Menu
Your Cart

Τριήμερη εκδρομή στην Θεσσαλονίκη

Τριήμερη εκδρομή στην Θεσσαλονίκη
ΤΡΙΗΜΕΡΗ
Τριήμερη εκδρομή στην Θεσσαλονίκη

Το τριήμερο των Θεοφανείων , θα μας αγκαλιάσει η < Νύμφη του Θερμαϊκού > , η μοναδική Θεσσαλονίκη , με πλήθος από μεγαλοπρεπή βυζαντινά μνημεία,  πολλά ενδιαφέροντα μουσεία ,  το σύμβολο της πόλης : το  Λευκό Πύργο και την μεγαλειώδη πλατεία Αριστοτέλους  ! Θα γνωρίσουμε την Καβάλα  , την πανέμορφη αυτή πόλη, που είναι αμφιθεατρικά χτισμένη δίπλα στη θάλασσα και  συνδυάζει όλα όσα μπορούν να σας συγκινήσουν! Τη γοητευτική Δράμα, που τις γιορτές γίνεται ακόμη πιο γοητευτική αφού φιλοξενεί το < χωριό του Άη Βασίλη > την Ονειρούπολη , το απόλυτο γιορτινό παραμύθι για όλες τις ηλικίες  ! Θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Παϊσίου που  βρίσκεται στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. 


1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ -  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Συγκέντρωση   το πρωί και αναχώρηση    με ενδιάμεσες στάσεις για  την πανέμορφη  Θεσσαλονίκη . Με την άφιξή μας θα γνωρίσουμε  την πόλη, θα προσκυνήσουμε  στον Άγιο Δημήτριο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, Ελεύθερος χρόνος για βόλτες, για φωτογραφίες στον Λευκό Πύργο  γιατί το ξενοδοχείο είναι κεντρικό και ενδείκνυται…  ( δείπνο για όσους το δηλώσουν ) , διαν/ση.

 

2η ΜΕΡΑ :   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ – ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ( ΧΩΡΙΟ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ )  - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη Καβάλα, άφιξη και περιήγηση  . Θα δούμε αξιόλογα κτίσματα όπως τις Καμάρες - το πιο χαρακτηριστικό σημείο πόλης   και φυσικά το σήμα κατατεθέν της πόλης το περίφημο κάστρο της πόλης. Σχετική παραμονή για να  περπατήσουμε στους κεντρικότερους και πιο εμπορικούς δρόμους της . Συνεχίζουμε για μία ακόμη όμορφη πόλη τη Δράμα, όπου θα έχουμε παραμονή 3 ώρες  για να θαυμάσουμε την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, <Ονειρούπολη > με τα   ξύλινα σπιτάκια που έχουν στηθεί και   το όνειρο του Άη Βασίλη  παίρνει μορφή!!! Προαιρετικό γεύμα. Επιστρέφουμε στην Θεσσαλονίκη και ελεύθερος χρόνος . ( Δείπνο για όσους το δηλώσουν )  , διαν/ση. 


3η ΜΕΡΑ :   :   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ  - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για να προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Παϊσίου , που βρίσκεται μέσα στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου ( Η είσοδος στο μοναστήρι δεν επιτρέπεται στις γυναίκες που φορούν παντελόνια, κοντές φούστες). Οι γυναίκες να φορούν φούστα φαρδιά και μακριά, κάτω από το γόνατο. Το μοναστήρι δεν δίνει φούστες, μαντήλια ή οτιδήποτε άλλο.   Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά). Μετά το προσκύνημά μας  θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μας με ενδιάμεσες στάσεις για προαιρετικό φαγητό και καφέ.


TIMH KAT΄ ATOMO ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

175 €


EΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ( 2 ΔΕΙΠΝΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ )  : + 25 €


EΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ : + 40 €ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

πολυτελές πούλμαν για όλες τις διαδρομές (με φίλτρα αέρα καμπίνας άνθρακα που κρατά και καταστρέφει τους ιούς ακόμη και τον covid -19, χάρη στο μοναδικό προοδευτικό σχεδιασμό πολλαπλών στρωμάτων και αποτρέπει την διασπορά τους)

Διαμονή στο επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο 3 ΑΣΤΕΡΩΝ TELIONI HOTEL  : https://www.telioni.gr/ , στη Θεσσαλονίκη,   με πρωινό σε μπουφέ 

Δείπνο   καθημερινά ( σύνολον 2  ), σε τοπικό εστιατόριο ( για όσους το επιλέξουν )

Αρχηγός / Συνοδός

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Δείπνα 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 5 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδιού.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ – ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ( ΧΩΡΙΟ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ )- ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ – ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ( ΧΩΡΙΟ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ )- ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 06/01/2023
175,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.