Menu
Your Cart

Τριήμερη εκδρομή στην Λακωνική Μάνη

Τριήμερη εκδρομή στην Λακωνική Μάνη
ΤΡΙΗΜΕΡΗ
Τριήμερη εκδρομή στην Λακωνική Μάνη

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, η Λακωνική Μάνη, ανοίγει την αγκαλιά της και μας περιμένει!  Σε αυτή την εκδρομή μας , θα επισκεφθούμε τα δύο στολίδια της , το Λιμένι και  το Νέο Οίτυλο, το καμάρι της Μάνης την Αρεόπολη και το Γερολιμένα - ένα μαγικό σκηνικό με αυθεντική, μανιάτικη αύρα ! Θα περπατήσουμε στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Θα μας κάνει εντύπωση η αρχοντιά  και η νησιώτικη φυσιογνωμία του Γυθείου.  Θα επισκεφθούμε  ένα από τα πιο προβεβλημένα Σπήλαια σε όλο τον κόσμο με μοναδική απήχηση στο εξωτερικό, τα σπήλαια Διρού και το μουσείο Ελιάς στη Σπάρτη που θα γνωρίσουμε μέσα από αυτή την επίσκεψη πώς συνδέεται η ελιά με τον  τόπο μας. 


1Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΓΥΘΕΙΟ

Aναχώρηση 07.30 π.μ. ,  για την γραφική Μονεμβασιά. Φθάνοντας, αντικρύζουμε την  καστροπολιτεία. Περπατώντας την   Παλιά Πόλη, ανάμεσα σε αρχοντικά, αψίδες, ενετικά οικόσημα, βυζαντινές εκκλησίες με σημαντικότερες του Ελκομένου Χριστού και της Αγ. Σοφίας, σπίτια με εξώστες στο πέλαγος, συνθέτουν μία μοναδική εικόνα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα. Συνεχίζουμε για το Γύθειο-  την «Γη των θεών»  . Άφιξη στην πανέμορφη κωμόπολη που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Λαρύσιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.


2Η ΜΕΡΑ : ΓΥΘΕΙΟ - ΛΙΜΕΝΙ - ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ - ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ  - ΑΡΕΟΠΟΛΗ

Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για τα σπήλαια Δυρού, αφού περάσουμε από   το πανέμορφο Λιμένι με τα γαλαζοπράσινα νερά και τον ήλιο να σβήνει στο Μεσσηνιακό κόλπο και το παραθαλάσσιο Νέο Οίτυλο. ‘Αφιξη  και στάση στα περίφημα σπήλαια Διρού ( ατομικά έξοδα εισιτηρίου ), τα οποία εξερευνήθηκαν συστηματικά από τους σπηλαιολόγους. Συνεχίζουμε για το  Γερολιμένα με τις απόκρημνες ακτές όπου χρόνος για προαιρετικό γεύμα . Στην επιστροφή μας για το ξενοδοχείο μας θα σταματήσουμε για προαιρετικό καφεδάκι   στην Αρεόπολη – έναν  ιστορικό οικισμό , που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί Τουρκοκρατίας, πατρίδα των Μαυρομιχαλέων.  Άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο, διαν/ση.


3Η ΜΕΡΑ :  ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΑΡΤΗ - ΑΘΗΝΑ 

 Πρωινό και αναχώρηση για τη Σπάρτη. Άφιξη και  επίσκεψη ( ατομικά έξοδα εισιτηρίου )   στο Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού όπου θα ταξιδέψουμε στον πολιτισμό, την ιστορία και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής στον ελλαδικό χώρο, από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα. . Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και προαιρετικό φαγητό στην πόλη της Σπάρτης. Στη συνέχεια αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και καφέ. Άφιξη με τις ομορφότερες αναμνήσεις !


TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 180 €

TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  220 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

πολυτελές πούλμαν για όλες τις διαδρομές (με φίλτρα αέρα καμπίνας άνθρακα που κρατά και καταστρέφει τους ιούς ακόμη και τον covid -19, χάρη στο μοναδικό προοδευτικό

σχεδιασμό πολλαπλών στρωμάτων και αποτρέπει την διασπορά τους)

2 διαν/σεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων  STAVROS TOU NOTOU     :  https://stavrostounotou.com/ 

2 πρωινά σε μπουφέ 

2 δείπνα στο ξενοδοχείο

Αρχηγός / Συνοδός

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Γεύματα 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 7 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδιού. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΓΥΘΕΙΟ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΛΙΜΕΝΙ - ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ - ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΑΡΤΗ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΓΥΘΕΙΟ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΛΙΜΕΝΙ - ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ - ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΑΡΤΗ
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 28/10/2022
180,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.