Menu
Your Cart

Χριστούγεννα στον Μύλο των Ξωτικών, στα όμορφα Τρίκαλα

Χριστούγεννα στον Μύλο των Ξωτικών, στα όμορφα Τρίκαλα
ΤΡΙΗΜΕΡΗ
Χριστούγεννα στον Μύλο των Ξωτικών, στα όμορφα Τρίκαλα

Μια εκπληκτική εκδρομή  με   επίσκεψη στο   μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών», στα όμορφα Τρίκαλα. Η υπέροχη Έδεσσα με τους καταρράκτες, τις γραφικές γειτονιές και τους ζεστούς ανθρώπους, θα μας φιλοξενήσει ! Ο παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός του Παλιού Αγίου Αθανασίου θα μας μαγέψει με   τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με τα κεραμίδια ,  χτισμένα από πελεκητή πέτρα. Θα περάσουμε λίγες ώρες στον επίγειο παράδεισο του άλσους του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα. Θα περπατήσουμε στη Βέροια - μία πόλη   γεμάτη ζωντάνια  με   παλιά αρχοντικά, πλακόστρωτα δρομάκια και βυζαντινές εκκλησίες.  Θα κολυμπήσουμε στα ιαματικά  λουτρά Πόζαρ, που βρίσκονται μέσα σε μια  μαγική τοποθεσία και σε  πλούσιο φυσικό περιβάλλον μέσα στην φύση και στο πράσινο .


1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ ( ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ ) - ΕΔΕΣΣΑ

Αναχώρηση  06.30 , και με ενδιάμεσες στάσεις για προαιρετικό καφέ  θα φτάσουμε στα Τρίκαλα στον παραμυθένιο < μύλο των ξωτικών > όπου θα πραγματοποιήσουμε παραμονή 2 ωρών να  νιώσουμε όλοι παιδιά ! Συνεχίζουμε για  την Καλαμπάκα , όπου και θα γευματίσουμε ( γεύμα του γραφείου μας ) .  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες, για φωτογραφίες στους περίφημους καταρράκτες  γιατί το ξενοδοχείο είναι κεντρικό και ενδείκνυται…  Διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ: ΕΔΕΣΣΑ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΕΔΕΣΣΑ

Πρωινό και σήμερα θα επισκεφθούμε  το πανέμορφο χωριό του Νέου Αθανασίου, στάση για προαιρετικό καφεδάκι και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα Λουτρά Πόζαρ, όπου και ελεύθερος χρόνος 1,5 ώρα για προαιρετικό μπάνιο, βόλτες . Στη συνέχεια θα πάμε σε ταβέρνα να πάρουμε το εορταστικό γεύμα του γραφείου μας – γλέντι – χορός ! Θα επιστρέψουμε στην όμορφη Έδεσσα , στο ξενοδοχείο μας διαν/ση. 

3Η ΜΕΡΑ: ΕΔΕΣΣΑ - ΝΑΟΥΣΑ ( ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ )  ΒΕΡΟΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα  αναχωρήσουμε  για την Νάουσα, όπου θα κάνουμε  στάση  στο δάσος Αγ. Νικολάου με τα αιωνόβια πλατάνια, για προαιρετικό καφεδάκι . Συνεχίζουμε για τη Βέροια όπου και σχετική παραμονή για φωτογραφίες στην πλατεία ελιάς. Τέλος παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για προαιρετικό φαγητό και καφέ . Άφιξη με τις καλύτερες εντυπώσεις!


TIMH KAT΄ ATOMO ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

199 €


EΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ : + 40 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

πολυτελές πούλμαν για όλες τις διαδρομές (με φίλτρα αέρα καμπίνας άνθρακα που κρατά και καταστρέφει τους ιούς ακόμη και τον covid -19, χάρη στο μοναδικό προοδευτικό σχεδιασμό πολλαπλών στρωμάτων και αποτρέπει την διασπορά τους)

Διαμονή στο επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο 3 ΑΣΤΕΡΩΝ ALFA  HOTEL : http://www.hotelalfa.gr/ , στην Έδεσσα  με πρωινό σε μπουφέ 

Γεύμα  καθημερινά ( σύνολον 2  ), εκ των οποίων ένα  με γλέντι !

Αρχηγός / Συνοδός

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Δείπνα 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 5 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδιού.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΔΕΣΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ ( ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ ) – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΝΑΟΥΣΑ – ΒΕΡΟΙΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΔΕΣΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ ( ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ ) – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΝΑΟΥΣΑ – ΒΕΡΟΙΑ
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24/12/2022
199,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.