Menu
Your Cart

Πενθήμερη εκδρομή στην Βαρκελώνη

Πενθήμερη εκδρομή στην Βαρκελώνη
ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Ετικέτες: Βαρκελώνη
Πενθήμερη εκδρομή στην Βαρκελώνη

Πενθήμερη εκδρομή στην Βαρκελώνη στις 24/08 με τιμή κατ’ άτομο 570€. Προορισμοί ΧΙΡΟΝΑ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ –  Lloret de Mar

Πρόγραμμα Εκδρομής 


1η μέρα : ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – Βαρκελώνη – Lloret de mar

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με τη vueling ( ΑΘΗΝΑ- ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 1205 1415 ) άφιξη στη Βαρκελώνη και θα κάνουμε μία πανοραμική περιήγηση της πόλης, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το στάδιο Camp nou, θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο Paseo de gracia με τα πιο ακριβά καταστήματα της πόλης και τα ωραιότερα σπίτια από την εποχή του μοντερνισμού διασήμων αρχιτεκτόνων με γνωστότερα την Casa Batllo και Casa Mila του μεγάλου Antonio Gaudi. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη Lloret de Mar, μια πόλη στην Costa Brava στην περιφέρεια της Καταλονίας της Ισπανίας, που είναι γνωστή για τις μεσογειακές παραλίες της. Το μεσαιωνικό κάστρο του Sant Joan, στα ανατολικά, προσφέρει θέα στην περιοχή, ενώ η κεντρική εκκλησία Iglesia de Sant Romà προσφέρει παραδείγματα τόσο της καταλανικής γοτθικής όσο και της νεωτεριστικής αρχιτεκτονικής. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα : Lloret de Mar – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 70 km x 2

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαρκελώνη. Η περιήγηση μας αρχίζει από την κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης την Plaza Catalunia.. Θα σταματήσουμε και θα δούμε από κοντά το αριστούργημά του, την περίφημη εκκλησία Sagrada Familia. Συνεχίζουμε περνώντας από το Porto Olympico, λιμάνι στην περίοδο των ολυμπιακών αγώνων, το Ολυμπιακό χωριό και την Barceloneta, παλιά γειτονιά των ψαράδων. Θα περάσουμε από την άλλη πλευρά της πόλης και θα ανηφορήσουμε στο λόφο Montjuik όπου βρίσκεται το ολυμπιακό στάδιο και όλες τις εγκαταστάσεις της ολυμπιάδας του 1992 και θα κάνουμε στάση στο Ισπανικό χωριό, που κατασκευάστηκε για την παγκόσμια έκθεση του 1929. Γνωριμία με την πιο κεντρική λεωφόρο την Las Ramblas η οποία διασχίζει την καρδιά του κέντρου της πόλης. Σχετική παραμονή στο κέντρο της Βαρκελώνης έως 17.00 και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : Lloret de Mar – ΧΙΡΟΝΑ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ 40 km x 2

Πρωινό και ξεκινάμε για τη γενέτειρα του μεγάλου καταλανού ζωγράφου το Figueres! Μετά από μια πανέμορφη διαδρομή σχεδόν 2 ωρών διασχίζοντας δάση από πεύκα και λευκές φτάνουμε στο μουσείο θέατρο του εκκεντρικού ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί. Το πιο επισκέψιμο μουσείο στην Καταλονία και το τρίτο σε ολόκληρη την Ισπανία περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη συλλογή έργων του Νταλί στον κόσμο! Σε ένα ονειρικό κτίριο θα θαυμάσουμε πίνακες από τα πρώτα χρόνια της ζωής του μέχρι τον θάνατο του! Βγαίνοντας από το μουσείο απολαύστε επίσης την μόνιμη έκθεση κοσμημάτων που αποτελείται από 37 μοναδικά κοσμήματα τα οποία σχεδίασε ο πολυτάλαντος ζωγράφος! Μετά από έναν καφέ στο ιστορικό κέντρο του Figueres, αναχώρηση για την πόλη της Girona όπου θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό της πανάγιας με το μεγαλύτερο κλίτος γοτθικού ναού στον κόσμο! Επίσης θα περπατήσουμε στο εβραϊκό προάστιο, ένα από τα καλύτερα διατηρημένα στην Ευρώπη όπου μένανε οι σεφαρδιτες, οι εβραίοι της Ισπανίας μέχρι το 1492! Η Girona με το ποτάμι της τον Όναρ και τα πανέμορφα ζωγραφιστά σπιτάκια στις όχθες του ποταμού που θυμίζουν Φλωρεντία!  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διαν/ση.

