Menu
Your Cart

Τετραήμερη εκδρομή Πελοπόννησο

Τετραήμερη εκδρομή Πελοπόννησο
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Τετραήμερη εκδρομή Πελοπόννησο

Τετραήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο στις 28/10 με τιμή κατ΄άτομο 220€. Προορισμοί Καλαμάτα – Μεσσήνη – Κορώνη – Μεθώνη – Πύλος – Σπάρτη – Γύθειο - Ναύπλιο.


Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ -  ΜΕΣΣΗΝΗ

Aναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις για προαιρετικό καφέ και φαγητό θα φτάσουμε στην όμορφη Καλαμάτα, μικρή περιήγηση στην πόλη της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας  και επίσκεψη στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής, πολιούχου της πόλης (εάν είναι ανοιχτός) . Παραμονή για προαιρετικό γεύμα . Συνεχίζουμε για τη Μεσσήνη. Άφιξη .  Τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.


2Η ΜΕΡΑ : MEΣΣΗΝΗ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ - ΚΟΡΩΝΗ 

Πρωινό και αναχωρούμε για την ιστορική Πύλο, την ήρεμη  κωμόπολη στην ακτή του όρμου του Ναυαρίνο. Στάση για γνωριμία με την πόλη . Συνεχίζουμε για τη γραφική Μεθώνη με στολίδι της  το Βενετσιάνικο κάστρο , παραμονή για προαιρετικό γεύμα. Συνεχίζουμε για την Κορώνη  χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε την πόλη και να πιούμε το καφεδάκι μας. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΜΕΡΑ :  ΜΕΣΣΗΝΗ – ΣΠΑΡΤΗ - ΓΥΘΕΙΟ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Σπάρτη, θα περιηγηθούμε στην πόλη και θα επισκεφτούμε το μουσείο ελιάς και ελληνικού λαδιού, ένα κόσμημα της πόλης με εκθέματα και μηχανισμούς από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας (έξοδα ατομικά – για την είσοδο θα πρέπει να επιδείξουμε είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) είτε εργαστηριακό rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν ) . Παραμονή έως τις 15.00 όπου θα αναχωρήσουμε για το Γυθειο  , παραμονή για καφεδάκι 1,5 ώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση.

4Η ΜΕΡΑ :  ΜΕΣΣΗΝΗ – ΝΑΥΠΛΙΟ  -  ΑΘΗΝΑ  

Πρωινό  και αναχ/ση για την πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη επίσημη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους. Στολίδι της Πελλοπονήσου με τα τρία κάστρα-οχυρά της, το Παλαμίδι με τα 999 σκαλοπάτια, το Μπούρτζι μπροστά στο λιμάνι και την Ακροναυπλία στην άκρη της πόλης. Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην πλακόστρωτη παλιά πόλη, την πλατεία Συντάγματος, να πιούμε καφέ δίπλα στην παραλία, να γευματίσουμε προαιρετικά  αλλά και να κάνουμε τα ψώνια μας στα διάφορα τουριστικά μαγαζάκια. Στη συνέχεια  γεμάτοι όμορφες εικόνες και αναμνήσεις που μας χάρισε το πανέμορφο αυτό ταξίδι και με  ενδιάμεση στάση καθοδόν για ξεκούραση, θα φτάσουμε στην Αθήνα


ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

TIMH  KAT΄’  ATOMO ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ           220 €

TIMH  KAT΄’  ATOMO ΣΕ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ            260 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

- Πολυτελές πούλμαν για όλη τη διάρκεια εκδρομής ( πληρεί τις προϋποθέσεις απολύμανσης / καθαριότητας, με αντισηπτικό στην είσοδο με πληρότητα στο 85 % ) 

- Διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο KLEOPATRA INN  https://kleopatra-inn.gr/ στη Μεσσήνη 

- Πρωινό καθημερινά σύμφωνα με το πρωτόκολλο

- Δείπνο καθημερινά σύμφωνα με το πρωτόκολλο

- Αρχηγός / Συνοδός

- Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 

- ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει και Covid 19  – ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Γεύματα 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τετραήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Καλαμάτα – Μεσσήνη – Κορώνη – Μεθώνη – Πύλος – Σπάρτη – Γύθειο - Ναύπλιο
ΕΙΔΟΣ Οδικώς
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τετραήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Καλαμάτα – Μεσσήνη – Κορώνη – Μεθώνη – Πύλος – Σπάρτη – Γύθειο - Ναύπλιο
ΕΙΔΟΣ Οδικώς
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τετραήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Καλαμάτα – Μεσσήνη – Κορώνη – Μεθώνη – Πύλος – Σπάρτη – Γύθειο - Ναύπλιο
ΕΙΔΟΣ Οδικώς
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 28/10/21
220,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.