Menu
Your Cart

ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ – ΖΑΛΟΓΓΟ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ   ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ – ΖΑΛΟΓΓΟ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ -  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΤΡΙΗΜΕΡΗ
ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ – ΖΑΛΟΓΓΟ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

1η ημέρα:  ΑΘΗΝΑ – AΡΤΑ -  ΖΑΛΟΓΓΟ – ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ 

Συγκέντρωση   και αναχώρηση για την όμορφη Άρτα , με ενδιάμεσες στάσεις. Θα διασχίσουμε την ζεύξη Ρίου Αντίρριου δια μέσου της γέφυρας και θα φτάσουμε στην ‘Αρτα  όπου επίσκεψη στο ιστορικό γεφύρι της, που ενώνει τις όχθες του ποταμού Αράχθου, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα, αλλά και την πόλη της Άρτας, με το κάστρο και τις Βυζαντινές εκκλησίες. Σχετική παραμονή για προαιρετικό φαγητό. Συνεχίζουμε για το Ζάλογγο,   όπου είναι ένα από τα ιστορικά όρη της Ελλάδας και βρίσκεται βόρεια της Πρέβεζας. Το όνομα του συνδέθηκε με την προεπαναστατική περίοδο του 1821 και ειδικότερα με τον θρυλούμενο χορό του Ζαλόγγου όπου 63 ηρωίδες Σουλιώτισσες προτίμησαν τον θάνατο παρά να σκλαβωθούν στους Τούρκους. Θα επισκεφτούμε τον βράχο με το μνημείο θυσίας του Ζαλόγγου και την Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου ( εάν είναι ανοιχτή ) . Τελευταίος μας  προορισμός το Κανάλι Καστροσυκιάς που βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο, διαν/ση.


2η ημέρα: ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ  - ιερά μονή ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ - ΛΕΥΚΑΔΑ καρναβάλι  – ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ  

Πρωινό και    αναχώρηση  για  την πανέμορφη Λευκάδα ,  την πατρίδα του Σικελιανού και του Βαλαωρίτη. Με την άφιξή μας στο νησί θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της Φανερωμένης , με την μοναδική θέα στη Λευκάδα, στο Ιόνιο πέλαγος και στην Ήπειρο . Συνεχίζουμε για πόλη της Λευκάδας, όπου γνωριμία και ελεύθερος χρόνος για την παρακολούθηση της μεγάλης Αποκριάτικης παρέλασης, που διοργανώνει ο δήμος και    κορυφώνεται στη κεντρική πλατεία με χορό, γλέντι, μεζέδες και κρασί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.   Διανυκτέρευση.


3η ημέρα: ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ – ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ -  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας   θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας για την επιστροφή στην Αθήνα. Αρχικά θα σταματήσουμε στην Πρέβεζα για να δούμε   τον ενετικό πύργο του ρολογιού και τα υπόλοιπα αξιοθέατα της πόλης.  Ακολουθεί στάση στην γραφική κωμόπολη της Αμφιλοχίας για προαιρετικό καφεδάκι  . Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με στάση  στο Μεσολόγγι όπου και στάση για προαιρετικό φαγητό. . Παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής μέσω Ρίου Αντιρρίου και άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.


TIMH  KAT΄’  ATOMO ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 185  €

TIMH  KAT΄’  ATOMO ΣΕ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  245  €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Πολυτελές πούλμαν για όλη τη διάρκεια εκδρομής

Διαμονή στο επιλεγμένο 4 αστέρων ξενοδοχείο POSEIDON BEACH : https://poseidonbeachhotel.gr/ στην Καστροσυκιά Πρεβέζης

πρωινό    καθημερινά  σε μπουφέ  

δείπνο  καθημερινά  σερβιριζόμενο μενού, εκ των οποίων ένα με γλέντι ( συνολικά 2 πρωινά και 2 δείπνα )

Αρχηγός / Συνοδός

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Γεύματα 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 7 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδιού. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ – ΖΑΛΟΓΓΟ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ – ΖΑΛΟΓΓΟ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 25/02/23
185,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.