιάμεσες στάσεις , θα φτάσουμε στην μαγευτική Λακωνική Μάνη, αφού περάσουμε από   το πανέμορφο Λιμένι με τα γαλαζοπράσινα νερά και τον ήλιο να σβήνει στο Μεσσηνιακό κόλπο και το παραθαλάσσιο ΝέοΟίτυλο, θα φτάσουμε στασπήλαια Δυρού. στάση στα περίφημα σπήλαια Διρού ( ατομικά έξοδα εισιτηρίου ), τα οποία εξερευνήθηκαν συστηματικά από τους σπηλαιολόγους. Συνεχίζουμε για την  Αρεόπολη – έναν  ιστορικό οικισμό , που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί Τουρκοκρατίας, πατρίδα των Μαυρομιχαλέων, όπου και σχετική παραμονή. Τέλος θα φτάσουμε στο Γύθειο-  την «Γη των θεών»  . Άφιξη στην πανέμορφη κωμόπολη που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Λαρύσιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ : 2Η ΜΕΡΑ   ΓΥΘΕΙΟ  – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και σήμερα θα θαυμάσουμε το υπέροχο Γύθειο. Συνεχίζουμε  για τη γραφική Μονεμβασιά. Φθάνοντας, αντικρύζουμε την  καστροπολιτεία. Περπατώντας την Παλιά Πόλη, ανάμεσα σε αρχοντικά, αψίδες, ενετικά οικόσημα, βυζαντινές εκκλησίες με σημαντικότερες του Ελκομένου Χριστού και της Αγ. Σοφίας, σπίτια με εξώστες στο πέλαγος, συνθέτουν μία μοναδική εικόνα. Ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής ,  με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και καφέ. Άφιξη με τις ομορφότερες αναμνήσεις !


TIMHKAT΄  ATOMO ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 130 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • πολυτελές πούλμαν 
 • 1 διαν/ση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων STAVROS TOU NOTOU : https://stavrostounotou.com/ 
 • πρωινό σε μπουφέ 
 • Δείπνο( σερβιριζόμενο 4 πιάτων ) στο ξενοδοχείο με γλέντι
 • Αρχηγός / Συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 
 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Γεύματα 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

 • Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 7 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 
 • Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδιού.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΓΥΘΕΙΟ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΛΙΜΕΝΙ -ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΓΥΘΕΙΟ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΛΙΜΕΝΙ -ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 28/10/23
130,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.