Menu
Your Cart

Εξαήμερη εκδρομή στην Σερβία

Εξαήμερη εκδρομή στην Σερβία
ΕΞΑΗΜΕΡΗ
Εξαήμερη εκδρομή στην Σερβία

6ημερες σε μία χώρα γεμάτη πολύτιμους θησαυρούς που θα μας εντυπωσιάσουν! ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ-   ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ –   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 345  € με ημιδιατροφή!!!

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  500 KM. 

Συγκέντρωση και αναχώρηση 09.00 π.μ. με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό και  συνεχίζουμε για την όμορφη Θεσσαλονίκη. Με την άφιξή μας θα προσκυνήσουμε στον Άγιο Δημήτριο , θα περιηγηθούμε στην πόλη να δούμε ην πλατεία Αριστοτέλους, το Λευκό πύργο και θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος, διαν/ση.

2η ΜΕΡΑ:  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ  550 KM.

Πρωινό και μέσω  του κράτους της Βόρειας Μακεδονίας και με ενδιάμεσες στάσεις  θα φτάσουμε  στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας , το Κραγκούγιεβατς , γνωριμία με τν πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ,  δείπνο, διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ : ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ – (ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΡΟΥΣΚΑ  ΓΚΟΡΑ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ - ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ ) ( 240 κμ χ 2 )

Πρωινό καi μια πολύ όμορφη εκδρομή στην πεδιάδα της Βοϊβοντίνα και τον Εθνικό δρυμό Φρούσκα Γκόρα ξεκινά. Η χαμηλή οροσειρά, μήκους 80 χλμ., της Φρούσκα Γκόρα, η οποία αναπτύσσεται σε παράλληλη διάταξη με το ρου του Δούναβη, αποτελεί τη μοναδική φυσική «παρένθεση» στην ατελείωτη πεδιάδα της επαρχίας Βοϊβοντίνας. Το βουνό φτάνει στο ψηλότερο σημείο του μόλις τα 539 μέτρα. Φιδίσιες διαδρομές, ανάμεσα σε δασωμένους λόφους με οργιαστική βλάστηση, πολύτιμη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας, οινοποιεία, ήρεμα χωριουδάκια και μοναστήρια της περιόδου 15ου - 18ου αιώνα, όπως το ΧΟΠΟΒΟ και το ΚΡΟΥΣΕΝΤΟΛ, τα οποία και θα επισκεφθούμε, συνθέτουν ένα τοπίο μοναδικό. Θα γνωρίσουμε τη μικρή πόλη Σρέμσκι Καρλόβσκι, με το Πατριαρχείο, τη Σέρβικη Ορθόδοξη εκκλησία, το Νομαρχιακό Μουσείο και συνεχίζουμε για το Νόβισαντ, όπου το κέντρο του κοσμούν ιστορικά κτίρια διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών. Παραμονή - επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο Κραγκούγεβατς για δείπνο και διανυκτέρευση. 

4η ΜΕΡΑ: : ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ( 140 κμ ) 

