Menu
Your Cart

Τριήμερη Εκδρομή Καλοκαιρινή Ελλάδα

Τριήμερη Εκδρομή Καλοκαιρινή Ελλάδα
ΤΡΙΗΜΕΡΗ
Τριήμερη Εκδρομή Καλοκαιρινή Ελλάδα

Σε αυτή την εκδρομή μας περιμένουν  φυσικές ομορφιές - Ευλογία - χαλάρωση - μαγευτικές θάλασσες του Αιγαίου & του Ιονίου ! Θα κολυμπήσουμε στη μαγευτική παραλία του Πλαταμώνα, στη σκιά του Ολύμπου, με τη Χρυσή αμμουδιά και τα διάφανα νερά. Θα περπατήσουμε το πετρόχτιστο χωριό του Ολύμπου με θέα το Αιγαίο.  Θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Άγιου Παΐσιου, θα κολυμπήσουμε στη μεγάλη αμμώδης παραλία στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και θα πιούμε το ουζάκι μας , αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο . Τέλος θα μας εντυπωσιάσει η Πάργα, μια κοσμοπολίτικη κωμόπολη με νησιωτική αύρα, με  κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου !

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ  – ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ –  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ( ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ )  – ΠΑΡΓΑ 

3 HMΕΡΗ ΟΔΙΚΗ

Αναχώρηση : 05/08/23 (Παρασκευή)  – Επιστροφή : 07/08/2022 (Κυριακή)


1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ - ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για τα  για το γραφικό παραδοσιακό οικισμό Παλαιός Παντελεήμονας, χτισμένος σε 450μ. υψόμετρο . Θα απολαύσουμε ένα μοναδικό τοπίο με πανοραμική θέα στον Θερμαικό κόλπο. Θα περπατήσουμε στην κεντρική πλατεία με τα  αιωνόβια πλατάνια, τα καλντερίμια, την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα . Σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για τον Πλαταμώνα , που συνδυάζει  απόλυτα το κατάφυτο τοπίο της φύσης και το γαλάζιο της θάλασσας, παραμονή για προαιρετικό μπάνιο &  γεύμα   . Στη συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην Πτολεμαίδα, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το μπάνιο μας στην υπέροχη πισίνα του ξενοδοχείου μας , έως το  δείπνο, διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Πρωινό και αναχώρηση για να προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Παϊσίου , που βρίσκεται μέσα στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου ( Η είσοδος στο μοναστήρι δεν επιτρέπεται στις γυναίκες που φορούν παντελόνια, κοντές φούστες, αμάνικα και εξώπλατα. Οι γυναίκες να φορούν φούστα φαρδιά και μακριά, κάτω από το γόνατο. Το μοναστήρι δεν δίνει φούστες, μαντήλια ή οτιδήποτε άλλο. Δεν επιτρέπεται και η είσοδος στους άνδρες που φορούν βερμούδες, κοντά παντελόνια και αμάνικα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά). Μετά το προσκύνημά μας θα μεταβούμε στα Νέα Μουδανιά  της Χαλκιδικής, που βρίσκεται στην αρχή του πρώτου ποδιού, της Κασσάνδρας.. Παραμονή .  Στην παραλία των Νέων Μουδανιών μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας,  τον καφέ σας, τα ολόφρεσκα ψάρια και τους ουζομεζέδες που μπορούν να σας προσφέρουν οι ψαροταβέρνες. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο , ελεύθερος χρόνος να χαλαρώσουμε στην  πισίνα του ξενοδοχείου μας , έως το  δείπνο, διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ :   ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ - ΠΑΡΓΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για μια γραφική πόλη με νησιώτικο χρώμα, σημαντική τουριστική κίνηση, ξεχωριστές φυσικές ομορφιές και πολυκύμαντη ιστορική πορεία, την πανέμορφη Πάργα. Τα παραδοσιακά διώροφα και τριώροφα σπίτια, ο παραλιακός δρόμος, τα λιθόστρωτα σοκάκια, το κάστρο, τα νησάκια στην είσοδο του λιμανιού συνθέτουν μια ρομαντική εικόνα. Σχετική παραμονή για μπάνιο & προαιρετικό φαγητό. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Άφιξη στην Αθήνα με όμορφες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι μας


TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ  

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 225   €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 275  €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις  με πολυτελές  πούλμαν  
  • 2 διαν/σεις στο επιλεγμένο  4 αστέρων ξενοδοχείο  ΙΟΑΝΝΟU RESORT : https://ioannou-resort.gr/ στην Πτολεμαϊδα     με πρωινό σε μπουφέ 
  • 2 δείπνα 
  • ΄Εμπειρος Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR  


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Δημοτικοί φόροι  ( πληρωτέοι στη reception του ξενοδοχείου )


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

  • Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 7 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας!
  • Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδιού.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ( ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ) – ΠΑΡΓΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ( ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ) – ΠΑΡΓΑ
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 05/08/23
225,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.