Menu
Your Cart

Εξαήμερη εκδρομή Βουλγαρία και Ρουμανία

Εξαήμερη εκδρομή Βουλγαρία και Ρουμανία
ΕΞΑΗΜΕΡΗ
Ετικέτες: Βουλγαρία , Ρουμανία
Εξαήμερη εκδρομή Βουλγαρία και Ρουμανία

Εξαήμερη εκδρομή στην Βουλγαρία και στη Ρουμανία στις 23/12 με τιμή κατ΄άτομο 330€. Προορισμοί ΣΟΦΙΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – KAΡΠΑΘΙΑ – ΜΠΡΑΣΩΒ – ΣΙΝΑΪΑ  - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΣΟΦΙΑ 795 KM. 

Συγκέντρωση και αναχώρηση 6.30 π.μ. με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό και  συνεχίζουμε για τα σύνορα – διέλευση συνόρων.  Άφιξη περιήγηση της Σόφιας . Θα δούμε το άγαλμα του Τσάρου ελευθερωτή, τις εκκλησίες της Αγίας Κυριακής, της Αγίας Σοφίας, του Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα), τον Καθεδρικό ναό του Αλεξάνδρου Νέφσκι, την Όπερα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.


2η ΜΕΡΑ:  ΣΟΦΙΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 380 KM.

Πρωινό και μέσω  ΡΟΥΣΕ  ΠΛΕΒΕΝ θα φτάσουμε  στην πανέμορφη πρωτεύουσα το Βουκουρέστι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ 

Πρωινό και θα θαυμάσουμε το «ναό της μουσικής», το Ατενέουμ, τη Στρατιωτική Ακαδημία, την Αψίδα του Θριάμβου, την πατριαρχική εκκλησία, την όπερα, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Θα δούμε επίσης τους Βασιλικούς θησαυρούς στο ιστορικό μουσείο, το εθνικό μουσείο τέχνης που φιλοξενεί αριστουργήματα των Veneziano, El Greco, Jan van Eyck, Rubens, Rembrandt, το εντυπωσιακό μουσείο του Cotroceni Palace. Χρόνος ελέυθερος για να περιπλανηθείτε στα επώνυμα εμπορικά καταστήματα της Calea Victorei και να απολαύσετε το υπόλοιπο της μέρας σας στην παλιά πόλη (εμπορική γειτονιά με παλιά κτήρια του 17ου αιώνα), κλείνοντας με παραδοσιακές γεύσεις στην μπυραρία Caru Cu Bere. Δείπνο, διανυκτέρευση. 

4η ΜΕΡΑ: : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ – ΣΙΝΑΙΑ – ΜΠΡΑΣΩΒ – ΚΑΣΤΡΟ ΔΡΑΚΟΥΛΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την Κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε τη Σινάια, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών σπορ. Στολίδι της πόλης το μοναστήρι της περιοχής, κτισμένο το 1685. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη Μπρασόφ (ιδρύθηκε το 1211 από Τεύτονες Ιππότες). Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Ορθόδοξη εκκλησία του  Αγίου  Νικολάου,  το  Δημαρχείο,  την  πλατεία  Δημαρχείου  και  την  πασίγνωστη  αύρη Εκκκλησία. Επιστροφή στο Βουκουρέστι αφού πρώτα περάσουμε και δούμε το κάστρο του Δράκουλα. Δείπνο, διαν/ση.

5η ΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΤΣΙ -  ΣΟΦΙΑ   

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σόφια . Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

6η ΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΑΘΗΝΑ 

Πρωινό και αναχωρηση για  το Σαντάνσκι  xρόνος ελεύθερος 2 ώρες για ψώνια. Στη συνέχεια  αναχωρούμε για την  Αθήνα με ενδιάμεση στάση - διέλευση συνόρων Προμαχώνα.  Άφιξη γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.


TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 330 €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 455 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις  με πολυτελές  πούλμαν 
 • 2 διαν/σεις σε επιλεγμένο  ξενοδοχεία στη Σόφια 4 αστέρων με πρωινό σε μπουφέ ( Best Western Plus Expo Hotel : https://www.hotelexposofia.com/bg/ )
 • 3 διαν/σεις σε επιλεγμένο ΚΕΝΤΡΙΚΟ!  Ξενοδοχείο στο Βουκουρέστι  4 αστέρων με πρωινό σε μπουφέ ( PARLIAMENT HOTEL : http://www.parliament-hotel.ro/ )
 • ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ! ( 5 δείπνα )
 • 'Εμπειρος Αρχηγός / Συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR  


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Δημοτικοί φόροι  ( πληρωτέοι στη reception του ξενοδοχείου ) 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ 
 • Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 12 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 
 • Ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο του κάθε προορισμού , ανά ημερα, ενδέχεται να τροποποιούνται και τα μέτρα προστασίας για κάθε χώρα/ πόλη από τον covid 19. Tα οριστικά μέτρα θα σας αποστέλλονται , κατόπιν της εξόφλησης του ταξιδιού σας, που θα ισχύουν 10 ημέρες πριν την αναχώρηση μαζί με το ενημερωτικό έντυπο που θα σας στείλουμε με γενικές πληροφορίες για το ταξίδι σας. Τα μέτρα οφείλουμε να τηρούμε, ο καθένας που συμμετέχει στην εκδρομή  ξεχωριστά με ατομική ευθύνη,  για την δική μας προστασία και των συμπολιτων μας, βάσει των προσωπικών δεδομένων GDBR.
 • Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Εξαήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Βουλγαρία - Ρουμανία
ΕΙΔΟΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Εξαήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Βουλγαρία - Ρουμανία
ΕΙΔΟΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 23/12/2021
330,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.