Menu
Your Cart

Τριήμερη εκδρομή σε Άνδρο & Τήνο

Τριήμερη εκδρομή σε Άνδρο & Τήνο
ΤΡΙΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Τριήμερη εκδρομή σε Άνδρο & Τήνο

Σε αυτή την εκδρομή θα ταξιδέψουμε στην  Άνδρο -  ένα μοναδικό νησί των Κυκλάδων! Μια μικρογραφία της Ελλάδας με  ψηλά βουνά, πολλές χαράδρες, μικρά ποτάμια,   τρεχούμενα νερά, κυπαρίσσια και  ιαματικές πηγές.  Στην Τήνο -  το νησί με τα ομορφότερα χωριά των Κυκλάδων. Διαθέτει μια καθηλωτική αύρα, την οποία αντιλαμβάνεσαι με το που θα φτάσεις στο λιμάνι . Θα προσκυνήσουμε την Παναγία της Τήνου,  που φέτος  είναι  200 χρόνια από την εύρεση της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης !


3 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ     

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :  29/04/2023 – EΠΙΣΤΡΟΦΗ : 01/05/2023


1Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΡΑΦΗΝΑ  - ΑΝΔΡΟΣ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στην πλατεία Ομονοίας , τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο με τις αποσκευές μας στις 07.30 π.μ.   Άφιξη 09.25 π.μ. , επιβίβαση στο τοπικό πούλμαν και περιήγηση του νησιού. Η εκδρομή στην καταπράσινη και αρχοντική Άνδρο ξεκινά από το χωριό Παλαιόπολη που είναι η πρώτη πρωτεύουσα της Άνδρου, το χωριό είναι καταπράσινο με πολλά τρεχούμενα νερά και υπεροχή θεά στο Αιγαίο. Στη συνεχεία θα μεταβούμε στο χωριό  Μένητες όπου θα δούμε τα θεόρατα πλατάνια και τις πηγές με τα τρεχούμενα, κρυστάλλινα νερά. Κατόπιν θα επισκεφθούμε τη Μονή της Αγίας Μαρίνας. Συνεχίζουμε για το χωριό Αποικία οπού θα δούμε την πηγή Σάριζα με το ονομαστό νερό . Στη συνέχεια το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης και τελειώνουμε την περιήγηση μας την πρώτη μέρα με επίσκεψη στην Χώρα, την πρωτεύουσα του νησιού για βόλτα στα στενά σοκάκια με τις πλατείες και τα εντυπωσιακά αρχοντικά. Η γραφικότητα και η αρχοντιά της Χώρας σε συνδυασμό με την πληθώρα Μουσείων που διαθέτει (Ναυτικό, Αρχαιολογικό, Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή, Λαογραφικό) δείχνουν τον πλούσιο πολιτισμό και την ακμή του νησιού μέσα από τους αιώνες. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια και γεύμα. Αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας στο Γαύριο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ή ΤΗΝΟΣ ημερήσια εκδρομή

Πρωινό. Έχετε 2 επιλογές : Eλεύθερη ημέρα για ξεκούραση – χαλάρωση – μπάνιο ή να πραγματοποιήσουμε προαιρετική εκδρομή στην Τήνο για επίσκεψη και προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη. Τα δρομολόγια για Τήνο είναι :ANΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ : 09.35 – 11.05 και ΤΗΝΟΣ – ΑΝΔΡΟΣ : 16.00 – 17.35.  Οι αποστάσεις από το ξενοδοχείο- λιμάνι 250 μέτρα και αντίστροφα όπως και η απόσταση από το λιμάνι της Τήνου προς τη Μεγαλόχαρη και αντίστροφα θα πραγματοποιηθούν  με τα πόδια.  Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στην Τήνο θα πρέπει να το δηλώσουν με την εγγραφή τους στην εκδρομή για να εξασφαλίσουμε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ( KOΣΤΟΣ κατ΄ατομο :  30       EYΡΩ ) .   Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ :  ΑΝΔΡΟΣ – ΜΠΑΤΣΙ - ΡΑΦΗΝΑ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε για το γραφικό Μπατσί με την επιβλητική εκκλησία του Αγ. Φιλίππου να δεσπόζει στο ψηλότερο σημείο, όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας και το καφεδάκι μας. Στις 13.30 αναχώρηση για το λιμάνι όπου και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που αναχωρεί στις 15.30 . Άφιξη στις 17.25 στη Ραφήνα επιβίβαση στο πούλμαν για την επιστροφή μας στην Αθήνα γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.


TIMH  KAT΄’  ATOMO ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 165 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Πολυτελή πούλμαν τις μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα 
 • Διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο στο Γαύριο : (Ostria Hotel (Ostria Hotel & Apartments): www. https://ostria-andros.gr/el   
 • πρωινό καθημερινά  
 • Αρχηγός / Συνοδός
 • Εισιτήρια ακτοπλοϊκά Ραφήνα – Άνδρος  - Ραφήνα
 • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 
 • Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Γεύματα & δείπνα
 • ταξιδιωτική ασφάλιση 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

 • Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου.
 • Εάν επιθυμείτε, ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει και covid-19 σύμφωνα με τους όρους της Interamerican, το δηλώνεται και το πληρώνεται με την προκαταβολή. ( κόστος 7 ευρώ)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Άνδρο & Τήνο
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Άνδρο & Τήνο
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 29/04/2023
165,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.