Menu
Your Cart

Τετραήμερη εκδρομή Βουλγαρία

Τετραήμερη εκδρομή Βουλγαρία
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Τετραήμερη εκδρομή Βουλγαρία

Τετραήμερη εκδρομή Βουλγαρία στις 28/10 με τιμή κατ΄άτομο 265€. Προορισμοί Μονή Ρίλας – Σόφια – Bίτοσα - Φιλιππούπολη - Σαντάνσκι.


Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ΜΕΡΑ : AΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ  

Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό στη πορεία μας για τα σύνορα – διέλευση συνόρων.  Στάση στο μοναστήρι της Ρίλα του 10ου - 11ου αιώνα στο μουσείο του οποίου φυλάσσεται ο περίφημος σταυρός του μοναχού Ραφαήλ με τις 10.000 διαφορετικές παραστάσεις από την Αγία Γραφή. Επίσκεψη στους Χρυσούς επιτάφιους με δεκάδες πολύτιμες πέτρες και εικόνες. Άφιξη στην Σόφια, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. 

 

 2η  ΜΕΡΑ:  ΣΟΦΙΑ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ  - ΒΙΤΟΣΑ

Πρωινό και περιήγηση  στη Βασίλισσα των Βαλκανίων, τη Σόφια. Θα επισκεφτούμε το Καθεδρικό Ναό του Alexander Nevski,  την Βυζαντινή Εκκλησία της Αγ. Σοφίας με τον σταυρό στον κεντρικό της θόλο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης το Κοινοβούλιο, η Όπερα και το Εθνικό Θέατρο Ιβάν Βαζωφ, ένα από τα παλιότερα θέατρα στη χώρα. Εν συνεχεία, θα επισκεφτούμε το επιβλητικό όρος Βίτοσα, όπου απλώνεται στα νοτιοδυτικά προάστια της πόλης και θα δούμε τη καταπληκτική θέα της πόλης από ψηλά. Αναχώρηση για την πόλη της Σόφιας, υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος έως το δείπνο μας. Διανυκτέρευση.


3η  ΜΕΡΑ:  ΣΟΦΙΑ –ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΦΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Φιλιππούπολη. Η πόλη της Φιλιππούπολης βρίσκεται χτισμένη στις δυο όχθες του ποταμού Μαρίτσα ανάμεσα σε επτά λόφους, αποτελώντας τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας.Tα περισσότερα μνημεία της πόλης βρίσκονται συγκεντρωμένα μέσα ή  γύρω από τον πεζόδρομο με οθωμανικά μνημεία κι ένα ρωμαϊκό αμφιθέατρο όπου γίνονται ακόμη και σήμερα εκδηλώσεις. Επιστροφή στη Σόφια, δείπνο διανυκτέρευση.


4η ΜΕΡΑ :ΣΟΦΙΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό   και αναχώρηση με προορισμό την Αθήνα. Πρώτος μας σταθμός η γνωστή λουτρόπολή Σαντάνσκι  στα Ελληνοβουλγαρικά  σύνορα. Παραμονή 2 ώρες  για αγορές , βόλτες ή καφέ.  .  Άφιξη στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις!


TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ  ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 265,00  €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 335,00  €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :


Πολυτελές πούλμαν για όλη τη διάρκεια εκδρομής ( πληρεί τις προϋποθέσεις απολύμανσης / καθαριότητας, με αντισηπτικό στην είσοδο με πληρότητα στο 85 % ) 

Διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων Best Western Premier Sofia Hotel : https://www.hotelpremiersofia.com/ στη Σόφια

Πρωινό καθημερινά σύμφωνα με το πρωτόκολλο

Δείπνο καθημερινά σύμφωνα με το πρωτόκολλο

Αρχηγός / Συνοδός

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 

ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει και Covid 19  – ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Γεύματα 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  :

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου.

 Απαραίτητα νέα διαβατήρια ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες 

Για να είναι έγκυρη η είσοδος σας στη Βουλγαρία, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα , θα πρέπει να έχετε μαζί σας : Απόδειξη εμβολιασμού, με ισχύ 14 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση, ή 14 ημέρες μετά την πρώτη δόση, εάν το εμβόλιο χορηγείται σε μία μόνο δόση (Janssen/Johnson&Johnson)  ή

Απόδειξη ανάκαμψης από τη νόσο COVID-19, η οποία ισχύει 180 ημέρες (τουλάχιστον 11   ημέρες μετά το θετικό αποτέλεσμα σε δοκιμασία COVID-19)  ή Αρνητικό αποτέλεσμα σε τεστ COVID-19. Γίνονται δεκτές τόσο οι δοκιμές PCR: 72 ώρες πριν από την άφιξη  όσο και οι ταχείες δοκιμές αντιγόνων (RAT) 48 ώρες πριν από την άφιξη  


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τετραήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Μονή Ρίλας, Σόφια, Bίτοσα, Φιλιππούπολη, Σαντάνσκι
ΕΙΔΟΣ Οδικώς
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τετραήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Μονή Ρίλας, Σόφια, Bίτοσα, Φιλιππούπολη, Σαντάνσκι
ΕΙΔΟΣ Οδικώς
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τετραήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Μονή Ρίλας, Σόφια, Bίτοσα, Φιλιππούπολη, Σαντάνσκι
ΕΙΔΟΣ Οδικώς
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 28/10/21
265,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.