Menu
Your Cart

Τριήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα

Τριήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα
ΤΡΙΗΜΕΡΗ
Τριήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα

Σε αυτή την εκδρομή θα θαυμάσουμε ένα μοναδικό προορισμό  τα Γιάννενα, με την παλιά πόλη, το κάστρο, τη μαγευτική λίμνη, τα πετρόχτιστα δρομάκια της. Θα  διαπιστώσουμε  ότι η  ομορφιά του Μετσόβου δεν μπαίνει σε καλούπια και εντυπωσιάζει  με την παραδοσιακή ατμόσφαιρα που την αποτελούν  πλακόστρωτα δρομάκια, παραδοσιακές βρύσες, σπίτια από πέτρα. Θα επισκεφτούμε τον παράδεισο στην κορυφογραμμή της Πίνδου, τα Τζουμέρκα,  τοπία αυθεντικής φυσικής ομορφιάς! 

1Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ –  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ –ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αναχώρηση στις 07:30 π.μ. για το Μέτσοβο , με ενδιάμεσες στάσεις  για καφέ στο ύψος του Δομοκού και    στην Καλαμπάκα , θα φτάσουμε   στο   γραφικό Μέτσοβο ,   χτισμένο αμφιθεατρικά σε μία από τις βουνοκορφές της Πίνδου. Παραμονή 2,5  ώρες για προαιρετικό φαγητό , βόλτες  και για παραδοσιακά ψώνια. Στη συνέχεια  φτάνουμε στα Γιάννενα.   Τακτοποίηση  το ξενοδοχείο μας . Ελεύθερος χρόνος . Διαν/ση.


2Η ΜΕΡΑ : ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ ( νησί κυρά Φροσύνης ) - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ( ΑΓΝΑΝΤΑ  - ΠΡΑΜΑΝΤΑ ) 

Πρωινό και θα  κατευθυνθούμε προς τη λίμνη Παμβώτιδας όπου θα κάνουμε στάση  μιάμιση  ώρα . Μπορείτε να επισκεφθείτε  με καραβάκι ( εξτρά εισιτήριο )  το νησάκι της Κυρά Φροσύνης, να περπατήσετε μέσα  στο κάστρο των Ιωαννίνων ή να απολαύσετε τον  καφέ σας σε μία από τις καφετέριες πάνω στη λίμνη. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά Τζουμέρκα, μια καταπράσινη διαδρομή γεμάτη  από έλατα, καταρράκτες και πετρόχτιστα χωριά θα μας οδηγήσει σε ένα από τα 2 γνωστά κεφαλοχώρια, τα Άγναντα. Σχετική παραμονή  για να απολαύσουμε την υπέροχη θέα και για φωτογραφίες  . Συνεχίζουμε για τα Πράμαντα, το πιο παραδοσιακό χωριό των Τζουμέρκων, στάση για προαιρετικό γεύμα. Επιστρέφουμε   στο ξενοδοχείο μας , χρόνος ελεύθερος  . Διανυκτέρευση.


3Η ΜΕΡΑ :  ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ – ΑΘΗΝΑ 

Πρωινό και αναχώρηση  για το σπουδαίο μουσείο  Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα , τα οποία σε φυσικό μέγεθος και  σε μία πιστή αναπαράσταση , ξαναζωντανεύουν ήρωες της νεότερης ιστορίας μας .Στη συνέχεια και μέσω Αντίρριο  - Ριο    γεμάτοι όμορφες εικόνες και αναμνήσεις που μας χάρισε το πανέμορφο αυτό ταξίδι και με  ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν για ξεκούραση , προαιρετικό φαγητό και καφέ  θα φτάσουμε στην Αθήνα. 


TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 150  €

TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  190  €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

πολυτελές πούλμαν για όλες τις διαδρομές (με φίλτρα αέρα καμπίνας άνθρακα που κρατά και καταστρέφει τους ιούς ακόμη και τον covid -19, χάρη στο μοναδικό προοδευτικό

σχεδιασμό πολλαπλών στρωμάτων και αποτρέπει την διασπορά τους)

2 διαν/σεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο    ΒΥΖΑΝΤΙΟ  HOTEL    :  https://www.byzantio-hotel.gr/

2 πρωινά σε μπουφέ 

Αρχηγός / Συνοδός

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 

Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Γεύματα , δείπνα 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 7 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδιού. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 7/10/2022
150,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.