Menu
Your Cart

Τετραήμερη εκδρομή στην Πάτμο

Τετραήμερη εκδρομή στην Πάτμο
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Τετραήμερη εκδρομή στην Πάτμο

Με αυτό το ταξίδι, θα γνωρίσουμε την «Ιερά Νήσο», που συγκαταλέγεται σίγουρα σε εκείνα τα νησιά που ηρεμούμε και γαληνεύουμε εσωτερικά!

Στην Πάτμο ή αλλιώς «το νησί της Αποκάλυψης», σύμφωνα με τη χριστιανική παράδοση, ο αγαπημένος μαθητής του Χριστού, ο ευαγγελιστής Ιωάννης, άκουσε τη φωνή του Θεού! Εξίσου αξιοσημείωτα είναι, όμως, τα   καλντερίμια, οι πλακόστρωτες πλατείες, τα παραδοσιακά αρχοντικά, οι κρυστάλλινες παραλίες, το καλό φαγητό, που κάνουν την Πάτμο κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

1Η ΜΕΡΑ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΜΟΣ 

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση με τις αποσκευές μας ( τις οποίες τακτοποιούμε σε αποθηκευτικό χώρο του πλοίου  της BSF)  που αναχωρεί στις 18.00  για Πάτμο. Μετά από ένα υπέροχο ταξίδι άφιξη στο λιμάνι Σκάλα της Πάτμου στις 02.10 , μεταφορά στο ξενοδοχείο με πουλμανάκι για τους επιβάτες και βανάκι  για τις αποσκευές , τακτοποίηση, διαν/ση. 

2Η ΜΕΡΑ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΜΟΣ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΝΗΣΙΟΥ

Μετά το πρωινό μας  ξεκινάμε   τη γνωριμία με το νησί  επίσκεψη στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Βρίσκεται ανάμεσα στην Σκάλα και στο μεσαιωνικό οικισμό της Χώρας και πρόκειται για την μικρή σπηλιά στην οποία έζησε για δύο ολόκληρα χρόνια ο Άγιος Ιωάννης, κατά τα έτη 95-97 μ.χ. όταν εξορίστηκε στο νησί. Μέσα σε αυτή την σπηλιά άκουσε την φωνή του Κυρίου και έγραψε το Ιερό Κείμενο Της Αποκαλύψεως. Θα συνεχίσουμε  με τη Χώρα όπου και ελεύθερος χρόνος για βόλτες και ψώνια. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε στην παραλία του Κάμπου όπου μπορούμε να κάνουμε μπάνιο και να γευματίσουμε προαιρετικά . Στη συνέχεια   θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ θα πάμε με τα πόδια ( 400 μέτρα απόσταση ) σε τοπική ταβέρνα για το δείπνο μας. 

3Η ΜΕΡΑ : ΠΑΤΜΟΣ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για την υπόλοιπη γνωριμία μας με το νησί. Κατόπιν συνεχίζουμε την διαδρομή μας με επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ιωάννη του Θεολόγου  που δεσπόζει σε όλο το νησί καθώς είναι κτισμένη στην κορυφή του λόφου απέναντι από το λιμάνι του νησιού, την Σκάλα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον  κόλπο του Γροίκου που  βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού. Ο Γροίκος είναι ένα δημοφιλές μέρος . Εδώ βρίσκεται και ένας ένας βράχος και μια σπηλιά που αρκετοί είναι αυτοί που  υποστηρίζουν πως  πρόκειται για τον αρχαίο ναό της θεάς Αφροδίτης. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο μας θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου . Είναι ένα γυναικείο μοναστήρι . 

Στη συνέχεια   θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ θα πάμε με τα πόδια ( 400 μέτρα απόσταση ) σε τοπική ταβέρνα για το δείπνο μας.

4Η ΜΕΡΑ : ΠΑΤΜΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ 

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος έως τις 12 το μεσημέρι , όπου με πουλμανάκι και βανάκι θα πάμε στο λιμάνι , επιβίβαση με τις αποσκευές μας στο πλοίο ( τις οποίες τακτοποιούμε σε αποθηκευτικό χώρο του πλοίου  της BSF) που αναχωρεί στις (13:40) για Πειραιά . Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 21.05  με τις καλύτερες εντυπώσεις  !

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ : 300 €

EΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : + 50 €

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : 


ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΜΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕ  BLUE STAR FERRIES 

ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

3 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ  ΣΤΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 2 αστέρων : EFFIE : http://effiehotel.gr/   

3 ΠΡΩΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ . Το πρωινό περιλαμβάνει : γαλλικό καφέ, nescafe, τσάι, γάλα, σοκολάτα, κουλουράκια, κέικ, 2 είδη ψωμιού, αυγό βραστό, ζαμπόν, τυρί, γιαούρτι, μέλι, κομπόστα, cornflakes. 

2 ΔΕΙΠΝΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΕ ΜΕΝΟΥ ως ακολούθως : σαλάτα μεγάλη ανά 4 άτομα, ορεκτικό ατομικό, κυρίως πιάτο από επιλογή 3 πιάτων ( μαγειρευτά και της ώρας ) , γλυκό. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 

ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ  

ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : 

ΠΟΤΑ, ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ , ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ , ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ & O,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ( ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗ RECEPTION ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ )

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΣΗΜΕΙΩΣEIΣ :  

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση (που καλύπτει και covid – 19 ), σύμφωνα με τους όρους της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ , επιβάρυνση + 7 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας!

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Πάτμο
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Πάτμο
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02/06/23
300,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.