Menu
Your Cart

5+1 Ημέρες Μυτιλήνη - Προσκύνημα και γύρος του νησιού

5+1 Ημέρες Μυτιλήνη - Προσκύνημα και γύρος του νησιού
ΕΞΑΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
5+1 Ημέρες Μυτιλήνη - Προσκύνημα και γύρος του νησιού

Μια μοναδική εκδρομή & προσκύνημα στη ΛΕΣΒΟ σε τιμή προσφοράς 218 ευρώ με όλα πληρωμένα !!! 6 ημέρες αναχώρηση 12 Σεπτεμβρίου. AΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ – ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ – ΜΗΘΥΜΝΑ - ΣΙΓΡΙ – ΑΠΟΛΕΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ - ΜΟΝΗ ΛΕΙΜΩΝΟΣ  -  ΠΕΤΡΑ -  ΑΓΙΑΣΟΣ - ΠΛΩΜΑΡΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΥΖΟΥ –  ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ (πόλη).


1Η ΜΕΡΑ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – εν πλω 

Συγκέντρωση στο λιμάνι , επιβίβαση με τις αποσκευές μας στο πλοίο που αναχωρεί στις 20.00. Διαν/ση εν πλω !


2Η ΜΕΡΑ : AΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ – ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ – ΜΗΘΥΜΝΑ 

Άφιξη στην πόλη της Μυτιλήνης στις 08.00 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και και θα ξεκινήσουμε για την πρώτη επαφή μας με το νησί της Σαπφούς .  Αναχώρηση για τη Μονή του Αγ. Ραφαήλ .Επίσκεψη στην Μονή,  χρόνος ελεύθερος. Στην συνέχεια αναχώρηση για το μοναστήρι του Ταξιάρχη στον Μανταμάδο όπου βρίσκεται η ανάγλυφη εικόνα του Ταξιάρχη φτιαγμένη από αίμα και πηλό . Χρόνος ελεύθερος για να προσκυνήσουμε και να απολαύσουμε τους παραδοσιακούς νόστιμους λουκουμάδες. Συνεχίζουμε  για  την όμορφη και γραφική Μήθυμνα  που ύμνησαν ποιητές και θαύμασαν κατακτητές , το όμορφο ενετικό κάστρο. Περπάτημα στα γραφικά δρομάκια της πόλης επίσκεψη στο κάστρο. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για προαιρετικό γεύμα.  Στην συνεχεία αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διαν/ση.

3Η ΜΕΡΑ : ΣΙΓΡΙ – ΑΠΟΛΕΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ - ΜΟΝΗ ΛΕΙΜΩΝΟΣ  -  ΠΕΤΡΑ 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Σιγρί όπου θα έχουμε στάση στο όμορφο ψαροχώρι για καφεδάκι ή για να επισκεφτούμε το μουσείο με το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο του απολιθωμένου δάσους σε μικρογραφία το οποίο αποτελεί ένα εντυπωσιακό θέαμα καθώς διατηρείται σε άριστη κατάσταση για 21 εκ. χρόνια γύρω από τα ηφαιστειακά πετρώματα. Παιρνώντας από  την Καλλονή από όπου βγαίνει η ομώνυμη σαρδέλα θα επισκεφθούμε τη Μονή Λειμώνος,  η οποία κατατάσσεται στις πλουσιότερες μονές του Αιγαίου, με αξιόλογες τοιχογραφίες, κειμήλια, εικόνες, άγια λείψανα, σκεύη, θησαυρούς και μία βιβλιοθήκη με 5.000 περίπου βιβλία . Συνεχίζουμε για την Πέτρα, όπου και στάση για 2,5 ώρες για προαιρετικό μπάνιο και φαγητό.   Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο. διαν/ση.

4Η ΜΕΡΑ :  ΕΛΕΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ - ΜΟΛΥΒΟΣ

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου κολυμπώντας στην πισίνα ή στη θάλασσα . Άλλη μας πρόταση να απολαύσετε τον υπέροχο Μόλυβο, είναι ένας από τους ομορφότερους παραδοσιακούς και διατηρητέους οικισμούς όχι μόνο της Λέσβου αλλά και ολόκληρου του Αιγαίου. Το καλοδιατηρημένο του κάστρο και τα στενά του ανηφορικά σοκάκια με τα αρχοντικά του σπίτια είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθηλώνουν τους επισκέπτες του. Δείπνο .

