Menu
Your Cart

Τετραήμερη εκδρομή στη Νάξο

Τετραήμερη εκδρομή στη Νάξο
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Τετραήμερη εκδρομή στη Νάξο

Σε αυτό το ταξίδι θα γνωρίσουμε  < τη βασίλισσα των Κυκλάδων > , το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο τους , τη  Νάξο!  Πανέμορφα γραφικά ορεινά χωριά,  εντυπωσιακή αρχιτεκτονική , προσεγμένοι αρχαιολογικοί χώροι  , αχανείς αμμουδερές παραλίες  , ενετικοί πύργοι, βυζαντινά ξωκλήσια και φυσικά η πανέμορφη Χώρα θα μας εντυπωσιάσουν !


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :  02/06/23 – EΠΙΣΤΡΟΦΗ : 05/06/23

 

1Η ΜΕΡΑ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΑΞΟΣ – ΧΩΡΑ - περιήγηση 

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση με τις αποσκευές μας ( τις οποίες τακτοποιούμε σε αποθηκευτικό χώρο του πλοίου  της BSF)  που αναχωρεί στις 07.25 π.μ. για Νάξο. Μετά από ένα υπέροχο ταξίδι άφιξη στο λιμάνι της Νάξου στις 12.45 μ.μ.   Παραμονή για προαιρετικό φαγητό και στη συνέχεια αναχώρηση για την περιήγηση της πόλης με τα πόδια . Θα δούμε  το Κάστρο της Χώρας, που είναι ιδανικό για τον πρώτο περίπατο μας,  το Αρχαιολογικό μουσείο, την Καθολική εκκλησία, τη σχολή των Ουρσουλινών, το βενετσιάνικο σπίτι και την παλαιά αγορά. Στη συνέχεια του περιπάτου μας θα επισκεφτούμε τον Ναό του Απόλλωνα, την Πορτάρα, χτισμένη τον 6ο αιώνα π.Χ.  Βρίσκεται πάνω σε βράχο αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για να μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας  ,στην Αγία Άννα. Τακτοποίηση στα δωμάτια.  

2Η ΜΕΡΑ : ΝΑΞΟΣ – περιήγηση 

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για να γνωρίσουμε το πιο ορεινό νησί των Κυκλάδων. Πρώτη μας στάση ο Ναός της Δήμητρας . Ακολουθεί η στάση  μας στο Χαλκί με τους ενετικούς πύργους, τα αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες. Βόλτα στο χωριό και επίσκεψη στο παραδοσιακό αποστακτήριο κίτρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε, κοντά στο χωριό Μονή, την Παναγία Δροσιανή (6ου αι.), σημαντικό μνημείο της παλαιοχριστιανικής περιόδου με ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες. Το επόμενο χωριό που συναντάμε είναι το Φιλώτι ( (απλό πέρασμα- όχι στάση), κτισμένο στους πρόποδες του Ζα, του ψηλότερου βουνού των Κυκλάδων. Από εδώ, ακολουθώντας έναν ορεινό ανηφορικό δρόμο, φθάνουμε στην Απείρανθο, το «μαρμάρινο χωριό», με τα τρία μουσεία (αρχαιολογικό, γεωλογικό και λαογραφικό), όπου θα σταματήσουμε για προαιρετικό γεύμα. Από την Απείρανθο, περνώντας πάνω από το μικρό χωριό Κεραμωτή, φθάνουμε στο χωριό Κυνίδαρο ( (απλό πέρασμα- όχι στάση) με τα βουνά που βγάζουν το περίφημο μάρμαρο Νάξου.  Συνεχίζοντας φθάνουμε στην περιοχή του Φλεριού, όπου βρίσκεται ο περίφημος Κούρος σε αρχαίο λατομείο στο σημείο που κατασκευαζόταν. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Ελεύθερος χρόνος, διαν/ση.

3Η ΜΕΡΑ : ΝΑΞΟΣ – Ελεύθερη μέρα

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να χαρείτε τα καταγάλανα νερά του νησιού. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται  500 μέτρα από την αμμώδη παραλία της Αγίας Άννας ( Η Αγία Άννα Νάξου είναι μια πανέμορφη παραλία με ατελείωτη χρυσαφένια αμμουδιά και τόσο κρυστάλλινα νερά που σου επιτρέπουν να βλέπεις πεντακάθαρα  ως τον βυθό της, ακόμα και στα βαθιά! Διαν/ση.

4Η ΜΕΡΑ : ΝΑΞΟΣ – ΧΩΡΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 

Πρωινό και ελευθερώνουμε τα δωμάτιά μας στις 10.00 π.μ. ακολουθεί ελεύθερος χρόνος έως τις 13.30  το μεσημέρι  , όπου με το πούλμαν θα πάμε στη Χώρα που είναι και το λιμάνι , ελεύθερος χρόνος για προαιρετικό φαγητό, καφεδάκι και βολτούλες μέχρι την επιβίβαση μας με τις αποσκευές μας στο πλοίο ( τις οποίες τακτοποιούμε σε αποθηκευτικό χώρο του πλοίου  της BSF) που αναχωρεί στις (18:00) για Πειραιά . Άφιξη   στο λιμάνι του Πειραιά στις 23.15  με τις καλύτερες εντυπώσεις  !

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ :  265 €

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : 

 • ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΑΞΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕ  BLUE STAR FERRIES 
 • ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  
 • 3 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ  ΣΤΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3 αστέρων : MARGARITARI : https://www.hotelmargaritari.gr/  
 • 3 ΠΡΩΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ 
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 
 • ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ  
 • ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : 

 • ΠΟΤΑ, ΦΑΓΗΤΑ, ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ , ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ & O,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 
 • ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ( ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗ RECEPTION ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ )
 • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΣΗΜΕΙΩΣEIΣ :  

 • Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) , σύμφωνα με τους όρους της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ , επιβάρυνση + 7 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας!
 • Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου. 
 • Όλα τα δωμάτια αποτελούνται από ένα διπλό κρεβάτι και ένα καναπέ κρεβάτι με κανονικό στρώμα


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΝΑΞΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΝΑΞΟΣ
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02/06/23
265,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.