Menu
Your Cart

Πενταήμερη εκδρομή στην Κρήτη

Πενταήμερη εκδρομή στην Κρήτη
ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ
Πενταήμερη εκδρομή στην Κρήτη

Πενταήμερη αεροπορική εκδρομή  γύρος της  Κρήτης  στις 26/05  με τιμή κατ΄άτομο 345€ με ημιδιατροφή και φόρους αεροδρομίων  (με άμεση έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων με προκαταβολή 130 ευρώ για έκδοση εισιτηρίων)

1Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΧΑΝΙΑ - ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΑΡΚΑΔΙ – ΡΕΘΥΜΝΟ  - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τα Χανιά ( 06.45 π.μ. – 07.45 π.μ. ) Άφιξη και αναχώρηση για τους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι μέσα σ’ ένα μαγευτικό δάσος με μοναδική θέα στη πόλη. Εν συνεχεία θα φτάσουμε στη σκεπαστή Αγορά των Χανίων και στο βενετσιάνικο λιμάνι με τα στενά δρομάκια και την υπέροχη αγορά. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια. Συνεχίζουμε  για τη Μονή Αρκαδίου, (  η πρώτη ολοκληρωμένη φρουριακή μορφή της δημιουργήθηκε την τελευταία περίοδο της Ενετοκρατίας που ειναι το συμβολο ελευθερίας της Κρήτης) . Κατόπιν επίσκεψη στην πόλη του Ρεθύμνου ,  θεωρείται μια από τις πιο καλοδιατηρημένες αναγεννησιακές πόλεις και συνδυάζει την ανατολίτικη όψη της Τουρκοκρατίας με την Ενετική αρχιτεκτονική που κυριαρχεί στο κάστρο Φορτέτζα.  και προαιρετικό  φαγητό. Ακολούθως  θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας στη Χερσόνησο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση έως το δείπνο, διαν/ση. 

2η ΜΕΡΑ : ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΝΩΣΟΣ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για το Ηράκλειο για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. (Το μινωικό ανάκτορο είναι ο κύριος επισκέψιμος χώρος της Κνωσού (ή Κνωσσού), σημαντικής πόλης κατά την αρχαιότητα, με συνεχή ζωή από τα νεολιθικά χρόνια έως τον 5 αιώνα π.Χ. Συνεχίζουμε για Ηράκλειο όπου περιήγηση θα προσκυνήσουμε στον Μητροπολιτικό  ναό και προστάτη του Ηρακλείου Άγιο Μηνά και στη  συνέχεια στον ‘Αγιο Τίτο ιδρυτή και προστάτη της εκκλησίας της Κρήτης. Χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό  φαγητό και ψώνια στην ωραία αγορά του Ηρακλείου Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο , δείπνο ,διανυκτέρευση 

3η ΜΕΡΑ : ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΕΛΟΥΝΤΑ – ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ–ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ –ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ.

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Ελούντα. Σταση στην Μονη Αγιου Γεωργιου Σεληναρι για προσκυνημα και στη συνεχεια στη μονή Κρεμαστών στην Νεάπολη για προσκυνημα. Λίγο αργότερα με μικρό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα γνωρίσουμε το μαρτυρικό νησί της Σπιναλόγκα και συνεχίζουμε για τον Αγιο Νικολαο σχετικη σταση για καφε και για προαιρετικό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Δείπνο, διαν/ση.

4η ΜΕΡΑ : ΑQUARIUM ΓΟΥΒΕΣ – ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ  -  ΜΑΛΛΙΑ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Πρωινό και ακολουθεί επίσκεψη στο Aquarium στις Γούβες . Σύγχρονο ενυδρείο με 200+ είδη θαλάσσιων ζώων από τη Μεσόγειο, μεταξύ των οποίων και καρχαρίες. Στη συνέχεια  θα αναχωρήσουμε  για τα Μάλια , πασίγνωστα για την τεράστια παραλία και τη νυχτερινή ζωή.  Σχετική παραμονή . Ακολούθως θα κατευθυνθούμε προς το Οροπέδιο Λασιθίου από το καινούργιο φράγμα του Αποσελέμη με στάση στο Σελί, στους Μύλους και αμέσως μετά επίσκεψη στο Σπήλαιο που γεννήθηκε ο Δίας, το Δικταίον Άντρον . Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μας για το ξενοδοχείο, αφού θα περάσουμε  από τα δεκατέσσερα χωριά του οροπεδίου σε μια φανταστική διαδρομή με μύλους και όμορφα γόνιμα μέρη με πολλά δέντρα με ποικίλα φρούτα. Θα επισκεφθούμε τη   Μονή Της Παναγίας Της Κυράς με τα θαύματα και την απαράμιλλη αρχιτεκτονική και αγιογραφίες . Άφιξη  στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο, διανυκτέρευση.


5η ΜΕΡΑ : ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΜΕΣΣΑΡΑ –  ΜΑΤΑΛΑ- αεροδρόμιο - ΑΘΗΝΑ : 

Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε τη νότια Κρήτη , τη Μεσσαρά, και το παραθαλάσσιο και φημισμένο χωριό των Ματάλων. Παραμονή για προαιρετικό μπάνιο ( για όσους το επιθυμούν )  , φαγητό και καφέ  .  Συνεχίζουμε για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όπου και πτήση για Αθήνα ( 21.10 – 22.10) . Άφιξη στο Ελευθέριος Βενιζέλος γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις !                              

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/03/22

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ :  345  EYΡΩ με άμεση έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων με προκαταβολή 130 ευρώ 

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ MONOKΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ : 405  EYΡΩ με άμεση έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων με προκαταβολή 130 ευρώ 

                           ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 01/04/22 ΕΩΣ 20/04/22

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ :  385  EYΡΩ με άμεση έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων με προκαταβολή 170 ευρώ 

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ MONOKΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ : 445  EYΡΩ με άμεση έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων με προκαταβολή 170 ευρώ 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :


Πολυτελή πούλμαν τις μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα στην Κρήτη

Διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 3 αστέρων Sergios Hotel στη Χερσόνησο : https://www.sergioshotel.gr/ με πρωινό καθημερινά σε μπουφέ ( όπως θα ορίζει το πρωτόκολλο) 

Δείπνο καθημερινά σε μπουφέ ( όπως θα ορίζει το πρωτόκολλο )

Αρχηγός / Συνοδός στην Κρήτη

Αεροπορικά  ακτοπλοϊκά Αθήνα – Χανιά – Αθήνα με sky express με χειραποσκευή: 1 x 8 κιλά (+1 προσωπικό αντικείμενο)

Φοροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Γεύματα 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  : 

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 7 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας!

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου.

Για την επιβίβαση στο πούλμαν και στο αεροπλάνο, ακολουθούμε αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 


  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/05/2022
345,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.