Menu
Your Cart

Τετραήμερη εκδρομή στην Βουλγαρία (Μονή Ρίλας - Σόφια - Bίτοσα - Φιλιππούπολη - Σαντάνσκι)

Τετραήμερη εκδρομή στην Βουλγαρία (Μονή Ρίλας - Σόφια - Bίτοσα - Φιλιππούπολη - Σαντάνσκι)
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Τετραήμερη εκδρομή στην Βουλγαρία (Μονή Ρίλας - Σόφια - Bίτοσα - Φιλιππούπολη - Σαντάνσκι)

Σε αυτή την εκδρομή θα απολαύσουμε μια γειτονική χώρα που είναι  πλούσια σε  ιστορία και φυσική ομορφιά! Θα μας υποδεχτεί η γοητευτική  ΣΟΦΙΑ  με πληθώρα μνημείων, πανέμορφα κτίρια και  πεντακάθαρους δρόμους. Η ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ,  θα μας μαγνητίσει από την πρώτη στιγμή! Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα σοκάκια της,  θα θαυμάσουμε τα  μνημεία της και το ρωμαϊκό αμφιθέατρο-στολίδι της. Στην πόλη ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, η αγορά της , τα πάρκα και οι χώροι πρασίνου, οι  πεζόδρομοι μας  περιμένουν να τα ανακαλύψουμε!


Αναχώρηση  23/12/22 -  Επιστροφή 26/12/22 ( ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ )

Αναχώρηση  05/01/23 -  Επιστροφή 08/01/23 ( ΦΩΤΑ )


1η ΜΕΡΑ : AΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ  

Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό στη πορεία μας για τα σύνορα – διέλευση συνόρων.  Στάση στο μοναστήρι της Ρίλα του 10ου - 11ου αιώνα στο μουσείο του οποίου φυλάσσεται ο περίφημος σταυρός του μοναχού Ραφαήλ με τις 10.000 διαφορετικές παραστάσεις από την Αγία Γραφή. Επίσκεψη στους Χρυσούς επιτάφιους με δεκάδες πολύτιμες πέτρες και εικόνες. Άφιξη στην Σόφια, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. 

 

 2η  ΜΕΡΑ:  ΣΟΦΙΑ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ  

Πρωινό και περιήγηση  στη Βασίλισσα των Βαλκανίων, τη Σόφια. Θα επισκεφτούμε το Καθεδρικό Ναό του Alexander Nevski,  την Βυζαντινή Εκκλησία της Αγ. Σοφίας με τον σταυρό στον κεντρικό της θόλο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης το Κοινοβούλιο, η Όπερα και το Εθνικό Θέατρο Ιβάν Βαζωφ, ένα από τα παλιότερα θέατρα στη χώρα. Γεύμα.  Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρευση.


3η  ΜΕΡΑ:  ΣΟΦΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΦΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Φιλιππούπολη. Η πόλη της Φιλιππούπολης βρίσκεται χτισμένη στις δυο όχθες του ποταμού Μαρίτσα ανάμεσα σε επτά λόφους, αποτελώντας τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας.Tα περισσότερα μνημεία της πόλης βρίσκονται συγκεντρωμένα μέσα ή  γύρω από τον πεζόδρομο με οθωμανικά μνημεία κι ένα ρωμαϊκό αμφιθέατρο όπου γίνονται ακόμη και σήμερα εκδηλώσεις. Επιστροφή στη Σόφια, δείπνο διανυκτέρευση.


4η ΜΕΡΑ :ΣΟΦΙΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό   και αναχώρηση με προορισμό την Αθήνα. Πρώτος μας σταθμός η γνωστή λουτρόπολή Σαντάνσκι  στα Ελληνοβουλγαρικά  σύνορα. Παραμονή 2 ώρες  για αγορές , βόλτες ή καφέ.  .  Άφιξη στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις!


TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ    

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 270,00  €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 330,00  €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

πολυτελές πούλμαν για όλες τις διαδρομές όπως (με φίλτρα αέρα καμπίνας άνθρακα που κρατά και καταστρέφει τους ιούς ακόμη και τον covid -19, χάρη στο μοναδικό προοδευτικό σχεδιασμό πολλαπλών στρωμάτων και αποτρέπει την διασπορά τους)

Διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων Triada  : https://hoteltriada.com/ στη Σόφια

Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ 

Ημιδιατροφή ( 2 δείπνα & 1 γεύμα )

Αρχηγός / Συνοδός

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR  


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό

δημοτικοί φόροι ( υποχρεωτικά πληρωτέοι στη reception )

χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ( για την εκδρομή των Χριστουγέννων )


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 20 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 

Ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο του κάθε προορισμού , ανά ημερα, ενδέχεται να τροποποιούνται και τα μέτρα προστασίας για κάθε χώρα/ πόλη από τον covid 19. Tα οριστικά μέτρα θα σας αποστέλλονται , κατόπιν της εξόφλησης του ταξιδιού σας, που θα ισχύουν 10 ημέρες πριν την αναχώρηση μαζί με το ενημερωτικό έντυπο που θα σας στείλουμε με γενικές πληροφορίες για το ταξίδι σας. Τα μέτρα οφείλουμε να τηρούμε, ο καθένας που συμμετέχει στην εκδρομή  ξεχωριστά με ατομική ευθύνη,  για την δική μας προστασία και των συμπολιτων μας, βάσει των προσωπικών δεδομένων GDBR. 

   Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Βουλγαρία : Μονή Ρίλας - Σόφια - Bίτοσα - Φιλιππούπολη - Σαντάνσκι
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Βουλγαρία : Μονή Ρίλας - Σόφια - Bίτοσα - Φιλιππούπολη - Σαντάνσκι
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 23/12/22 & 05/01/23
270,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.