Menu
Your Cart

Διαμάντια Ηπείρου - Επτάνησα & Πολυτέλεια!!!

Διαμάντια Ηπείρου - Επτάνησα & Πολυτέλεια!!!
NEA ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Διαμάντια Ηπείρου - Επτάνησα & Πολυτέλεια!!!

Αυτή η εκδρομή συγκεντρώνει όλη την ομορφιά μαζί!!! Τη Ριβιέρα της Ηπείρου & μαγικά Επτάνησα ! Θα κολυμπήσουμε σε τιρκουάζ νερά! Θα ταξιδέψουμε στα πανέμορφα Σύβοτα - ένα από τα πιο γραφικά & κοσμοπολίτικα παραθαλάσσια θέρετρα,  στη γραφική Πάργα με τα λιθόστρωτα καλντερίμια , τα υπέροχα αρχοντικά και το ενετικό κάστρο με την υπέροχη θέα στην πόλη.  Τα δύο αδερφάκια και σμαραγδένια νησιά  του Ιονίου, οι Παξοί και οι  Αντίπαξοι, θα μας εντυπωσιασουν με τα καταγάλανα νερά τους, τους μικρούς όρμους, τις σπηλιές και τα τοπία απίστευτου φυσικού κάλλους. Θα μας αγκαλιάσει η πόλη της  Λευκάδας,  με το Κάστρο της Αγίας Μαύρας, τη σύγχρονη μαρίνα και τα  χρωματιστά σπίτια. Θα περπατήσουμε στις φημισμένες πηγές του Αχέροντα και μπορείτε να απολαύσετε διάφορες ευχάριστες ατομικές ή ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες όπως ιππασία, Rafting, River Trekking, Canoe – Kayak, τοξοβολία καθώς και ποδηλασία κατά μήκος του ποταμού. Θα επισκεφθούμε την πατρική οικία του Αγίου Παϊσίου στην Κόνιτσα. Εκεί έζησε μαζί τους γονείς του και τα 8 αδέρφια του ως 18 ετών . Πολλά από τα ξύλινα αντικείμενα που είχε κατασκευάσει βρίσκονται ακόμη εκεί, όπως 'ενα εικονοστάσι, μαγειρικά σκεύη, εργαλεία... 


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ   15/08/2024  – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ :  18/08/2024


1Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΚΟΝΙΤΣΑ ( σπίτι Αγίου Παϊσίου ) -  ΓΙΑΝΝΕΝΑ 

Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση για το όμορφο  χωριό της Κόνιτσας , όπου θα επισκεφθούμε το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Άγιος Παΐσιος  . Ένα πετρόχτιστο σπίτι στην Άνω Κόνιτσα, είναι το πατρικό του Αγίου Παϊσίου (οικία Εζνεπίδη), εκεί όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια μαζί με τους γονείς του και τα 8 αδέρφια του. Σχετική παραμονή και κατευθυνόμαστε στα Γιάννενα, όπου βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο μας , τακτοποίηση στα δωμάτια,  δείπνο,  διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για Σύβοτα, μια  μαγευτική παραλία με κρυστάλλινα νερά! Κάποιοι  αποκαλούν το παραμυθένιο αυτό μέρος: «Ριβιέρα της Ηπείρου»! Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο ή προαιρετικό καφεδάκι. Συνεχίζουμε για τη  Γλυκή - ένα γραφικό χωριό κοντά στις φημισμένες πηγές του Αχέροντα. Εδώ  θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προαιρετικό φαγητό καιδραστηριότητες (τοξοβολία, rafting και ιππασία),   και βόλτα δίπλα στο ποτάμι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση.

3η ημέρα: ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ – 3 ΜΠΛΕ ΣΠΗΛΙΕΣ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πριγκίπισσα του Ιονίου ,την Πάργα . Όλη μέρα στη διάθεσή σας να την χαρείτε , να κολυμπήσετε στα πεντακάθαρα νερά της. Να περπατήσετε την πολύ όμορφη και γραφική παραλία της ή να ανεβείτε στο  εντυπωσιακό της κάστρο με την υπέροχη θέα ! Ή 

(Προαιρετική Κρουαζιέρα:  Επιβίβαση στο πλοίο για Παξούς και Αντίπαξους και  3 μπλε σπηλιές . Η κρουαζιέρα ξεκινά στις 10 π.μ. και τελειώνει στις 18.45 μ.μ.  ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ).  Στις 19.00 μ.μ.  επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

4η ΜΕΡΑ : ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ  – ΑΘΗΝΑ 

Πρωινό και θα κατευθυνθούμε στη λίμνη των Ιωαννίνων όπου και 2 ώρες ελεύθερος χρόνος για να τον εκμεταλλευτείτε όπως εσείς επιθυμείτε ! Προτάσεις μας :   να  περάσετε με βαρκάκια (έξοδα ατομικά) στο Νησί της Κυρά-Φροσύνης, όπου εκεί βρίσκεται  το σπίτι – μουσείο  του Αλή Πασά  ,  να επισκεφθείτε το κάστρο της πόλης . Ακολούθως κατευθυνόμαστε στο πανέμορφο νησί της Λευκάδας . Θα κάνουμε έναν περίπατο στην πόλη της Λευκάδας με την όμορφη

αγορά και τον υπέροχο πεζόδρομο στο ιστορικό κέντρο. Σχετική παραμονή για προαιρετικό γεύμα. Ακολούθως αναχώρηση για Αθήνα  με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη  με τις καλύτερες εντυπώσεις !


ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ :  290 EYΡΩ


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις  με πολυτελές  & καινούριο πούλμαν ( ενός έτους )
 • 3 διαν/σεις  στο πολυτελές 5 αστέρων ξενοδοχείο EPIRUS PALACE : www.epiruspalace.gr, στα Γιάννενα
 • Ημιδιατροφή καθημερίνα ( πρωινό & δείπνο σε πλούσιους μπουφέδες )
 • 'Έμπειρος Αρχηγός / Συνοδός  
 • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση 
 • Κρουαζιέρα Παξούς και Αντίπαξους και  3 μπλε σπηλιές
 • OPERATOR  
 • Δημοτικοί φόροι ( υποχρεωτικά πληρωτέοι στη reception του ξενοδοχείου)

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

 • Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 8 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 
 • Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδιού.  

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ - ΚΟΝΙΤΣΑ ( σπίτι Αγίου Παϊσίου ) – ΛΕΥΚΑΔΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ - ΚΟΝΙΤΣΑ ( σπίτι Αγίου Παϊσίου ) – ΛΕΥΚΑΔΑ
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 15/08/2024
290,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.