Menu
Your Cart

Βυζαντινή Οχρίδα Φλώρινα - Μπίτολα - Όσιος Ναούμ - Λίμνη Οχρίδας - Στρούγκα

Βυζαντινή Οχρίδα  Φλώρινα - Μπίτολα - Όσιος Ναούμ - Λίμνη Οχρίδας - Στρούγκα
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
Βυζαντινή Οχρίδα Φλώρινα - Μπίτολα - Όσιος Ναούμ - Λίμνη Οχρίδας - Στρούγκα

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ - ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ - ΜΠΙΤΟΛΑ - ΣΤΡΟΥΓΚΑ 

Σε αυτή την εκδρομή θα θαυμάσουμε την Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων!!!  'Ενα από τα ομορφότερα σημεία τους !!! Θα απολαύσουμε  τη γοητευτική  πόλη της Οχρίδας, που είναι αμφιθεατρικά χτισμένη στο λόφο της χερσονήσου που δεσπόζει πάνω από την ομώνυμη  λίμνη , σπίτια με τις κόκκινες οροφές  και   γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια . Θα περπατήσουμε τη γραφική Στρούγκα.   Θα προσκυνήσουμε στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ , ( Ο όσιος Ναούμ είναι θαμμένος σε αυτή τη Μονή. Ο θρύλος θέλει την καρδιά του να ακούγεται ακόμη να χτυπά, αν ακούσει κανείς προσεκτικά πάνω από τον τάφο του). Θα γνωρίσουμε την < πόλη των προξένων  > - τη ρομαντική   Μπίτολα , ανάμεσα σε σκιερά πάρκα και έναν κεντρικό δρόμο με καφέ και παλιά προξενεία.


Αναχωρήσεις  : 23/12/22 ( ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ) & 05/01/23 ( ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ )

1η ημέρα: Αθήνα – Φλώρινα – Οχρίδα : Πρωινή αναχώρηση  για την Οχρίδα, με ενδιάμεσες στάσεις και στάση στη Φλώρινα για προαιρετικό φαγητό και βόλτες. Διέλευση συνόρων.  Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας .  Άφιξη  το βράδυ στην Οχρίδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διαν/ση. 

2η ημέρα: Όσιος Ναούμ - Λίμνη Οχρίδας Πρόγευμα και εκδρομή στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Από εδώ ξεκίνησαν οι Έλληνες μοναχοί Κύριλλος και Μεθόδιος να διδάξουν στους Σλάβους την αλφάβητο (Κυριλλικά) και τη Βίβλο. Στη συνέχεια μετάβαση στην παλιά πόλη της Οχρίδας, περιήγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο . Διαν/ση.


3η ημέρα:  Στρουγκα  Πρόγευμα και αναχώρηση για την Στρούγκα. Περιήγηση και  Χρόνος ελεύθερος στον πεζόδρομο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Δείπνο. Διαν/ση.


4η ημέρα: Οχρίδα –Μπίτολα - Αθήνα Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στο Μοναστήρι (Μπίτολα), όπου θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά  και το παζάρι. Σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για τα σύνορα – διέλευση συνόρων. Συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. 


ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 245 EYΡΩ 


Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

πολυτελές πούλμαν για όλες τις διαδρομές όπως (με φίλτρα αέρα καμπίνας άνθρακα που κρατά και καταστρέφει τους ιούς ακόμη και τον covid -19, χάρη στο μοναδικό προοδευτικό σχεδιασμό πολλαπλών στρωμάτων και αποτρέπει την διασπορά τους)

3 διαν/σεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο  4 αστέρων ( ΗΟΤΕL BELVEDERE : https://hotelbelvedere.com.mk/) με πρωινό σε μπουφέ

Δείπνο  καθημερινά στο ξενοδοχείο  

έμπειρος αρχηγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής 

ασφάλεια αστικής ευθύνης 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό

Δημοτικοί φόροι ( υποχρεωτικά πληρωτέοι στη reception )


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 20 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 

Ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο του κάθε προορισμού , ανά ημερα, ενδέχεται να τροποποιούνται και τα μέτρα προστασίας για κάθε χώρα/ πόλη από τον covid 19. Tα οριστικά μέτρα θα σας αποστέλλονται , κατόπιν της εξόφλησης του ταξιδιού σας, που θα ισχύουν 10 ημέρες πριν την αναχώρηση μαζί με το ενημερωτικό έντυπο που θα σας στείλουμε με γενικές πληροφορίες για το ταξίδι σας. Τα μέτρα οφείλουμε να τηρούμε, ο καθένας που συμμετέχει στην εκδρομή  ξεχωριστά με ατομική ευθύνη,  για την δική μας προστασία και των συμπολιτων μας, βάσει των προσωπικών δεδομένων GDBR. 

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Βυζαντινή Οχρίδα Φλώρινα - Μπίτολα - Όσιος Ναούμ - Λίμνη Οχρίδας - Στρούγκα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Βυζαντινή Οχρίδα Φλώρινα - Μπίτολα - Όσιος Ναούμ - Λίμνη Οχρίδας - Στρούγκα
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 23/12/22 & 05/01/23
245,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.