Menu
Your Cart

Τριήμερη εκδρομή στα Γιάννενα

Τριήμερη εκδρομή στα Γιάννενα
ΤΡΙΗΜΕΡΗ
Τριήμερη εκδρομή στα Γιάννενα

Το ταξίδι αυτό ξεκινά με   την επίσκεψή μας στον παραμυθένιο κόσμο του “Μύλου των Ξωτικών” , όπου θα  αφεθούμε και θα απολαύσουμε  ένα μοναδικό ταξίδι   για μικρούς και μεγάλους.  Θα μας φιλοξενήσει η   όμορφη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας , τα Γρεβενά που  θα μας κατακτήσει με την υπέροχη φύση της . Θα γνωρίσουμε τα αγαπημένα Γιάννενα, με τους  πλακοστρωτους δρομους και τα παλιά κτίρια μεγάλης αρχιτεκτονικής σημασίας. Θα περπατήσουμε δίπλα στην όμορφη λίμνη και με πλοιάριο θα μεταβούμε σε ένα από τα δύο κατοικημένα νησιά πάνω σε λίμνη ! Το Μέτσοβο, ο παραδοσιακός οικισμός που είναι χτισμένος αμφιθεατρικά στις πλαγιές της  Πίνδου,  με το πλούσιο φυσικό τοπίο, τη γραφικότητα του χωριού, τα αρχοντικά  , τον ήχο  από τις πηγές των νερών, κυριολεκτικά θα μας μαγέψει !!!  Το ταξίδι αυτό τελειώνει με την Καλαμπάκα, στην επιβλητική σκιά των Μετεώρων με πολλά ενδιαφέροντα μνημεία. 


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ ( ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ ) – ΓΡΕΒΕΝΑ 

Αναχώρηση  το πρωί  και με ενδιάμεσες στάσεις για προαιρετικό καφέ,  θα φτάσουμε στα Τρίκαλα στον παραμυθένιο < μύλο των ξωτικών > όπου θα πραγματοποιήσουμε παραμονή 4 ωρών να  νιώσουμε όλοι παιδιά ! και για να γευματίσουμε προαιρετικά . Συνεχίζουμε για τα Γρεβενά .  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο.  Διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ: ΓΡΕΒΕΝΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΓΡΕΒΕΝΑ 

Πρωινό  και αναχώρηση για τη μαγευτική πόλη των Ιωαννίνων.  Θα έχουμε ελεύθερο να  μεταβούμε με πλοιάριο ( ατομικά έξοδα ) στο νησί της κυρά-Φροσύνης,  όπου θα περπατήσουμε και θα επισκεφθούμε το σπίτι–μουσείο που σκοτώθηκε ο Αλή Πασάς. Μέσα στην πόλη να περπατήσουμε  στο κάστρο της πόλης που περιέχει το Φετιχέ Τζαμί, τον Τάφο του Αλή Πασά και το Βυζαντινό Μουσείο, να πιούμε το καφεδάκι μας. Στη συνέχεια μέσα από  μια ξεχωριστή πανέμορφη διαδρομή, θα οδηγηθούμε  στο ορεινό Μέτσοβο, με τα παραδοσιακά σπίτια και το Μουσείο Τοσίτσα.   Εκεί  θα έχουμε στάση για προαιρετικό γεύμα και να γνωρίσουμε την ομορφιά του. Αργά το απόγευμα θα κατευθυνθούμε στο  στο ξενοδοχείο μας , δείπνο, διαν/ση. 

3Η ΜΕΡΑ: ΓΡΕΒΕΝΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ 

Μετά το πρωινό θα  αναχωρήσουμε  για την όμορφη Καλαμπάκα , με τη θέα των Μετεώρων ! Στάση για καφεδάκι .  Τέλος παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για προαιρετικό φαγητό. Άφιξη με τις καλύτερες εντυπώσεις!


TIMH KAT΄ ATOMO ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

180  €


EΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ : 45 +  €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

πολυτελές πούλμαν για όλες τις διαδρομές (με φίλτρα αέρα καμπίνας άνθρακα που κρατά και καταστρέφει τους ιούς ακόμη και τον covid -19, χάρη στο μοναδικό προοδευτικό σχεδιασμό πολλαπλών στρωμάτων και αποτρέπει την διασπορά τους)

Διαμονή στο επιλεγμένο   ξενοδοχείο 3 ΑΣΤΕΡΩΝ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ  : https://hotelachillion.gr/, στα Γρεβενά,    με πρωινό σε μπουφέ 

Δείπνο  καθημερινά ( σύνολον 2  ), εκ των οποίων ένα  με γλέντι !

Αρχηγός / Συνοδός

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Δείπνα 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 5 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδιού.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ) - ΓΡΕΒΕΝΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – KAΛΑΜΠΑΚΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ) - ΓΡΕΒΕΝΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – KAΛΑΜΠΑΚΑ
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 06/01/2023
180,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.