Menu
Your Cart

Χριστούγεννα στη Θράκη

Χριστούγεννα στη Θράκη
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
Χριστούγεννα στη Θράκη

Σε αυτή την εκδρομή θα θαυμάσουμε τις ομορφιές της Θράκης και όχι μονο! Θα μας φιλοξενήσει η γεμάτη ζωή Κομοτηνή.  Η γραφική Καβάλα θα μας μαγέψει με τα κτίρια, τα μνημεία,  τις καμάρες και το κάστρο της. Θα περπατήσουμε το < στολίδι της Θράκης > , την Ξάνθη . Θα γνωρίσουμε τα <Πομακοχώρια> - έναν ιδιαίτερο ταξιδιωτικό προορισμό, που έχουν διατηρήσει   το γραφικό χαρακτήρα τους, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των σπιτιών τους και τον ιδιαίτερο πολιτισμό των Πομάκων. Θα επισκεφθούμε την πόλη που ενώνει Ευρώπη και Ασία, Δύση και Ανατολή, την όμορφη Αλεξανδρούπολη , με τον φάρο να ορθώνεται επιβλητικός στο λιμάνι της. Θα ενημερωθούμε για το φημισμένο δάσος της Δαδιάς και θα ενθουσιαστούμε με το χωριό της Ξάνθης με τα φλαμίνγκο και το εντυπωσιακό, πλωτό μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος. 


1η ημέρα: Αθήνα – Κομοτηνή

Αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις    για προαιρετικό καφέ και φαγητό    φτάνουμε στην  πόλη-πολιτισμικό ψηφιδωτό, γεμάτη αρώματα και μυρωδιές, την Κομοτηνή.  Αφού γνωρίσουμε το κέντρο της πόλης , θα κατευθυνθούμε στο ξενοδοχείο μας .  ‘Αφιξη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα  : Κομοτηνή - Δάσος Δαδιάς - Σουφλί - Αλεξανδρούπολη  - Κομοτηνή

Πρωινό και περιήγηση στον ακριτικό νομό του Έβρου. Πρώτος σταθμός το κέντρο ενημέρωσης στο Δάσος Δαδιάς, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνεται από τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του Έβρου και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Αφού μας γίνει η σχετική ενημέρωση, θα συνεχίσουμε για να γνωρίσουμε το Σουφλί με την πλούσια πολιτιστική παράδοση.  Συνεχίζουμε για την όμορφη Αλεξανδρούπολη, όπου και θα κάνουμε στάση να την περπατήσουμε και για προαιρετικό φαγητό. Αργά το απόγευμα  επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο,  διανυκτέρευση.

3η ημέρα :  Κομοτηνή – Πομακοχωρια ( Σμίνθη – Έχινος ) – Ξάνθη – Πόρτο Λάγος- Κομοτηνή

Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα επισκεφθούμε δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων της Θράκης, τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης.  Γεύμα προαιρετικά και χρόνος ελεύθερος, για να γνωρίσουμε τη νέα και  παλιά Ξάνθη με το χείμαρρο Κόσυνθο και τα άλλα αξιοθέατα. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο μας στην Αλεξανδρούπολη θα δούμε το  το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ  και εάν είναι ανοιχτό το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου , θα προσκυνήσουμε . Δείπνο – γλέντι – χορός !, διανυκτέρευση


4η ημέρα: Κομοτηνή – Καβάλα - Αθήνα  

Πρωινό και αναχώρηση στην όμορφη πόλη  της Καβάλας, όπου και θα κάνουμε στάση για γνωριμία με την πόλη και καφεδάκι. Συνεχίζουμε για  Αθήνα  με ενδιάμεσες στάσεις στην διαδρομή μας για φαγητό και καφέ. Άφιξη γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις !


ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ  

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 250  €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 310  €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Πολυτελές πούλμαν   (με   φίλτρα αέρα καμπίνας άνθρακα που  κρατά και καταστρέφει τους ιούς ακόμη και τον covid -19, χάρη στο μοναδικό προοδευτικό σχεδιασμό πολλαπλών στρωμάτων και αποτρέπει την διασπορά τους)

Διαμονή στο επιλεγμένο 3 αστέρων  ξενοδοχείο ACHILLIO στην Κομοτηνή  : http://www.achillio.gr/   με  πρωινό  σε μπουφέ 

Δείπνο καθημερινά  , εκ των οποίων ένα  με γλέντι !

Αρχηγός / Συνοδός

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 

Φ.Π.Α 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Ταξιδιωτική ασφάλιση


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 5 ευρώ το άτομο  :  Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας!

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδιού.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ - ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ - ΣΟΥΦΛΙ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ - ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ - ΣΟΥΦΛΙ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 23/12/2022
250,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.