Menu
Your Cart

Πενθήμερη εκδρομή στην Πάτμο

Πενθήμερη εκδρομή στην Πάτμο
ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Πενθήμερη εκδρομή στην Πάτμο

Θα ταξιδέψουμε στο   «Νησί της Αποκάλυψης» ή  στην «Ιερουσαλήμ του Αιγαίου»   , την όμορφη  Πάτμο ! Σε αυτό το νησί που  ασκεί μία ακαταμάχητη γοητεία, θα  ηρεμήσουμε και θα γαληνέψουμε εσωτερικά! Ολόλευκα σπίτια ,  εντυπωσιακά αρχοντικά που  βρίσκονται γύρω από την Ιερά μονή του Θεολόγου  και το Σπήλαιο  της Αποκάλυψης . Το νησί προσφέρει όμορφες παραλίες και καθαρά νερά. Θα ταξιδέψουμε επίσης στους Λειψούς ,το κρυφό διαμαντάκι του Αιγαίου, με τα λευκά του σπίτια και τα μπλε πορτοπαράθυρα που διατηρεί το νησιωτικό χρώμα του. Εδώ θα έχουμε τη δυνατότητα να προσκυνήσουμε τη θαυματουργική εικόνα της "Παναγίας του Χάρου"! 

5  ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ  - ΑΚΤΟΠΛΟϊΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ     

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :  20/06/23 – EΠΙΣΤΡΟΦΗ : 24/06/23


1Η ΜΕΡΑ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΜΟΣ  

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά  στις 12.00 το μεσημέρι, επιβίβαση με τις αποσκευές μας ( τις οποίες τακτοποιούμε σε αποθηκευτικό χώρο του πλοίου  της BSF)  που αναχωρεί στις 14.00 για Πάτμο . Άφιξη στο νησί της Αποκάλυψης , μετά από ένα υπέροχο ταξίδι στις 22.20 μ.μ., επιβίβαση στα τοπικά πουλμανάκια  και αναχώρηση για τα ξενοδοχεία, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ : ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ

Πρωινό και με τα πόδια πηγαίνουμε στο λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που αναχωρεί στις 08.00 π.μ. για να πραγματοποιήσουμε  εκδρομή στους Λειψούς. Άφιξη  στις 08.50 π.μ. , στο μικρό αυτό  νησί που έχει ιδιαίτερη ομορφιά και αρχιτεκτονική, με το λευκό και το μπλε να κυριαρχεί και να δένει αρμονικά με το γαλάζιο της θάλασσας που το περιβάλλει. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε προαιρετικά και την ιστορική Παναγία του Χάρου με τη θαυματουργή εικόνα των Κρίνων ( έξοδα τοπικού πούλμαν εξτρά ).  Επιστροφή το απόγευμα στην Πάτμο στις 14.50, μεταβαίνουμε στα ξενοδοχεία μας με τα πόδια , για ξεκούραση και  ελεύθερος χρόνος  . Διαν/ση.

3Η ΜΕΡΑ : ΣΠΗΛΑΙΟ – ΧΩΡΑ - ΚΑΜΠΟΣ  

Μετά το πρωινό μας  ξεκινάμε   τη γνωριμία με το νησί , αρχικά με  επίσκεψη στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Βρίσκεται ανάμεσα στην Σκάλα και στο μεσαιωνικό οικισμό της Χώρας και πρόκειται για την μικρή σπηλιά στην οποία έζησε για δύο ολόκληρα χρόνια ο Άγιος Ιωάννης, κατά τα έτη 95-97 μ.χ. όταν εξορίστηκε στο νησί. Μέσα σε αυτή την σπηλιά άκουσε την φωνή του Κυρίου και έγραψε το Ιερό Κείμενο Της Αποκαλύψεως. Θα συνεχίσουμε  με τη Χώρα όπου και ελεύθερος χρόνος για βόλτες και ψώνια. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε στην παραλία του Κάμπου όπου μπορούμε να κάνουμε μπάνιο και να γευματίσουμε προαιρετικά. Τέλος  θα αναχωρήσουμε για τα ξενοδοχεία μας, ελεύθερος χρόνος , διαν/ση.

4Η ΜΕΡΑ : ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΓΡΟΙΚΟΣ – ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ    

Πρωινό και αναχώρηση για την υπόλοιπη γνωριμία μας με το νησί, ξεκινώντας με επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ιωάννη του Θεολόγου  που δεσπόζει σε όλο το νησί καθώς είναι κτισμένη στην κορυφή του λόφου απέναντι από το λιμάνι του νησιού, την Σκάλα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον  κόλπο του Γροίκου που  βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού. Ο Γροίκος είναι ένα δημοφιλές μέρος . Εδώ βρίσκεται και ένας ένας βράχος και μια σπηλιά που αρκετοί είναι αυτοί που  υποστηρίζουν πως  πρόκειται για τον αρχαίο ναό της θεάς Αφροδίτης. Επιστρέφοντας θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου . Είναι ένα γυναικείο μοναστήρι . Επιστροφή στα ξενοδοχεία μας , ελεύθερος χρόνος, διαν/ση. 

5Η ΜΕΡΑ : ΠΑΤΜΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό, ελευθερώνουμε τα δωμάτιά μας στις 10.30 π.μ. , τακτοποιούμε τις αποσκευές μας σε ασφαλή χώρο του ξενοδοχείου μας και ελεύθερος χρόνος έως τις 12.30μ.μ. όπου  και  μεταφορά στο λιμάνι με τα πουλμανάκια , επιβίβαση με τις αποσκευές μας στο πλοίο ( τις οποίες τακτοποιούμε σε αποθηκευτικό χώρο του πλοίου  της BSF) που αναχωρεί στις (14:00) για Πειραιά. Άφιξη στις 21.05 στο λιμάνι του Πειραιά  με τις καλύτερες εντυπώσεις!

 

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ 299 €


Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : 

 • ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΜΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ   ΜΕ  BLUE STAR FERRIES 
 • ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
 • 4 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ 2 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ   : EFFIE : http://effiehotel.gr/    & https://www.asteripatmos.gr/ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ( επιλογή δική σας )
 •  4 ΠΡΩΙΝΑ  ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ 
 • ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  ΠΑΤΜΟΣ – ΛΕΙΨΟΙ - ΠΑΤΜΟΣ 
 •  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 
 •  ΑΡΧΗΓΟΣ
 • ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : 

 • ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ( ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗ RECEPTION ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ )
 • ΠΟΤΑ, ΓΕΥΜΑΤΑ. ΔΕΙΠΝΑ  , ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ , ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ & O,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 


ΣΗΜΕΙΩΣEIΣ :

 • Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 8 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας!
 • Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου. 
 • Οι τιμές ισχύουν με τις σημερινές τιμές των πλοίων .  Σε περίπτωση αλλαγής αυτών, αναπροσαρμόζονται αυτόματα και οι τιμές.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑTMΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑTMΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 20/06/23
299,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.