Menu
Your Cart

Εξαήμερη εκδρομή Παράλια Μικράς Ασίας – Αδριανούπολη

Εξαήμερη εκδρομή Παράλια Μικράς Ασίας – Αδριανούπολη
ΕΞΑΗΜΕΡΗ
Εξαήμερη εκδρομή Παράλια Μικράς Ασίας – Αδριανούπολη

Σε αυτη την εκδρομή θα ταξιδέψουμε στα παράλια της Μικράς Ασίας. Θα επισκεφθούμε την αγαπημένη Σμύρνη με την ιστορική προκυμαία , το Κορδελιό, το γραφικό Ρολόι , τα παλιά Ελληνικά αρχοντικά.  Θα ξεναγηθούμε στην καταπληκτική Έφεσο - τόπος κατασκευής του ενός εκ των 7 Θαυμάτων του αρχαίου κόσμου , στην Αρχαία Πέργαμο, από τις λαμπρότερες πόλεις της αρχαιότητας & στη θρυλική αρχαία πόλη της Τροίας. Θα γνωρίσουμε  το γραφικό Αϊβαλί με ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική , Τα Δαρδανέλια , τη φυσική αυτή διάβαση από τη μια ήπειρο στην άλλη, από την Ευρώπη στην Ασία, το κοσμοπολίτικο Κουσάντασι & την Αδριανούπολη με τα πολλά τζαμιά, τους μιναρέδες  και τις σκεπαστές αγορές της. Στην Ελλάδα θα απολαύσουμε την πανέμορφη Καβάλα, θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα σοκάκια της Κομοτηνής και θα γνωρίσουμε το <διαμάντι του Έβρου > το Διδυμότειχο.


6 ΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :  15/07/2023  – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ : 20/07/2023
&
(ΝΕΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ) :  29/08/2023  – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ : 03/09/2023 


1η ημέρα : Αθήνα –  Καβάλα - Κομοτηνή 

Συγκέντρωση 06.00 π.μ. και αναχώρηση  για την  πόλη της Καβάλας, με ενδιάμεσες στάσεις για προαιρετικό καφέ και φαγητό. Άφιξη στην Καβάλα, σχετική παραμονή .  Κάνοντας την βόλτα σας μέσα στην πόλη της Καβάλας θα πέσετε πάνω σε όμορφα κτήρια και αξιοθέατα, όπως είναι οι καμάρες και  το φρούριο . Συνεχίζουμε για την Κομοτηνή, άφιξη και τακτοποίηση στο κεντρικό μας ξενοδοχείο.

2η ημέρα : Κομοτηνή –Σμύρνη 

Πρωινό και αναχώρηση για τα σύνορα . Διέλευση συνόρων. Περνώντας τη γέφυρα του Έβρου, μπαίνουμε στο τουρκικό έδαφος. Μετά τις συνοριακές διατυπώσεις, διασχίζουμε τη χερσόνησο της Καλλίπολης, και περνώντας στην ασιατική πλευρά της Τουρκίας, αργά το απόγευμα  θα φτάσουμε στην αγαπημένη Σμύρνη. Άφιξη, Θα δούμε το Διοικητήριο με το γραφικό Ρολόι του, τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την ιστορική προκυμαία της και τον παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

3η ημέρα:  Σμύρνη - Έφεσος – Κουσάντασι- Σμύρνη

Πρωινό και μετάβαση στην Ακρόπολη του Καντιφέ Καλέ για μια πανοραμική εικόνα της Σμύρνης. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στη αρχαία Έφεσο όπου θαυμάζουμε το σημαντικότερο αρχαιολογικό της χώρο. Περιήγηση στις αρχαιότητες, επίσκεψη στο σπίτι της Παναγίας και συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το γνωστό τουριστικό θέρετρο Κουσάντασι. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στη Σμύρνη όπου και ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο & διανυκτέρευση.

