Menu
Your Cart

Δαλματικές Ακτές 4 + 1 μέρες

Δαλματικές Ακτές 4 + 1 μέρες
ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ
Δαλματικές Ακτές 4 + 1 μέρες

Δημιουργήσαμε το πιο ολοκληρωμένο και ξεκούραστο πρόγραμμα για να απολαύσουμε τις Δαλματικές Ακτές αεροπορικώς !!! 4 ολόκληρες μέρες !!! ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΣΠΛΙΤ -ΚΟΤΟΡ - ΜΠΟΥΤΒΑ - ΜΟΣΤΑΡ .


1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΝΕΟΥΜ 


Συγκέντρωση στο Ελ.Βενιζέλος όπου με απευθείας πτήση  ( 09.40π.μ.  – 10.20π.μ.  ) θα φτάσουμε  στην πανέμορφη   πόλη του Dubrovnik (Ντούμπροβνικ) , ένα ζωντανό μνημείο, μια αλυσίδα μαργαριταριών πλούσιας υλικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς.  Αμέσως θα περιηγηθούμε στην πόλη περπατώντας στο εσωτερικό του κάστρου με τις εκκλησίες, τα παλάτια, τις κρήνες   τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια με τα παράθυρα-πολεμίστρες και τις μικροσκοπικές κρεμαστές αυλές , τον  υπέροχο κεντρικός πλακόστρωτο πεζόδρομο. Θα δούμε    το σιντριβάνι Onofrio (ένα από τα διασημότερα ορόσημα της πόλης), την Εκκλησία του Σωτήρος και το φραγκισκανικό μοναστήρι στη δυτική πλευρά, στην πλατεία Luza με την Στήλη του Ορλάνδου, τον Πύργο του Ρολογιού, την εκκλησία του προστάτη της πόλης  Άγιος Βλάσιος  και το Παλάτι Sponza. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια, φαγητό, καφέ κλπ. Στις 17.00 θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην πόλη Νέουμ ,μία παραθαλάσσια πόλη πάνω στην Αδριατική θάλασσα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση. 

 2η ΜΕΡΑ:  ΝΕΟΥΜ – ΣΠΛΙΤ – ΝΕΟΥΜ 

Πρωινό και αναχώρηση, κινούμενοι κατά μήκος των «δαντελωτών» Δαλματικών ακτών, και του Εθνικού αυτοκινητόδρομου   θα φτάσουμε στο Σπλίτ, την μεγαλύτερη πόλη της Δαλματίας, , κατά τη άφιξη μας, περιήγηση της μεσαιωνικής πόλης όπου θα επισκεφθούμε το ανάκτορο του αυτοκράτορα Διοκλητιανού. Χρόνος ελεύθερος στην ονομαστή Ρίβα (προκυμαία). Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διαν/ση. 

3η ΜΕΡΑ: ΝΕΟΥΜ – ΚΟΤΟΡ – ΜΠΟΥΤΒΑ - ΝΕΟΥΜ

Πρωινό και  θα  αναχωρήσουμε προς τις ακτές του Μαυροβουνίου.  Αρχικά για το γραφικό Κότορ , μία  πόλη προστατευόμενη από την Ουνεσκο  στο  μεγαλύτερο  φιόρδ  τησ  Μεσογείου, όπου θα δούμε τον Καθολικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Τρύφωνος του 12ου αιωνα καθως και την  Όρθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικόλαου. Σχετική παραμονή μέχρι να αναχωρήσουμε για  την παλαιότερη πόλη των ακτών του Μαυροβουνίου, την Μπούντβα, τη "Μητρόπολη του Μοντενέγρικου Τουρισμού". Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια με τις πολλές μικρές εκκλησίες και τα παραδοσιακά καταστήματα. Σχετική παραμονή και στη συνέχεια θα εσπιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο, διαν/ση. 

4η – 5η  ΜΕΡΑ:  ΝΕΟΥΜ – ΜΟΣΤΑΡ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ 

Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για  την πόλη που μας θυμίζει πόσο κοντά στην κεντρική Ευρώπη έφτασε η Οθωμανική Αυτοκρατορία το περίφημο Μόσταρ. Μία πόλη , που έμβλημά της έχει το μεγαλύτερο τοξωτό γεφύρι, κατασκευασμένο έπειτα από εντολή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή. Ένα σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης που συνδυάζει τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της Ανατολής, χαμάμ, ισλαμικά τεμένη, παζάρι, φαγητά και ανατολίτικα γλυκά με την δυτική φινέτσα, τον Καθολικισμό και την Ορθοδοξία. Όλα αυτά στις όχθες του Νέρετβα με τα επτά εντυπωσιακά γεφύρια που ενώνουν το Μόσταρ. Σχετική παραμονή και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Ντουμπρόβνικ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας στις 22.50 . Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος  στις 01.25 με τις καλύτερες εντυπώσεις !!!


ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ :  595 EYΡΩ με άμεση έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων με προκαταβολή 300 ευρώ έως 20/07/2022 με φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου 

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ MONOKΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ : 670 EYΡΩ με άμεση έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων με προκαταβολή 300 ευρώ έως 20/07/2022 με φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :


Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Ντουμπρόβνικ – Αθήνα με παραδοτέα βαλίτσα 20 κιλά  συν μία μικρή αποσκευή, π.χ. τσάντα χειρός, τσάντα για laptop κ.λπ. που δεν υπερβαίνει τα 35cm x 20cm x 20cm

Πούλμαν για τις εκδρομές στο εξωτερικό σύμφωνα με το πρόγραμμα

3 διαν/σεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων : ORKA HOTEL : http://www.hotel-orka.ba/ με πρωινό σε μπουφέ 

3 δείπνα  

Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 

Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

Ταξιδιωτική ασφάλιση ( καλύπτει και covid-19 ) 

‘Εμπειρος συνοδός εκδρομής 

Τοπικός ξαναγός στο ΝτουμπρόβνικΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς – αρχαιολογικούς χώρους & οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται 

Δημοτικοί φόροι (υποχρεωτικοί πληρωτέοι στη Reception του ξενοδοχείου & check point 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:


• ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ  ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ 

•  Η τιμή ισχύει βάση των σημερινών φόρων αεροδρομίων, επίναυλου καυσίμων κλπ. Στην περίπτωση αύξησης αυτών θα επιβαρυνθεί ο πελάτης.

• Ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο του κάθε προορισμού , ανά ημερα, ενδέχεται να τροποποιούνται και τα μέτρα προστασίας για κάθε χώρα/ πόλη από τον covid 19. Tα οριστικά μέτρα θα σας αποστέλλονται , κατόπιν της εξόφλησης του ταξιδιού σας, που θα ισχύουν 10 ημέρες πριν την αναχώρηση μαζί με το ενημερωτικό έντυπο που θα σας στείλουμε με γενικές πληροφορίες για το ταξίδι σας. Τα μέτρα οφείλουμε να τηρούμε, ο καθένας που συμμετέχει στην εκδρομή  ξεχωριστά με ατομική ευθύνη,  για την δική μας προστασία και των συμπολιτων μας, βάσει των προσωπικών δεδομένων GDBR. Αυτή τη στιγμή απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης μέχρι 6 μήνες από τη νόσηση ή rapid test 48 ωρών πριν την είσοδό σας σε κάθε κράτος

• Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Δαλματικές Ακτές
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Δαλματικές Ακτές
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 28/08/2022
595,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.