Menu
Your Cart

Επταήμερη εκδρομή Ελβετία Γερμανία Αυστρία

Επταήμερη εκδρομή Ελβετία Γερμανία Αυστρία
ΕΠΤΑΗΜΕΡΗ
Επταήμερη εκδρομή Ελβετία Γερμανία Αυστρία

Χριστουγεννιάτικη μαγεία !!! Θα ταξιδέψουμε στο μεσαιωνικό κόσμημα τη Λουκέρνη , μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Ελβετίας ανάμεσα στη λίμνη και τις Άλπεις,  στη Ζυρίχη που αποτελεί μαγνήτη για όσους αγαπούν τον πολιτισμό, με την παλιά πόλη με τα λιθόστρωτα δρομάκια και τα αρχοντικά κτίρια! Στο Μόναχο, την αρχοντική πρωτεύουσα της Βαυαρίας, με πάρα πολλά αξιοθέατα, που σέβεται την παράδοσή της,  περικυκλωμένη από πάρκα και επιβλητικά κτίρια. Στη γραφική πόλη των Αυστριακών Άλπεων και πρωτεύουσα του Τιρόλου , το Ίννσμπρουκ, που φημίζεται για την εκπληκτική θέα στα βουνά, την πλούσια ιστορία και τα πολιτιστικά αξιοθέατα. Μία εκδρομή που δεν πρέπει να χάσει κανείς

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ

ΜΙΛΑΝΟ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΖΥΡΙΧΗ – ΜΟΝΑΧΟ – ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΜΠΟΛΩΝΙΑ 


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :   23/12/2023 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ : 29/12/2023


1η ΗΜΕΡΑ : AΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην Πάτρα όπου επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για την Αγκώνα. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ΗΜΕΡΑ :  ΑΓΚΩΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

Γεύμα στο πλοίο. ΄Αφιξη στην Αγκώνα νωρίς το απόγευμα και άμεση αναχ/ση για το Μιλάνο , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,  διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ  : ΜΙΛΑΝΟ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΖΥΡΙΧΗ  

Πρωινό και αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη, που είναι κτισµένη στις όχθες της λίµνης των τεσσάρων καντονιών. Άφιξη και περιήγηση στο καλοδιατηρηµένο µεσαιωνικό κέντρο της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε µεταξύ άλλων το παλιό ∆ηµαρχείο, την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το µνηµείο του Λιονταριού κ.ά. Σχετική παραμονή.  Συνεχίζουμε για τη Ζυρίχη. Με την άφιξή μας θα δούμε την περίφηµη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, θα περπατήσουµε στους κεντρικούς πεζόδροµους της παλιάς πόλης, θα δούµε (εξωτερικά) την εκκλησία Φραουµύνστερ µε τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό ναό, το ∆ηµαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, τον λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταµού Λίµατ και άλλα αξιοθέατα. Σχετική παραμονή . Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, διαν/ση. 

4η ΗΜΕΡΑ :  ΖΥΡΙΧΗ – ΜΟΝΑΧΟ

Πρωινό και κάνοντας  από μια υπέροχη διαδρομή θα φτάσουμε στο Μόναχο- την κοσμοπολίτικη Μητρόπολη της Βαυαρίας, το Μόναχο! Ακολουθεί περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου μεταξύ άλλων θα ξεκινήσουμε με  την εντυπωσιακή Marienplatz για να δούμε το μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής παλιό Δημαρχείο, καθώς και το ρολόι του επιβλητικού νέου Δημαρχείου με τις 32 πολύχρωμες φιγούρες να κινούνται υπό τους ήχους 43 καμπανών δύο φορές ημερησίως. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την υπαίθρια αγορά τροφίμων Viktualienmarkt, τον Καθεδρικό ναό Frauenkirche, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία και θα θαυμάσουμε εξωτερικά το παλάτι Residenz. Σχετική παραμονή. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, διαν/ση. 

5η ΗΜΕΡΑ :   ΜΟΝΑΧΟ – ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΜΠΟΛΩΝΙΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το μαγευτικο Ίννσμπρουκ, την πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας στην κυριαρχία των Αψβούργων και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας. Θα δούμε την Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας στη Μπολόνια, τακτοποίηση, δείπνο, διαν/ση.

6η ΗΜΕΡΑ :  ΜΠΟΛΟΝΙΑ -  ΑΝΚΟΝΑ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση, με ενδιάμεση στάση,  για Αγκόνα όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο.  Δείπνο. Διανυκτέρευση εν πλω.

7η ΗΜΕΡΑ  : ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Πάτρα και άμεση αναχώρηση για Αθήνα  με τις καλύτερες εντυπώσεις.


TIMH KAT΄  ATOMO

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 775 €

ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 925  €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : 

 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις  με πολυτελές  πούλμαν 
 • 4 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΩΣ ΑΚΟΛΟYΘΩΣ : 
 • MIΛΑΝΟ : RAFFAELLO HOTEL : https://www.hotel-raffaello.it/
 • ZYΡΙΧΗ : DORMERO Hotel Zürich Airport : https://www.dormero.de/hotel-zuerich/
 • MONAXO : TULIP INN MUNCHEN MESSE :  https://tulip-inn-muenchen    
 • messe.goldentulip.com/en-us/
 • ΜΠΟΛΟΝΙΑ : MEDITUR HOTEL : http://www.mediturhotelbologna.it/
 • 2 δείπνα  & 1 γεύμα σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής ( σύνολον 3 φαγητά )
 • 'Εμπειρος Αρχηγός / Συνοδός 
 • Ακτοπλοικά Ελλάδα – Ιταλία - Ελλάδα  σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες  με SUPERFAST FERRIES
 • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR  


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Δημοτικοί φόροι & check point ( υποχρεωτικά πληρωτέα 40 €  το κάθε άτομο) συνολικά 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6ΜΗΝΗ ΙΣΧΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 10ΕΤΙΑΣ
 • Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 20 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 
 • Ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο του κάθε προορισμού , ανά ημερα, ενδέχεται να τροποποιούνται και τα μέτρα προστασίας για κάθε χώρα/ πόλη από τον covid 19. Tα οριστικά μέτρα θα σας αποστέλλονται , κατόπιν της εξόφλησης του ταξιδιού σας, που θα ισχύουν 10 ημέρες πριν την αναχώρηση μαζί με το ενημερωτικό έντυπο που θα σας στείλουμε με γενικές πληροφορίες για το ταξίδι σας. Τα μέτρα οφείλουμε να τηρούμε, ο καθένας που συμμετέχει στην εκδρομή  ξεχωριστά με ατομική ευθύνη,  για την δική μας προστασία και των συμπολιτων μας, βάσει των προσωπικών δεδομένων GDBR. 
 • Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδιού. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ - ΜΙΛΑΝΟ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΖΥΡΙΧΗ – ΜΟΝΑΧΟ – ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΜΠΟΛΩΝΙΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ - ΜΙΛΑΝΟ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΖΥΡΙΧΗ – ΜΟΝΑΧΟ – ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΜΠΟΛΩΝΙΑ
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 23/12/2023
775,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.