4η ημέρα :   Σμύρνη – Πέργαμος – Αϊβαλί - Τροία –  Δαρδανέλια    

Μετά το πρωινό μας , θα αναχωρήσουμε για την Πέργαμο, όπου και σύντομη  γνωριμία με την πόλη . Συνεχίζουμε για το μοναδικό Αϊβαλί. Περιήγηση και σχετική παραμονή.  Ακολούθως θα επισκεφθούμε  την Ομηρική Τροία, εδώ θα ξαναζήσουμε στον αρχαιολογικό χώρο, την ¨Ηλιάδα΅ με τους Έλληνες και Τρώες ήρωες. Τέλος θα φτάσουμε στα Δαρδανέλια. Περιήγηση της πόλης  . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

5η ημέρα : Δαρδανέλια   - Ανδριανούπολη - Διδυμότειχο 

Πρωινό και αναχώρηση για  την Αδριανούπολη, άφιξη και ακολουθεί η γνωριμία με την πόλη. Θα δούμε μεταξύ άλλων,  το τέμενος Σελιμιγιέ (Selimiye Camii) με τους τέσσερις μιναρέδες θαυμαστό έργο του Σινάν όπου εκεί στεγάζεται το μουσείο Τούρκικης και Ισλαμικής Τέχνης. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά Αλή Πασά (το μεγαλύτερο τσαρσί της πόλης) αλλά και στους τριγύρω πολυσύχναστους δρόμους γύρω από τον πεζόδρομο (Saraclar), όπου έχετε τη δυνατότητα εκτός από τις αγορές σας να θαυμάσετε τα γραφικά σπίτια βγαλμένα από μια άλλη εποχή και να δοκιμάσετε την τουρκική παραδοσιακή κουζίνα. Στις 16.00 αναχώρηση για τα σύνορα, διέλευση συνόρων και θα συνεχίσουμε για το Διδυμότειχο , όπου και βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Διαν/ση.

6η ημέρα  :  Διδυμότειχο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για  την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη αργά το απόγευμα γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις!


TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 420   €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 560   €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Πολυτελές πούλμαν σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής

1 διαν/ση   στην KOMOTHNH στο  επιλεγμένο  ξενοδοχείο 3   αστέρων   με πρωινό σε μπουφέ :  DEMOCRITUS  : https://www.hoteldemocritus.gr/

2 διαν/σεις στη ΣΜΥΡΝΗ  στο  επιλεγμένο  ξενοδοχείο 4   αστέρων   με πρωινό σε μπουφέ  :  KAYA PRESTIGE HOTEL  : Kaya Prestige ( για 15/07 ) & GRAND CORNER : http://www.grandcornerhotel.com/ ( για 29/08 )

1 διαν/ση στο ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ  στο  επιλεγμένο  ξενοδοχείο 5 αστέρων   με πρωινό σε μπουφέ  : PARION HOTEL  : http://en.parionhotel.com/

1 διαν/ση   στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ στο  επιλεγμένο  ξενοδοχείο 3   αστέρων   με πρωινό σε μπουφέ : ΕΡΜΗΣ HOTEL : https://hotel-ermis.gr/

Δείπνο καθημερινά εκτός από τη διαν/ση στην Ελλάδα ( 3 δείπνα στα ξενοδοχεία στην Τουρκία   )

Αρχηγός / Συνοδός 

Έμπειρος τοπικός ξεναγός στην Τουρκία, για όλη τη διάρκεια παραμονής στην Τουρκία

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 

Ταξιδιωτική ασφάλιση, που καλύπτει και covid-19 σύμφωνα με τους όρους της Interamerican

Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπου απαιτούνται 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι  αναφέρεται ως προαιρετικό.

Δημοτικοί φόροι , υποχρεωτικά πληρωτέοι στη reception του ξενοδοχείου 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  6ΜΗΝΗ ΛΗΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδιού.


  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 15/07/2023 & 29/08/2023
420,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.