Menu
Your Cart

3 + 1 Ημέρες Οδική εκδρομή στην Οχρίδα

3 + 1  Ημέρες Οδική εκδρομή στην Οχρίδα
ΤΡΙΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
3 + 1 Ημέρες Οδική εκδρομή στην Οχρίδα

ΟΧΡΙΔΑ & SPA 3+1ημέρες Απόκριες &  καθαρά Δευτέρα  200 € με ημιδιατροφή και δωρεάν spa (τζακούζι, σάουνα & ατμόλουτρο) σε 4 αστέρων ξενοδοχείο Οχρίδα - Στρούγκα - Μονή Όσιου Ναούμ - Μπίτολα - Φλώρινα    Αναχώρηση 24.02 βράδυ  

1η/2η ημέρα: Αθήνα – Φλώρινα – Στρούγκα -  Οχρίδα : Στις 22.30μ.μ. αναχώρηση για την Οχρίδα, με ενδιάμεσες στάσεις  θα φτάσουμε  στη Φλώρινα για προαιρετικό πρωινό καφεδάκι  και βόλτες. Η Φλώρινα είναι μία πόλη με γοητευτική ατμόσφαιρα. Ο ποταμός Σακουλέβας, τα εντυπωσιακά αρχοντικά, η παλιά αγορά και τα σπουδαία μουσεία της είναι τα στολίδια της. Ακολουθεί η διέλευση συνόρων.  Συνεχίζουμε για την Στρούγκα. Άφιξη και περιήγηση .  Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στον πεζόδρομο κατά μήκος του ποταμού. Το μεσημεράκι θα κατευθυνθούμε στο ξενοδοχείο μας .   Τακτοποίηση  και το απόγευμα ελεύθερο να εκμεταλλευτείτε τις πολυτελείς παροχές του ξενοδοχείου , που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς ΔΩΡΕΑΝ !!!  ( τζακούζι, σάουνα & ατμόλουτρο ) . Δείπνο. Διαν/ση. 

3η ημέρα: Όσιος Ναούμ - Λίμνη Οχρίδας: Πρόγευμα και  μια παραλίμνια διαδρομή μας οδηγεί στο ωραιότατο Βυζαντινό μοναστήρι του  Οσίου Ναούμ στη νότια πλευρά της λίμνης, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες χτισμένο στο 10ο αιώνα όπου όλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής. Από εδώ ξεκίνησαν οι Έλληνες μοναχοί Κύριλλος και Μεθόδιος να διδάξουν στους Σλάβους την αλφάβητο (Κυριλλικά) και τη Βίβλο. Στη συνέχεια μετάβαση στην παλιά πόλη της Οχρίδας, επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη , που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας.   Yπόλοιπος χρόνος ελεύθερος στα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής.Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο . Διαν/ση.


4η ημέρα: Οχρίδα –Μπίτολα - Αθήνα: Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στο Μοναστήρι (Μπίτολα),  την αρχαία Βυζαντινή Ηρακλεία, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμετην πόλη και να  δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά  και το παζάρι. Συνεχίζουμε για τα σύνορα – διέλευση συνόρων. Συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη με τις ωραιότερες εντυπώσεις !!!


ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 200EYΡΩ


Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

πολυτελές πούλμαν για όλες τις διαδρομές 

2 διαν/σεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο  4 αστέρων ( ΗΟΤΕL TINO & SPA: http://www.hoteltino.com.mk/) με πρωινό σε μπουφέ

Δείπνο  καθημερινά στο ξενοδοχείο ( μενού 3 πιάτων )

Παροχές spa στο ξενοδοχείο δωρεάν ( τζακούζι, σάουνα & ατμόλουτρο )

έμπειρος αρχηγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής 

τοπικός ξεναγός στην Οχρίδα την 3η μέρα 

ασφάλεια αστικής ευθύνης 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

-  Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό

-  δημοτικοί φόροι ( υποχρεωτικά πληρωτέοι στη reception)


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ΣΕ ΙΣΧΥ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 20 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 

Ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο του κάθε προορισμού , ανά ημερα, ενδέχεται να τροποποιούνται και τα μέτρα προστασίας για κάθε χώρα/ πόλη από τον covid 19. Tα οριστικά μέτρα θα σας αποστέλλονται , κατόπιν της εξόφλησης του ταξιδιού σας, που θα ισχύουν 10 ημέρες πριν την αναχώρηση μαζί με το ενημερωτικό έντυπο που θα σας στείλουμε με γενικές πληροφορίες για το ταξίδι σας. Τα μέτρα οφείλουμε να τηρούμε, ο καθένας που συμμετέχει στην εκδρομή  ξεχωριστά με ατομική ευθύνη,  για την δική μας προστασία και των συμπολιτων μας, βάσει των προσωπικών δεδομένων GDBR. 

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ - ΣΤΡΟΥΓΚΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ - ΣΤΡΟΥΓΚΑ
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24/02/2023
200,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.