Menu
Your Cart

Εξαήμερη εκδρομή στην Ελλάδα

Εξαήμερη εκδρομή στην Ελλάδα
ΕΞΑΗΜΕΡΗ
Εξαήμερη εκδρομή στην Ελλάδα

Η αγαπημένη μας Ελλάδα σε 6 μέρες (Χαλκίδα - Άγιος Ιωάννης Ρώσος  - Καρπενήσι - Μονή Προυσιώτισα - Μεσολόγγι – Ανδρίτσαινα -  Αγία Θεοδώρα -  Μαλεβη - Ναύπλιο) με 340 € το άτομο

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

ΑΘΗΝΑ-ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ -ΧΑΛΚΙΔΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για τη Χαλκίδα αφού πρώτα θα προσκυνήσουμε στον Όσιο Εφραίμ και θα κατευθυνθούμε στη Χαλκίδα όπου και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος  Διανυκτέρευση.

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ

ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ -ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ-ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

Η διαδρομή μας σήμερα θα μας οδηγήσει μέσα από όμορφα δάση και τοπία στο Νέο Προκόπι που είναι και το σώμα του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου θα προσκυνήσουμε και θα έχουμε χρόνο  για καφέ. Συνεχίζουμε προς τα βόρεια της Ευβοίας  στο παραθαλάσσιο χωριό Ροβιές με το άφθονο πράσινο και από εκεί θα φτάσουμε στο μοναστήρι του Όσιου Δαυίδ όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου Ιάκωβου Τσαλίκη. Θα προσκυνήσουμε και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Γραφική Λίμνη Ευβοίας, ένας παραθαλάσσιος και πολύ γραφικός οικισμός στον βόρειο ευβοϊκό κόλπο. Θα γευματίσουμε και θα έχουμε λίγο χρόνο ελεύθερο και στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για τη Χαλκίδα. Διανυκτέρευση.


ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ

ΧΑΛΚΙΔΑ -ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ- ΛΕΙΒΑΔΙΑ- ΑΡΑΧΩΒΑ -ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

 Πρόγευμα και αναχώρηση για την Λειβαδιά. Καθ’ οδόν θα επισκεφτούμε το μαρτυρικό Δίστομο όπου οι Γερμανοί το 1940 διέπραξαν θηριωδίες εναντίον γυναικόπαιδων. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στην ιστορική και ξακουστή Μονή του Όσιου Λουκά με τα θαυμάσια ψηφιδωτά, την μεγαλοπρεπή εκκλησία, όλα από τον 12ο αιώνα.

Αφού προσκυνήσουμε και πάρουμε αναμνηστικά από το εκθετήριο της Μονής θα συνεχίσουμε για την γραφική Αράχωβα, ένα υπέροχο χειμερινό και όχι μόνο προορισμό.

Θα θαυμάσουμε την υπέροχη αρχιτεκτονική και τα γραφικά δρομάκια της όπου μπορούμε να πάρουμε υπέροχες φωτογραφίες.

Θα γευματίσουμε καθ’ οδόν  και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Καρπενήσι. Θα περάσουμε από τη Λαμία και στη συνέχεια μέσα από μια γραφική διαδρομή θα ανέβουμε τον Τυμφρηστό και θα φτάσουμε στην ξακουστή Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας. Εδώ ήταν το καταφύγιο του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Γεώργιου Καραϊσκάκη. Αργά το απόγευμα θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στο Καρπενήσι. Τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΡΙΟ ΠΑΤΡΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ

 Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση  από το Καρπενήσι για το Μεσολόγγι που θα επισκεφτούμε τον κήπο των ηρώων της εξόδου του Μεσολογγίου, στη συνέχεια στάση για καφέ και αναχώρηση για το Ρίο Αντίρριο και την Πάτρα. Προσκύνημα στον Απόστολο Ανδρέα στην Πάτρα και ακολούθως αναχώρηση για την γραφική Ανδριτσαίνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

 

ΠΕΜΠΤΗ  ΜΕΡΑ

ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ  ΜΑΛΕΒΗ ΝΑΥΠΛΙΟ

Πρόγευμα. Αναχώρηση για την περιοχή Βάστας που θα επισκεφθούμε το ξακουστό εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας με τα 17 δέντρα πάνω στην οροφή του. Στάση για προσκύνημα και τις ανάλογες φωτογραφίες και στη συνέχεια αναχωρούμε για το Όρος Πάρνωνα που θα επισκεφτούμε την Παναγία Μαλεβή. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στο Ναύπλιο όπου θα διανυκτερεύσουμε.

 

ΕΚΤΗ  ΜΕΡΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ  ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙ  ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και επίσκεψη στο θρυλικό Παλαμήδι το κάστρο του Ναυπλίου όπου και η φυλακή του Κολοκοτρώνη. Η θέα θα μας μαγέψει αγναντεύοντας όλο τον αργολικό κόλπο και την πεδιάδα του Άργους καθώς και την γραφική πόλη του Ναυπλίου. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε πεζοί την γραφική πόλη του Ναυπλίου, τον Ναό που δολοφόνησαν τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας Το απόγευμα αναχωρούμε για την Αθήνα. Άφιξη με τις καλύτερες εντυπώσεις !

 

ΤΙΜΗ :    340 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ


Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  •  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 
  •  2 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PALIRIA ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ : https://paliria-hotel.gr/
  •  1 ΔΙΑΝ/ΣH ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ APOLLONION ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ  : https://hotelapollonion.gr/
  •  1 ΔΙΑΝ/ΣΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ THEOXENIA ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ http://www.theoxeniahotel.eu/
  •  1 ΔΙΑΝ/ΣΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ELENA ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ : https://www.hotel-elena.gr/


ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ -  ΠΛΗΡΩΤΕΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ )
  • ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
  • ΓΕΥΜΑΤΑ & ΔΕΙΠΝΑ 
  • ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ & ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Χαλκίδα - Άγιος Ιωάννης Ρώσος - Καρπενήσι - Μονή Προυσιώτισα - Μεσολόγγι – Ανδρίτσαινα - Αγία Θεοδώρα - Μαλεβη - Ναύπλιο
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Χαλκίδα - Άγιος Ιωάννης Ρώσος - Καρπενήσι - Μονή Προυσιώτισα - Μεσολόγγι – Ανδρίτσαινα - Αγία Θεοδώρα - Μαλεβη - Ναύπλιο
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 21/07/22
340,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.