Menu
Your Cart

5ημερη εκδρομή στην Πάτμο

5ημερη εκδρομή στην Πάτμο
ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
5ημερη εκδρομή στην Πάτμο

5ημερη εκδρομή στην Πάτμο με την κρουαζιέρα στους  Λειψούς μέσα στην τιμή και με  με ημιδιατροφή! μόνο με 260 ευρώ κατ’ άτομο !!!

1Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΜΟΣ  

Συγκέντρωση στο    λιμάνι στις 12.00 το μεσημέρι , επιβίβαση με τις αποσκευές μας ( τις οποίες τακτοποιούμε σε αποθηκευτικό χώρο του πλοίου  της BSF)  που αναχωρεί στις 14.00 για Πάτμο . Άφιξη στο νησί της Αποκάλυψης , μετά από ένα υπέροχο ταξίδι στις 22.20 μ.μ. και αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ : ΣΠΗΛΑΙΟ – ΧΩΡΑ - ΚΑΜΠΟΣ  

Μετά το πρωινό μας  ξεκινάμε   τη γνωριμία με το νησί  επίσκεψη στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Βρίσκεται ανάμεσα στην Σκάλα και στο μεσαιωνικό οικισμό της Χώρας και πρόκειται για την μικρή σπηλιά στην οποία έζησε για δύο ολόκληρα χρόνια ο Άγιος Ιωάννης, κατά τα έτη 95-97 μ.χ. όταν εξορίστηκε στο νησί. Μέσα σε αυτή την σπηλιά άκουσε την φωνή του Κυρίου και έγραψε το Ιερό Κείμενο Της Αποκαλύψεως. Θα συνεχίσουμε  με τη Χώρα όπου και ελεύθερος χρόνος για βόλτες και ψώνια. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε στην παραλία του Κάμπου όπου μπορούμε να κάνουμε μπάνιο και να γευματίσουμε. Τέλος  θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο σε κοντινή παραδοσιακή ταβέρνα ( στην οποία θα μεταβούμε με τα πόδια , είναι 5 λεπτά περπάτημα ) . διαν/ση.


3Η ΜΕΡΑ : ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΓΡΟΙΚΟΣ – ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ    

Πρωινό και αναχώρηση για την υπόλοιπη γνωριμία μας με το νησί. Κατόπιν συνεχίζουμε την διαδρομή μας με επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ιωάννη του Θεολόγου  που δεσπόζει σε όλο το νησί καθώς είναι κτισμένη στην κορυφή του λόφου απέναντι από το λιμάνι του νησιού, την Σκάλα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον  κόλπο του Γροίκου που  βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού. Ο Γροίκος είναι ένα δημοφιλές μέρος . Εδώ βρίσκεται και ένας ένας βράχος και μια σπηλιά που αρκετοί είναι αυτοί που  υποστηρίζουν πως  πρόκειται για τον αρχαίο ναό της θεάς Αφροδίτης. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο μας θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου . Είναι ένα γυναικείο μοναστήρι . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο μας σε κοντινή παραδοσιακή ταβέρνα ( στην οποία θα μεταβούμε με τα πόδια , είναι 5 λεπτά περπάτημα ) . διαν/ση.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : EAN EINAI EΠΙΣΚΕΨΗΜΑ το Ιερό κάθισμα Της Παναγίας της Κουμάνας ΚΑΙ Η Ιερά μονή Ευαγγελισμού ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. 


4Η ΜΕΡΑ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ πλοιο 

Πρωινό και με τα πόδια πηγαίνουμε στο λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που αναχωρεί στις 09.00 π.μ. για να πραγματοποιήσουμε  εκδρομή στους Λειψούς στις 09.50 π.μ. , ένα μικρό νησί με ιδιαίτερη ομορφιά και αρχιτεκτονική, με το λευκό και το μπλε να κυριαρχεί και να δένει αρμονικά με το γαλάζιο της θάλασσας που το περιβάλλει. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε προαιρετικά και την ιστορική Παναγία του Χάρου με τη θαυματουργή εικόνα των Κρίνων ( έξοδα τοπικού πούλμαν εξτρά ).  Επιστροφή το απόγευμα στην Πάτμο στις 15.50, μεταβαίνουμε στο ξενοδοχείο μας με τα πόδια , για ξεκούραση και  ελεύθερος χρόνος  μέχρι τις 22.30  όπου ελευθερώνουμε τα δωμάτια μας και  μεταφορά στο λιμάνι με το πούλμαν , επιβίβαση με τις αποσκευές μας στο πλοίο ( τις οποίες τακτοποιούμε σε αποθηκευτικό χώρο του πλοίου  της BSF) που αναχωρεί στις (23:59) για Πειραιά, διανυκτέρευση εν πλω.

5η ημέρα: άφιξη στον Πειραιά   

Άφιξη το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά στις 08.10 με τις καλύτερες εντυπώσεις 

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ 


ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ 260 €


ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 305 €

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : 

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΜΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕ  BLUE STAR FERRIES 

ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ( πληρεί τις προϋποθέσεις  απολύμανσης /  καθαριότητας,  με αντισηπτικό στην είσοδο   )  σύμφωνα με το πρωτόκολλο)

3 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ και day use την 4η μέρα  ΣΤΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ   : EFFIE : http://effiehotel.gr/    

3 ΠΡΩΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ . Το πρωινό περιλαμβάνει : γαλλικό καφέ, nescafe, τσάι, γάλα, σοκολάτα, κουλουράκια, κέικ, 2 είδη ψωμιού, αυγό βραστό, ζαμπόν, τυρί, γιαούρτι, μέλι, κομπόστα, cornflakes. 

2 ΔΕΙΠΝΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΕ ΜΕΝΟΥ ως ακολούθως : σαλάτα μεγάλη ανά 4 άτομα, ορεκτικό ατομικό, κυρίως πιάτο από επιλογή 3 πιάτων ( μαγειρευτά και της ώρας ) , γλυκό. 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  ΠΑΤΜΟΣ – ΛΕΙΨΟΙ - ΠΑΤΜΟΣ ( ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ )

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 

ΑΡΧΗΓΟΣ

ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ( ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗ RECEPTION ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ )

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : 

ΠΟΤΑ, ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ , ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ , ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ & O,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 


ΣΗΜΕΙΩΣEIΣ :.

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 7 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας!

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου.

Για την επιβίβαση στο πούλμαν και στο πλοίο, ακολουθούμε αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Οι τιμές ισχύουν με τις σημερινές τιμές των πλοίων. Σε περίπτωση αλλαγής αυτών, αναπροσαρμόζονται αυτόματα και οι τιμές.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Πάτμο
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Πάτμο
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 15/09/2022
260,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.