Menu
Your Cart

Τετραήμερη εκδρομή Πασχαλινή πανδαισία

Τετραήμερη εκδρομή Πασχαλινή πανδαισία
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Τετραήμερη εκδρομή Πασχαλινή πανδαισία

Ετοιμάσαμε για εσάς μια Πασχαλινή πανδαισία !!! Θα ταξιδέψουμε στα Λουτρά Πόζαρ : τη λουτρόπολη που βρίσκεται στη σκιά του Καιμάκτσαλαν, είναι ο απόλυτος προορισμός, από τη μία  οι ιαματικές ιδιότητες των θερμών καταρρακτών και από την άλλη , η  σωματική και ψυχική ευεξία που προσφέρει η επαφή με τη φύση. Στα αγαπημένα  Γιάννενα , μία ολοζώντανη πόλη που  έχει χίλιους λόγους και τρόπους να µας εντυπωσιάζει  . Στο Μέτσοβο που  διατηρεί πεισματικά αναλλοίωτο τον παραδοσιακό του χαρακτήρα , που σφύζει από ζωή όλες τις εποχές του χρόνου, και προσφέρει απλόχερα στους επισκέπτες του τόσες ομορφιές  . Στην Καστοριά, από τις ομορφότερες πόλεις , η  αλλιώς  <πόλη των γουναράδων> , αντικατοπτρίζεται  στα   νερά της λίμνης . Χτισμένη αμφιθεατρικά,  ξελογιάζει τους επισκέπτες με   την αρχοντιά  της. Στην Καλαμπάκα,   γνωστή παγκόσμια για τα περίφημα μοναστήρια που είναι κτισμένα στις κορυφές των βράχων των Μετεώρων με εκατομμύρια επισκέπτες να συρρέουν από κάθε γωνιά της γης κάθε χρόνο για να θαυμάσουν τη φυσική ομορφιά και το μοναδικό τοπίο που σχηματίζουν οι βράχοι.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :  14/04/2023 ( Μεγ. Παρασκευή ) – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ : 17/04/2023 ( Δευτέρα του Πάσχα)

1η ημέρα : Αθήνα – Λουτρά Πόζαρ – Πτολεμαΐδα - Επιτάφιος

Συγκέντρωση 06.00 π.μ. και  με ενδιάμεσες στάσεις για προαιρετικό καφέ  , θα φτάσουμε στα Λουτρά Πόζαρ, Εκεί που η φύση έχει μεγαλουργήσει. Πέτρα και νερό, ομορφιά και χαλάρωση. Θα έχουμε παραμονή για προαιρετικό μπάνιο & φαγητό.  Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος μέχρι την στιγμή που θα μεταβούμε με το πούλμαν  σε κοντινή εκκλησία για την περιφορά του Επιταφίου. Διαν/ση. 


2η ημέρα : Πτολεμαΐδα – Μέτσοβο – Γιάννενα – Ανάσταση- Αναστάσιμο δείπνο

Πρωινό και αναχώρηση για τη μαγευτική πόλη των Ιωαννίνων. Θα έχουμε ελεύθερο να μεταβούμε με πλοιάριο ( ατομικά έξοδα ) στο νησί της κυρά-Φροσύνης,  όπου θα περπατήσουμε και θα επισκεφθούμε το σπίτι–μουσείο που σκοτώθηκε ο Αλή Πασάς. Μέσα στην πόλη να περπατήσουμε στο κάστρο της πόλης που περιέχει το  Φετιχέ Τζαμί , τον  Τάφο του Αλή Πασά  και το Βυζαντινό Μουσείο, να πιούμε το καφεδάκι μας. Προαιρετικό γεύμα . Στη συνέχεια μέσα από μια ξεχωριστή πανέμορφη διαδρομή, θα οδηγηθούμε στο ορεινό Μέτσοβο, με τα παραδοσιακά σπίτια και το Μουσείο Τοσίτσα.  Εκεί θα έχουμε στάση για προαιρετικό καφεδάκι  και να γνωρίσουμε την ομορφιά του. Αργά το απόγευμα θα κατευθυνθούμε   στο ξενοδοχείο μας Στις 23.30 θα μεταφερθούμε με το πούλμαν στην κοντινή εκκλησιά για τη λειτουργία της Αναστάσεως. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Αναστάσιμο δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα και όχι μόνο !!! διαν/ση.


3η ημέρα: Πτολεμαΐδα –   πασχαλινό εορταστικό γεύμα με γλέντι -Καστοριά

Πρωινό και  ελεύθερος χρόνος στο ξενοδοχείο μας μέχρι το ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΑΣ ΓΕΥΜΑ με γλέντι !!! . Στις 17.00 μ.μ. αναχώρηση  για τη μαγευτική Καστοριά. Εκεί θα έχουμε χρόνο ελεύθερο 2 ώρες  για περίπατο στον παραλίμνιο δρόμο της πόλης. Βόλτα στο Ντολτσό, την παλιά πόλη με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά που θυμίζουν την ακμή μιας άλλης εποχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διαν/ση.


4η ημέρα :   Πτολεμαΐδα –  Καλαμπάκα -  Μετέωρα  - Αθήνα 

Μετά το πρωινό   αναχώρηση για την επίσκεψη στα μοναδικά μοναστήρια των Μετεώρων πάνω από την Καλαμπάκα. Θα επισκεφθούμε το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε για την Καλαμπάκα, όπου και σχετική παραμονή για προαιρετικό φαγητό. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεσες στάσεις για προαιρετικό καφέ άφιξη στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις !


TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ   

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ       250 €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ       330 € 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Πολυτελές πούλμαν σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής

Διαμονή στο  επιλεγμένο  ξενοδοχείο   4 αστέρων  με πρωινό σε μπουφέ στην Πτολεμαΐδα, IOANNOU RESORT : https://ioannou-resort.gr/  

Αναστάσιμο δείπνο 

Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με γλέντι

Αρχηγός / Συνοδός 

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 

Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπου απαιτούνται 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι  αναφέρεται ως προαιρετικό.

Δημοτικοί φόροι , υποχρεωτικά πληρωτέοι στη reception του ξενοδοχείου

Ταξιδιωτική ασφάλιση


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ : 

Ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο του κάθε προορισμού , ανά ημέρα, ενδέχεται να τροποποιούνται και τα μέτρα προστασίας για κάθε χώρα/ πόλη από τον covid 19. Tα οριστικά μέτρα θα σας αποστέλλονται , κατόπιν της εξόφλησης του ταξιδιού σας, που θα ισχύουν 10 ημέρες πριν την αναχώρηση μαζί με το ενημερωτικό έντυπο που θα σας στείλουμε με γενικές πληροφορίες για το ταξίδι σας. Τα μέτρα οφείλουμε να τηρούμε, ο καθένας που συμμετέχει στην εκδρομή  ξεχωριστά με ατομική ευθύνη,  για την δική μας προστασία και των συμπολιτων μας, βάσει των προσωπικών δεδομένων GDBR

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου.

Εάν επιθυμείτε, ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει και covid-19 σύμφωνα με τους όρους της Interamerican, το δηλώνεται και το πληρώνεται με την προκαταβολή. ( κόστος 7 ευρώ)


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Λουτρά Ποζαρ – Μέτσοβο – Γιάννενα – Καστοριά – Καλαμπάκα – Μετέωρα - Πτολεμαΐδα
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Λουτρά Ποζαρ – Μέτσοβο – Γιάννενα – Καστοριά – Καλαμπάκα – Μετέωρα - Πτολεμαΐδα
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 14/04/2023
250,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.