Menu
Your Cart

Τετραήμερη εκδρομή στο Μπάνσκο

Τετραήμερη εκδρομή στο Μπάνσκο
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
Τετραήμερη εκδρομή στο Μπάνσκο

Τετραήμερη εκδρομή του Αγίου Πνεύματος στο Μπάνσκο -  Σόφια και Ψώνια στο Σαντανσκ στις 10/06/22  με τιμή κατ΄ άτομο 215 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Φινλανδική σάουνα, ατμόλουτρο, γυμναστήριο, μπάνιο στην εσωτερική πισίνα, τζακούζι και πέτρινα σαλόνια για χαλάρωση σε πολυτελές ξενοδοχείο.


1η ΜΕΡΑ : AΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - MΠΑΝΣΚΟ

Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό στη πορεία μας για τα σύνορα – διέλευση συνόρων.  Στάση στο μοναστήρι της Ρίλα του 10ου - 11ου αιώνα στο μουσείο του οποίου φυλάσσεται ο περίφημος σταυρός του μοναχού Ραφαήλ με τις 10.000 διαφορετικές παραστάσεις από την Αγία Γραφή. Επίσκεψη στους Χρυσούς επιτάφιους με δεκάδες πολύτιμες πέτρες και εικόνες. Άφιξη στο Μπάνσκο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. 

 

 2η  ΜΕΡΑ:  MΠΑΝΣΚΟ - ΣΟΦΙΑ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ  

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βασίλισσα των Βαλκανίων, τη Σόφια. Με την άφιξη μας θα επισκεφτούμε το Καθεδρικό Ναό του Alexander Nevski,  την Βυζαντινή Εκκλησία της Αγ. Σοφίας με τον σταυρό στον κεντρικό της θόλο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης το Κοινοβούλιο, η Όπερα και το Εθνικό Θέατρο Ιβάν Βαζωφ, ένα από τα παλιότερα θέατρα στη χώρα. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτες, ψώνια και προαιρετικό φαγητό. Στη συνέχεια επιστροφή στο  ξενοδοχείο μας, δείπνο. Διανυκτέρευση.


3η  ΜΕΡΑ:  ΜΠΑΝΣΚΟ – ΡΗΛΑΞ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ – BANYA 

Πρωινό και το πρωινό σας είναι ελεύθερο για Φινλαδική σάουνα, ατμόλουτρο, γυμναστήριο, μπάνιο στην εσωτερική  πισίνα, τζακούζι και πέτρινα σαλόνια για χαλάρωση ( ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ  !!! ) . Το απόγευμα θα γνωρίσουμε το υπέροχο Μπάνσκο. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον πιο εμπορικό δρόμο Pirin, την εκκλησία της Αγίας Τριάδας, το σπίτι του Βούλγαρου μοναχού Neofit Rilski. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το γειτονικό χωριό Μπάνυα, που φημίζεται για τις ιαματικές πηγές του και τα θερμά λουτρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο, διαν/ση. 


4η ΜΕΡΑ : ΜΠΑΝΣΚΟ  – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό   και αναχώρηση με προορισμό την Αθήνα. Πρώτος μας σταθμός η γνωστή λουτρόπολή Σαντάνσκι  στα Ελληνοβουλγαρικά  σύνορα. Παραμονή 2 ώρες  για αγορές , βόλτες ή καφέ.  .  Άφιξη στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις!


TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ  ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 215,00  €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 275,00  €


Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

πολυτελές πούλμαν για όλες τις διαδρομές όπως (με φίλτρα αέρα καμπίνας άνθρακα που κρατά και καταστρέφει τους ιούς ακόμη και τον covid -19, χάρη στο μοναδικό προοδευτικό σχεδιασμό πολλαπλών στρωμάτων και αποτρέπει την διασπορά τους)

3 διαν/σεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο  4 αστέρων ( ΗΟΤΕL SΑΙΝΤ GEORGE PALACE   : https://saintgeorgepalace.com/ ) με πρωινό σε μπουφέ

Δείπνο  καθημερινά στο ξενοδοχείο  

ΔΩΡΕΑΝ : Φινλαδική σάουνα, ατμόλουτρο, γυμναστήριο, μπάνιο στην εσωτερική πισίνα, τζακούζι και πέτρινα σαλόνια για χαλάρωση στο ξενοδοχείο

έμπειρος αρχηγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής 

ασφάλεια αστικής ευθύνης 

δημοτικοί φόροι 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :


Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 12 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 

Ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο του κάθε προορισμού , ανά ημερα, ενδέχεται να τροποποιούνται και τα μέτρα προστασίας για κάθε χώρα/ πόλη από τον covid 19. Tα οριστικά μέτρα θα σας αποστέλλονται , κατόπιν της εξόφλησης του ταξιδιού σας, που θα ισχύουν 10 ημέρες πριν την αναχώρηση μαζί με το ενημερωτικό έντυπο που θα σας στείλουμε με γενικές πληροφορίες για το ταξίδι σας. Τα μέτρα οφείλουμε να τηρούμε, ο καθένας που συμμετέχει στην εκδρομή  ξεχωριστά με ατομική ευθύνη,  για την δική μας προστασία και των συμπολιτων μας, βάσει των προσωπικών δεδομένων GDBR. Αυτή τη στιγμή απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης μέχρι 6 μήνες από τη νόσηση ή rapid test 48 ωρών πριν την είσοδό σας σε κάθε κράτος

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Μπάνσκο - Σόφια - Σαντανσκ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Μπάνσκο - Σόφια - Σαντανσκ
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 10/06/22
215,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.