Menu
Your Cart

Τριήμερη εκδρομή στη Ζάκυνθο

Τριήμερη εκδρομή στη Ζάκυνθο
ΤΡΙΗΜΕΡΗ
Τριήμερη εκδρομή στη Ζάκυνθο

Τριήμερη εκδρομή του Αγίου Πνεύματος  στη μαγευτική Ζάκυνθο με 185 ευρώ με ημιδιατροφή!!! με περιήγηση όλου του νησιού .

1Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 
Aναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις για προαιρετικό καφέ θα φτάσουμε στην Κυλλήνη , όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο με προορισμό το όμορφο νησί της Ζακύνθου. Άφιξη και αναχωρούμε για  Πόρτο – Ρώμα – Γέρακα που είναι ο βιότοπος της θαλάσιας χελώνας Καρέτα ( Κατά το πρώτο δίμηνο της περιόδου ωοτοκίας, δηλαδή τον Μάιο και Ιούνιο, ερευνητές ανακάλυψαν πως  και στις έξι παραλίες του κόλπου του Λαγανά στη Ζάκυνθο από το 1983, εντόπισαν 297 φωλιές Καρέτα ). Συνεχίζουμε για το Λαγανά, μια από τις ωραιότερες και δημοφιλέστερες παραλίες της Ζακύνθου, όπου και θα σταματήσουμε για 1 ώρα προαιρετικό μπάνιο, καφέ ή γεύμα . Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο Αργάσι. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο, διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ : ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Πρωινό και  αναχώρηση για το πανέμορφο προάστειο ΜΠΟΧΑΛΗ   με την πανοραμική θέα όλης  της Ζακύνθου ,  συνεχίζουμε για  για το λόφο του Στράνη εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο στην Ελευθερία. Επόμενος σταθμός το ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, εκεί θα επισκεφθούμε  τη ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ . Στη συνέχεια αναχώρηση για Αγ. Γιώργη των Γκρεμνών , όπου θα δούμε ένα από τα ωραιότερα τοπία της Ελλάδος ( το Ναυάγιο) . Συνεχίζουμε για ΒΟΛΙΜΕΣ και θα καταλήξουμε στην παραλία του ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ . Παραμονή 2,5 ώρες για προαιρετικό μπάνιο ή γεύμα ενώ όσοι επιθυμούν προαιρετικά με πλοιάριο να πραγματοποιήσουν μια περιήγηση στις Γαλάζιες Σπηλιές που διαρκεί 40 λεπτά . Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο μας. Διανυκτέρευση.
 3Η ΜΕΡΑ :  ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΑΘΗΝΑ 
Πρωινό  και αναχώρηση   την πόλη της Ζακύνθου , θα προσκυνήσουμε  την εκκλησία του προστάτη του νησιού ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ όπου φυλάσσεται και το σκήνωμα του Αγίου . Ελεύθερος χρόνος στην πόλη μέχρι την επιβίβασή μας στο πλοίο . Άφιξη στην Κυλλήνη και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για προαιρετικό καφέ. Στη συνέχεια  γεμάτοι όμορφες εικόνες και αναμνήσεις που μας χάρισε το πανέμορφο αυτό ταξίδι , θα φτάσουμε στην Αθήνα.

ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
TIMH  KAT΄’  ATOMO ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 185 €
TIMH  KAT΄’  ATOMO ΣΕ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  215 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
πολυτελές πούλμαν για όλες τις διαδρομές (με φίλτρα αέρα καμπίνας άνθρακα που κρατά και καταστρέφει τους ιούς ακόμη και τον covid -19, χάρη στο μοναδικό προοδευτικό
σχεδιασμό πολλαπλών στρωμάτων και αποτρέπει την διασπορά τους)
Διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο MIRABELLE HOTEL : https://hotelscheck-in.com/mirabellehotel/en/   στο Αργάσι  , με πρωινό σε μπουφέ 
Δείπνο καθημερινά 
Αρχηγός / Συνοδός
Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
φόρος διαμονής  ( υποχρεωτική καταβολή στη reception του ξενοδοχείου ) 
Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
Γεύματα 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 7 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 
Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Ζάκυνθος
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Ζάκυνθος
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 11/06/22
185,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.