Menu
Your Cart

Τετραήμερη εκδρομή στην Κρήτη

Τετραήμερη εκδρομή στην Κρήτη
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Ετικέτες: Κρήτη ,
Τετραήμερη εκδρομή στην Κρήτη

Τετραήμερη εκδρομή στην Κρήτη στις 25/10 με τιμή κατ΄άτομο 300€. Προορισμοί Χανιά, Αρκάδι, Ρέθυμνο, Χερσόνησος Ελούντα, Σπιναλόγκα, Οροπέδιο Λασιθίου, Άγιος Νικόλαος, Ηράκλειο, Κνωσός, Τάφοι Βενιζέλου, Θέρισο, Πάφος.

Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΧΑΝΙΑ - ΑΡΚΑΔΙ – ΡΕΘΥΜΝΟ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ : 

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Αθηνών για το αεροδρόμιο Χανίων (06.50 – 07.40 π.μ.) . Μεταφορά στους τάφους των Βενιζέλων, ελεύθερος χρόνος για το πρωινό μας καφεδάκι. Στη συνέχεια  θα αναχωρήσουμε για τη Μονή Αρκαδίου η πρώτη ολοκληρωμένη φρουριακή μορφή της δημιουργήθηκε την τελευταία περίοδο της Ενετοκρατίας που ειναι το συμβολο ελευθερίας της Κρήτης . Κατόπιν επίσκεψη στην πόλη του Ρεθύμνου ,  θεωρείται μια από τις πιο καλοδιατηρημένες αναγεννησιακές πόλεις και συνδυάζει την ανατολίτικη όψη της Τουρκοκρατίας με την Ενετική αρχιτεκτονική που κυριαρχεί στο κάστρο Φορτέτζα. Χρονος ελευθερος για προαιρετικό φαγητο. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας , τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση έως το δείπνο . Διανυκτέρευση. 

2η ΜΕΡΑ : ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΕΛΟΥΝΤΑ – ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ – ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ –ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ.

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Ελούντα. Σταση στην Μονη Αγιου Γεωργιου Σεληναρι για προσκυνημα και στη συνεχεια στη μονή Κρεμαστών στην Νεάπολη για προσκυνημα. Λίγο αργότερα με μικρό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα γνωρίσουμε το μαρτυρικό νησί της Σπιναλόγκα. και συνεχίζουμε για τον Αγιο Νικολαο σχετικη σταση για καφε και στη συνεχεια στο Οροπέδιο Λασιθίου από το καινούργιο φράγμα του Αποσελέμη Με στάση στο Σελί, στους Μύλους και αμέσως μετά επίσκεψη στο Σπήλαιο που γεννήθηκε ο Δίας, το Δικταίον Άντρον.

Συνεχίζουμε για προαιρετικό φαγητό. Στη συνέχεια περνάμε από τα δεκατέσσερα χωριά του οροπεδίου σε μια φανταστική διαδρομή με μύλους και όμορφα γόνιμα μέρη με πολλά δέντρα με ποικίλα φρουτα. Συνεχίζουμε για την Μονή Της Παναγίας Της Κυράς με τα θαύματα και την απαράμιλλη αρχιτεκτονικη και αγιογραφίες του . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Δείπνο, διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ : ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΝΩΣΟΣ 

Πρωινό και αναχώρηση για το Ηράκλειο για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. ( Το μινωικό ανάκτορο είναι ο κύριος επισκέψιμος χώρος της Κνωσού (ή Κνωσσού), σημαντικής πόλης κατά την αρχαιότητα, με συνεχή ζωή από τα νεολιθικά χρόνια έως τον 5 αιώνα π.Χ. Συνεχίζουμε για Ηράκλειο όπου περιήγηση θα προσκυνήσουμε στον Μητροπολιτικό  ναό και προστάτη του Ηρακλείου Άγιο Μηνά και στη  συνέχεια στον ‘Αγιο Τίτο ιδρυτή και προστάτη της εκκλησίας της Κρήτης. Χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό  φαγητό και ψώνια στην ωραία αγορά του Ηρακλείου Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο , δείπνο ,διανυκτέρευση 

4η ΜΕΡΑ : ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΘΕΡΙΣΟ – ΧΑΝΙΑ - ΠΑΦΟΣ 

Πρωινό και αναχώρηση για τους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι μέσα σ’ ένα μαγευτικό δάσος με μοναδική θέα στη πόλη. Εν συνεχεία θα φτάσουμε στη σκεπαστή Αγορά των Χανίων και στο βενετσιάνικο λιμάνι με τα στενά δρομάκια και την υπέροχη αγορά. Χρόνος ελεύθερος μέχρι τις 15.30 για ψώνια και προαιρετικό  φαγητό. Στη συνέχεια μεταφορά μας στο αεροδρόμιο και πτήση για την επιστροφή μας στην Αθήνα. 


TIMH  KAT΄’  ATOMO ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ    300   €

TIMH  KAT΄’  ATOMO ΣΕ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ     330 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Πολυτελή πούλμαν τις μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα στην Κρήτη
 • Διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 3 αστέρων Sergios στη Χερσόνησο : https://www.sergioshotel.gr/
 • πρωινό καθημερινά σε μπουφέ ( όπως θα ορίζει το πρωτόκολλο ) 
 • Δείπνο καθημερινά σε μπουφέ ( όπως θα ορίζει το πρωτόκολλο )
 • Αρχηγός / Συνοδός στην Κρήτη
 • Αεροπορικά  ακτοπλοϊκά Αθήνα – Χανιά – Αθήνα με sky express με Χειραποσκευή: 1 x 8 κιλά (+1 προσωπικό αντικείμενο)
 • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση = ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 
 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Γεύματα 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  : 

- Απαραίτητο για κάθε επιβίβαση στο αεροπλάνο,  να έχετε είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, 14 μέρες μετά τη δεύτερη δόση, είτε αρνητικό μοριακό τεστ 72 ωρών , εναλλακτικά rapid test 48 ωρών, ή διαφορετικά να υπάρχει μία βεβαίωση νόσησης 6 μήνες μετά από αυτή Ο έλεγχος των παραπάνω θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά πριν την επιβίβασή μας στα αεροπλάνα , και υπόχρεοι θα είναι όλοι οι ημεδαποί και αλλοδαποί ταξιδιώτες άνω των 5 ετών.

- Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τετραήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Χανιά, Αρκάδι, Ρέθυμνο, Χερσόνησος Ελούντα, Σπιναλόγκα, Οροπέδιο Λασιθίου, Άγιος Νικόλαος, Ηράκλειο, Κνωσός, Τάφοι Βενιζέλου, Θέρισο, Πάφος.
ΕΙΔΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τετραήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Χανιά, Αρκάδι, Ρέθυμνο, Χερσόνησος Ελούντα, Σπιναλόγκα, Οροπέδιο Λασιθίου, Άγιος Νικόλαος, Ηράκλειο, Κνωσός, Τάφοι Βενιζέλου, Θέρισο, Πάφος.
ΕΙΔΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 25/10/21
300,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.