Menu
Your Cart

Εξαήμερη εκδρομή στην Κρήτη

Εξαήμερη εκδρομή στην Κρήτη
ΕΞΑΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Εξαήμερη εκδρομή στην Κρήτη

Σε αυτή την εκδρομή θα ταξιδέψουμε σε ένα  τόπο γοητευτικό που όπως γράφει ο Νίκος Καζαντζάκης «Όποιος πατήσει στο νησί τούτο νιώθει μυστηριώδη δύναμη, ζεστή, αγαθή να διακλαδίζεται στις φλέβες του, και τη ψυχή του να μεγαλώνει»! Θα γνωρίσουμε το Ηράκλειο με την  πλούσια ιστορία του  που  συνδυάζει την κρητική παράδοση με τη σύγχρονη εποχή, τα  Χανιά με την ακαταμάχητη ομορφιά, την Κνωσό , το σημαντικότερο κέντρο του Μινωικού Πολιτισμού, το Ρέθυμνο , μία από πιο καλοδιατηρημένες ενετικές  πόλεις του κόσμου,   τη Σπιναλόγκα με  τα ερειπωμένα της κτίρια, τον Αγιο Νικόλαο,  με τα αξέχαστα αξιοθέατα  και άλλες πολλές ομορφιές της Κρήτης!


6ΗΜΕΡΗ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ     

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/06/24 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ :  26/06/24

 

1Η ΜΕΡΑ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΛΟΙΟ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Συγκέντρωση στον Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο , (τακτοποιώντας  τις αποσκευές μας στον αποθηκευτικό χώρο του πλοίου ) που αναχωρεί στις 09.30 με προορισμό το Ηράκλειο. Άφιξη στις 18.45 . Επιβίβαση στο τοπικό πούλμαν και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας . Τακτοποίηση, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ  :  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΚΝΩΣΟΣ -  ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση  για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. ( Το μινωικό ανάκτορο είναι ο κύριος επισκέψιμος χώρος της Κνωσού (ή Κνωσσού), σημαντικής πόλης κατά την αρχαιότητα, με συνεχή ζωή από τα νεολιθικά χρόνια έως τον 5 αιώνα π.Χ. Συνεχίζουμε για Ηράκλειο όπου και περιήγηση. Θα προσκυνήσουμε στον Μητροπολιτικό  ναό και προστάτη του Ηρακλείου Άγιο Μηνά και στη  συνέχεια στον ‘Αγιο Τίτο ιδρυτή και προστάτη της εκκλησίας της Κρήτης. Χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό  φαγητό και ψώνια στην ωραία αγορά του Ηρακλείου. Το απόγευμα , μεταφορά  στο ξενοδοχείο ,   δείπνο ,διανυκτέρευση 

3Η  ΜΕΡΑ  :ΧΑΝΙΑ - ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ –– ΑΡΚΑΔΙ -  ΡΕΘΥΜΝΟ  - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ 

Πρωινό και σήμερα μας περιμένουν τα όμορφα Χανιά. Ξεκινώντας από τους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι μέσα σ’ ένα μαγευτικό δάσος με μοναδική θέα στη πόλη. Εν συνεχεία θα φτάσουμε στη σκεπαστή Αγορά των Χανίων και στο βενετσιάνικο λιμάνι με τα στενά δρομάκια και την υπέροχη αγορά. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια. Συνεχίζουμε για τη Μονή Αρκαδίου, ( η πρώτη ολοκληρωμένη φρουριακή μορφή της δημιουργήθηκε την τελευταία περίοδο της Ενετοκρατίας που ειναι το συμβολο ελευθερίας της Κρήτης ) . Κατόπιν επίσκεψη στην πόλη του Ρεθύμνου , θεωρείται μια από τις πιο καλοδιατηρημένες αναγεννησιακές πόλεις και συνδυάζει την ανατολίτικη όψη της Τουρκοκρατίας με την Ενετική αρχιτεκτονική που κυριαρχεί στο κάστρο Φορτέτζα. και προαιρετικό φαγητό. Ακολούθως θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στη Χερσόνησο, δείπνο, διαν/ση.

4η ΜΕΡΑ : ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΕΛΟΥΝΤΑ – ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ–ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ –ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη γραφική Ελούντα. Στάση στην Μονή Αγίου  Γεωργίου Σεληναρι για προσκύνημα και στη συνέχεια στη μονή Κρεμαστών στην Νεάπολη για προσκύνημα. Λίγο αργότερα με μικρό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα γνωρίσουμε το μαρτυρικό νησί της Σπιναλόγκα και συνεχίζουμε για τον Άγιο Νικόλαο όπου και σχετική στάση για καφέ και για προαιρετικό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Δείπνο, διαν/ση.

5η ΜΕΡΑ : ΑQUARIUM ΓΟΥΒΕΣ – ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ  -  ΜΑΛΛΙΑ –ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Πρωινό  και ακολουθεί επίσκεψη στο Aquarium στις Γούβες. Σύγχρονο ενυδρείο με 200+ είδη θαλάσσιων ζώων από τη Μεσόγειο, μεταξύ των οποίων και καρχαρίες. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε  για τα Μάλια , πασίγνωστα για την τεράστια παραλία και τη νυχτερινή ζωή. Σχετική παραμονή . Ακολούθως θα κατευθυνθούμε προς το Οροπέδιο Λασιθίου από το καινούργιο φράγμα του Αποσελέμη με στάση στο Σελί, στους Μύλους και αμέσως μετά επίσκεψη στο Σπήλαιο που γεννήθηκε ο Δίας, το Δικταίον Άντρον. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μας για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διαν/ση.

6η ΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το  λιμάνι του Ηρακλείου, όπου και επιβίβαση στο πλοίο (με τις αποσκευές μας που τακτοποιούμε  στον αποθηκευτικό χώρο του πλοίου ) που αναχωρεί στις 09.30 με προορισμό τον Πειραιά.  Άφιξη στις 18.45  με τις καλύτερες εντυπώσεις !


TIMH KAT΄  ATOMO 

ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 425  €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Πολυτελή πούλμαν τις μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα στην Κρήτη
 • 5 διαν/σεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων POLLIS Hotel στη Χερσόνησο : http://pollis.gr/en/index.php, με πρωινό καθημερινά σε μπουφέ  
 • Δείπνο καθημερινά σε μπουφέ  
 • Ακτοπλοϊκά Αθήνα –  Χανιά & Ηράκλειο – Αθήνα σε οικονομική θέση με MINOAN LINES
 • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR
 • Τοπικός ξεναγός στην Κνωσσό 
 • Αρχηγός / Συνοδός  


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 
 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Γεύματα 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  : 

 • Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 8 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας!
 • Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου.
 • Οι τιμές ισχύουν με τις σημερινές τιμές των πλοίων .  Σε περίπτωση αλλαγής αυτών, αναπροσαρμόζονται αυτόματα και οι τιμές. Στην περίπτωση αύξησης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, επιβαρύνουν τον πελάτη


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Κρήτη
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Κρήτη
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 21/06/24
425,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.