5Η ΜΕΡΑ : ΑΓΙΑΣΟΣ - ΠΛΩΜΑΡΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΥΖΟΥ –  ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ ( πόλη ) - ΠΛΟΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την ΑΓΙΑΣΟ, ένας από τους πιο παραδοσιακούς οικισμούς του νησιού. Θα προσκυνήσουμε στην εκκλησία της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας, έργο του Ευαγγελιστή Λουκά. Συνεχίζουμε  για  την πατρίδα του ούζου το Πλωμάρι. Εκεί θα έχουμε επίσκεψη σε τοπική ποτοποιία. Συνεχίζουμε για ένα προάστιο της Μυτιλήνης τα Βαρειά, όπου εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε ο λαϊκός ζωγράφος Θεόφιλος . Εκεί θα επισκεφθούμε το μουσείο Θεοφίλου, που δημιουργήθηκε το 1964 και διαθέτει 86 ζωγραφικούς πίνακες του από τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Συνεχίζουμε για την πόλη της Μυτιλήνης , περιήγηση της πόλης και  χρόνος ελεύθερος  για προαιρετικό γεύμα, βόλτες καφέ. Στη συνέχεια  επιβίβαση στο πλοίο, που αναχωρεί 19.00 , διαν/ση εν πλω.

6Η ΜΕΡΑ :  ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 06.35 π.μ. με τις καλύτερες εντυπώσεις !


TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ HOTEL MARILENA RESORT (ΜΟΛΥΒΟΣ / ΜΗΘΥΜΝΑ) 218 €


TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  HOTEL MARILENA (ΜΟΛΥΒΟΣ) 278 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Πολυτελές πούλμαν στη Μυτιλήνη για τις διαδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα 

3 διαν/σεις  στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 3 αστέρων: Marilena resort : https://hotelmarilena.gr/   στη Μύθυμνα ή Μόλυβος

πρωινό σε μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο ( 3 πρωινά  ) 

3 φαγητά σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής ( δείπνα σε μπουφέ )

Κατά τη διάρκεια των φαγητών δώρο από το γραφείο μας 1 ποτήρι κρασί, ή 1 ποτήρι μπύρα ή 1 ποτήρι αναψυκτικό ( σε κάθε φαγητό )

Γλέντι 

Αρχηγός / Συνοδός

Εισιτήρια ακτοπλοϊκά σε οικονομική θέση ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ  & ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ 

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 

φόρος διαμονής  

Ξεναγήσεις – περιηγήσεις 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Φαγητά που δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  : 

Ταξιδιωτική ιατρική ασφάλιση που καλύπτει και covid-19 και για  ηλικίες άνω των 75 ετών ως ακολούθως  : είναι εξτρά και στοιχίζει 7 ευρώ το άτομο και δηλώνεται με την εγγραφή .   Στην περίπτωση έκτακτου περιστατικού υγείας που οφείλεται σε ασθέ¬νεια, ο Ασφαλισμένος καλύπτεται εφόσον η ηλικία του είναι μέχρι 75 ετών. Για περιστατικό που οφείλεται σε ατύχημα, δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας για την κάλυψη». «Η κάλυψη ακυρωτικών ισχύει ως 75 ετών. Καλύπτονται ακυρωτικά άνω των 75 ετών, μόνο λόγω θανάτου από ατύχημα και λόγω ατυχή-ματος που δεν επιτρέπει το ταξίδι αν αυτό συμβεί στον ταξιδιώτη ή έως Β΄ βαθμού συγγενή»


Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδιού. Oι τιμές ισχύουν για 45 πληρωτέα άτομα ανά πούλμαν. Στην περίπτωση που αλλάξει ο αριθμός των πληρωτέων ατόμων  αναπροσαρμόζεται η τιμή.  

Για την επιβίβαση στο πούλμαν και στο πλοίο, ακολουθούμε αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Υπάρχει η δυνατότητα καμπίνας στις διαδρομές  Πειραιάς – Μυτιλήνη – Πειραιάς.

o Η επιβάρυνση για κάθε άτομο για κάθε διαδρομή είναι  σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα είναι : + 28 ευρώ, σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα είναι : + 30 ευρώ  ,  σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα είναι : + 33 ευρώ  

Οι τιμές ισχύουν βάση των σημερινών τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων . Στην περίπτωση αύξησής τους επιβαρύνουν τον πελάτη.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ AΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ – ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ – ΜΗΘΥΜΝΑ - ΣΙΓΡΙ – ΑΠΟΛΕΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ - ΜΟΝΗ ΛΕΙΜΩΝΟΣ - ΠΕΤΡΑ - ΑΓΙΑΣΟΣ - ΠΛΩΜΑΡΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΥΖΟΥ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ AΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ – ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ – ΜΗΘΥΜΝΑ - ΣΙΓΡΙ – ΑΠΟΛΕΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ - ΜΟΝΗ ΛΕΙΜΩΝΟΣ - ΠΕΤΡΑ - ΑΓΙΑΣΟΣ - ΠΛΩΜΑΡΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΥΖΟΥ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 12/09/2022
218,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.