Menu
Your Cart

Τριήμερη εκδρομή στη Μυτιλήνη

Τριήμερη εκδρομή στη Μυτιλήνη
ΤΡΙΗΜΕΡΗ
Ετικέτες: Μυτιλήνη
Τριήμερη εκδρομή στη Μυτιλήνη

Τριήμερη εκδρομή στη Μυτιλήνη  στις 2/10 με τιμή κατ΄άτομο 275€

Προορισμοί:  Πόλη Μυτιλήνης – Μονή Αγίου Ραφαήλ – Μονή Ταξιάρχη – Πέτρα ( Παναγία Γλυκοφιλούσα – μπάνιο ) – Μήθυμνα – Πλωμάρι  – Άγιος Ισίδωρος ( μπάνιο ) – Κατακόμβες Αγίας Μαγδαληνής – Πέραμα – Καλλονή


Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ -  μονή Αγίου Ραφαήλ – μονή Ταξιάρχη – Πέτρα ( Παναγία Γλυκοφιλούσα – μπάνιο ) - Μήθυμνα 

Πτήση για Μυτιλήνη στις 06.45 - Άφιξη στην Μυτιλήνη στις 07.50 π.μ. και πρώτος μας σταθμός είναι Μονή του Αγίου Ραφαήλ. Σχετική παραμονή για προσκύνημα. Επόμενός μας το μοναστήρι του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο, όπου βρίσκεται η ανάγλυφη εικόνα του Ταξιάρχη φτιαγμένη από αίμα και πηλό. Χρόνος ελεύθερος για να προσκυνήσουμε και να απολαύσουμε τους παραδοσιακούς νόστιμους λουκουμάδες. Συνεχίζουμε  παραλιακά περνώντας από την Συκαμιά, την πατρίδα του Στρατή Μυριβήλη για να φτάσουμε στην Πέτρα, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, προαιρετικό γεύμα ή  προσκύνημα στην Παναγία την Γλυκοφιλούσα. Τέλος θα πάρουμε το δρόμο για τη  γραφική Μήθυμνα με το  ενετικό κάστρο που θαύμασαν οι κατακτητές. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ :  ΠΛΩΜΑΡΙ – ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ( μπάνιο ) – κατακόμβες Αγίας Μαγδαληνής - Πέραμα

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το Πλωμάρι, την πατρίδα του ούζου, την πόλη με παλιά σαπωνοποιία. Γεύμα και μπάνιο στην όμορφη περιοχή του Αγίου Ισιδώρου και στη συνέχεια επίσκεψη στις κατακόμβες της Αγίας Μαγδαληνής στο Σκόπελο. Ύστερα θα απολαύσουμε στο Πέραμα τον καφέ μας και θα γευτούμε τον παραδοσιακό μπακλαβά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας ελεύθεροι έως το δείπνο. Διανυκτέρευση.


3Η ΜΕΡΑ :  ΚΑΛΛΟΝΗ – πόλη ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – αεροδρόμιο

Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για να θαυμάσουμε τον κόλπο της Καλλονής από όπου βγαίνει η ομώνυμη σαρδέλα. Σχετική παραμονή . Συνεχίζουμε για την πόλη της Μυτιλήνης ,  την πατρίδα της Σαπφούς και του Αλκαίου , ελεύθερος χρόνος για γνωριμία και ψώνια. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου και πτήση στις 21.45 για Αθήνα.  Άφιξη στις 22.45 με τις καλύτερες εντυπώσεις !Τιμοκατάλογος Εκδρομής
Δίκλινο / Τρίκλινο - Μονόκλινο
Τιμή κατ’ άτομο σε : 275€ - 315 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

- Πολυτελές πούλμαν στη Μυτιλήνη για τις διαδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα 
- Διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο   MARILENA στη Μύθυμνα 
- πρωινό καθημερινά ( όπως θα ορίζει το πρωτόκολλο ) 
- Δείπνο καθημερινά ( όπως θα ορίζει το πρωτόκολλο ) 
( ΣΥΝΟΛΟΝ 2 ΠΡΩΙΝΑ & 2 ΔΕΙΠΝΑ )
- Αρχηγός / Συνοδός
- Εισιτήρια αεροπορικά Αθήνα – Μυτιλήνη – Αθήνα με sky express με χειραποσκευή: 1 x 8 κιλά (+1 προσωπικό αντικείμενο)
- Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 
- Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 
- ταξιδιωτική ασφάλιση – ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

- Φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 
- Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
- Γεύματα στο νησί , δείπνα στο πλοίο 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 
Για μετακινήσεις από την ηπειρωτική Ελλάδα προς νησιωτικούς προορισμούς, όλοι οι επιβάτες από 12 ετών και άνω υποχρεούνται να πληρούν ΜΙΑ από τις παρακάτω προϋποθέσεις:
α) να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό COVID-19 τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την πτήση αναχώρησής τους και να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμό που να έχει εκδοθεί μέσω της ιστοσελίδας Βεβαίωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19 - Gov.gr (www.gov.gr). β) να διαθέτουν αρνητικό αποτέλεσμα τεστ COVID-19 με PCR τεστ έως και 72 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης ή με τεστ ταχείας ανίχνευσης του ιού (Rapid Test) έως 48 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης.  γ) να φέρουν απόδειξη ανάρρωσης από την COVID-19, με ισχύ μεταξύ 30 και 180 ημερών μετά το θετικό τεστ PCR ή Antigen ή RT-PCR. 
Τέλος,  όλοι οι επιβάτες σε πτήσεις που αναχωρούν από ελληνικά νησιά προς ηπειρωτικούς προορισμούς υποχρεούνται είτε να πληρούν μία από τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις (α, β, γ), είτε να παρουσιάσουν αρνητικό self-test (αυτοδιαγνωστικό τεστ) έως 24 ώρες πριν την πτήση αναχώρησης. Το αποδεικτικό του αποτελέσματος πρέπει να έχει δηλωθεί στη διεύθυνση self-testing.gov.gr είτε στην ελληνική είτε στην αγγλική γλώσσα. Για το αποδεικτικό του αρνητικού PCR ή Rapid Test, είναι απαραίτητη η επίδειξη του αντίστοιχου εγγράφου είτε σε έντυπη είτε σε ψηφιακή μορφή. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τριήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Μυτιλήνη
ΕΙΔΟΣ Οδική – Αεροπορική
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τριήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Μυτιλήνη
ΕΙΔΟΣ Οδική – Αεροπορική
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 2/10/21
275,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.