4η μέρα : Lloret de Mar ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΟΡΑ )

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για να την απολαύσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Εναλλακτικά σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή για την σφηνωμένη στα Πυρηναία, μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας, μικροσκοπική χώρα Ανδόρα και την πρωτεύουσά της Ανδόρρα λα Βέγια. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στην αγορά της πόλης με τα αφορολόγητα ή χαμηλής φορολογίας είδη, αλλά και για βόλτες για γραφικά της δρομάκια.  ( περίπου 3 – 3,5 ώρες χ 2 )

5η μέρα : Lloret de Mar – Βαρκελώνη ( πολυκατάστημα ) – Αθήνα

Πρωινό και στις 09.00 αναχωρούμε για τα τελευταίες μας βόλτες στην φανταστική Βαρκελώνη , και επίσκεψη για τελευταία ψώνια σε πολυκατάστημα της Βαρκελώνης. Στις 14.00 περίπου , αναχωρούμε για τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο όπου και πτήση για Αθήνα με τη vueling ( 1805 – 2200 ). ‘Αφιξη στο αεροδρόμιο Αθηνών γεμάτοι όμορφες αναμνησεις!


Τιμοκατάλογος Εκδρομής
Δίκλινο / Τρίκλινο Μονόκλινο
Τιμή κατ’ άτομο σε 570 € 655 €
Περιλαμβάνονται:
Πολυτελές πούλμαν για όλες τις διαδρομές όπως αναφέρονται στη Βαρκελώνη

Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση με αποσκευή 25 κιλών, 1 χειραποσκευή 10 κιλών και 1 προσωπική τσάντα , ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ με VUELING

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων

Επιλεγμένo ξενοδοχείo ως ακολούθως στη Lloret de Mar : ( απέχει από τη Βαρκελώνη : περίπου 60κμ. )

HOTEL XAINE – 4 AΣΤΕΡΩΝ : https://www.xaine.com/

4 ΠΡΩΙΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ( όπως ορίζει το πρωτόκολλο) & 4 ΔΕΙΠΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ( όπως ορίζει το πρωτόκολλο)

Περιηγήσεις ως το πρόγραμμα

Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας

– Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Ταξιδιωτική ασφάλιση ( δώρο του γραφείου μας )
Δεν περιλαμβάνονται
Δημοτικοί φόροι ( πληρωτέοι στη Reception του ξενοδοχείου – υποχρεωτική καταβολή )

Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς αρχαιολογικούς χώρους και ό,τιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στα <περιλαμβάνοντα

Σημειώσεις
AΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΝ ΙΣΧΥ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ

– Ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο του κάθε προορισμού , ανά ημερα, ενδέχεται να τροποποιούνται και τα μέτρα προστασίας για κάθε χώρα/ πόλη από τον covid 19. Tα οριστικά μέτρα θα σας αποστέλλονται , κατόπιν της εξόφλησης του ταξιδιού σας, που θα ισχύουν 10 ημέρες πριν την αναχώρηση μαζί με το ενημερωτικό έντυπο που θα σας στείλουμε με γενικές πληροφορίες για το ταξίδι σας. Τα μέτρα οφείλουμε να τηρούμε, ο καθένας που συμμετέχει στην εκδρομή ξεχωριστά με ατομική ευθύνη, για την δική μας προστασία και των συμπολιτων μας, βάσει των προσωπικών δεδομένων GDBR

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Πενθήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Βαρκελώνη
ΕΙΔΟΣ Αεροπορική – Οδική
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Πενθήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Βαρκελώνη
ΕΙΔΟΣ Αεροπορική – Οδική
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Πενθήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Βαρκελώνη
ΕΙΔΟΣ Αεροπορική – Οδική
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24/8/21
570,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.