Πρωινό και αναχώρηση για το μαγευτικό και στολισμένο Βελιγράδι .   Ξεκινάμε την πανοραμική μας περιήγηση  στην πόλη του Βελιγραδίου, από το περίφημο φρούριο Καλεμεγκτάν, σήμα κατατεθέν της πόλης, χτισμένο πάνω ακριβώς από τη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη, με τη μοναδική θέα προς το Νέο Βελιγράδι και το Ζέμουν. Θα περπατήσουμε προς τη Μητρόπολη του Βελιγραδίου περνώντας από το τέρμα της οδού Κνέζ Μιχαήλοβα, αγαπημένο πεζόδρομο ντόπιων και επισκεπτών με εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αι. που τώρα στεγάζουν μοντέρνα εμπορικά μαγαζιά αλλά και κομψά καφέ και εστιατόρια. Θα συνεχίσουμε προς το νέο Βελιγράδι αφού περάσουμε τη γέφυρα Μπράνκο στον ποταμό Σάββα που χωρίζει το παλιό με το νέο Βελιγράδι, θα δούμε το μοντέρνο Βελιγράδι και θα επιστρέψουμε περνώντας από τη νέα γέφυρα 'Αντα, για να γνωρίσουμε ένα από τα πολλά γνωστά πάρκα του Βελιγραδίου, το Τόπσιντερ. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε προς τις αριστοκρατικές περιοχές του Βελιγραδίου για να επισκεφτούμε το "σπίτι των λουλουδιών", το μαυσωλείο του Τίτο και θα συνεχίσουμε για να φθάσουμε στο Ναό του Αγίου Σάββα, μία από τις μεγαλύτερες Ορθόδοξες εκκλησίες στο κόσμο. Η περιήγηση μας τελειώνει με τη γνωστή πλατεία Σλάβια, για να δούμε τα βομβαρδισμένα κτίρια από τον τελευταίο πόλεμο, το κτίριο της Κυβέρνησης, τη Βουλή, το Δημαρχείο και την Πλατεία της Δημοκρατίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους ή προαιρετικά μια ΜΙΝΙ κρουαζιέρα στο Δούναβη (καιρού επιτρέποντος). Δείπνο. Διανυκτέρευση.


5η ΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ  ( 237 κμ ) 

Πρωινό και αναχώρηση για την τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Σερβίας, γενέτειρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, περιήγηση της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο, διαν/ση.

6η ΜΕΡΑ: NIΣ  -  ΑΘΗΝΑ ( 850 κμ ) 

Πρωινό και αναχώρηση για την Αθήνα με διελεύσεις συνόρων και ενδιάμεσες στάσεις για προαιρετικό φαγητό και καφέ.   Άφιξη γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.


TIMH  KAT΄  ATOMO ΣΕ

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 345  €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ 445  €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις  με πολυτελές  πούλμαν (με φίλτρα αέρα καμπίνας άνθρακα που κρατά και καταστρέφει τους ιούς ακόμη και τον covid -19, χάρη στο μοναδικό προοδευτικό

σχεδιασμό πολλαπλών στρωμάτων και αποτρέπει την διασπορά τους)

1 διαν/ση σε επιλεγμένο κεντρικό  ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη  3 αστέρων με πρωινό σε μπουφέ ( Hotel Vergina : https://vergina-hotel.gr/ )

2 διαν/σεις σε επιλεγμένο  ξενοδοχείο στο  KRAGUJEVAC  4 αστέρων με πρωινό σε μπουφέ ( Hotel Kragujevac : https://kragujevac.worhot.com/

1 διαν/ση σε επιλεγμένο  ξενοδοχείο στο  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  4 αστέρων με πρωινό σε μπουφέ ( Hotel Abba : https://abbahotel.rs/)

1 διαν/ση σε επιλεγμένο  ξενοδοχείο στο NIS  4 αστέρων με πρωινό σε μπουφέ ( https://www.tamiresidence.com/)

ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  εκτός της Θεσσαλονίκης  ( 4 δείπνα )

΄Εμπειρος Αρχηγός / Συνοδός

Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR  


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό.

Δημοτικοί φόροι  ( πληρωτέοι στη reception του ξενοδοχείου ) ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ 

Εάν επιθυμείτε  ταξιδιωτική ασφάλιση  ( που καλύπτει και covid – 19 ) επιβάρυνση + 12 ευρώ. Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας! 

- Ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο του κάθε προορισμού , ανά ημερα, ενδέχεται να τροποποιούνται και τα μέτρα προστασίας για κάθε χώρα/ πόλη από τον covid 19. Tα οριστικά μέτρα θα σας αποστέλλονται , κατόπιν της εξόφλησης του ταξιδιού σας, που θα ισχύουν 10 ημέρες πριν την αναχώρηση μαζί με το ενημερωτικό έντυπο που θα σας στείλουμε με γενικές πληροφορίες για το ταξίδι σας. Τα μέτρα οφείλουμε να τηρούμε, ο καθένας που συμμετέχει στην εκδρομή  ξεχωριστά με ατομική ευθύνη,  για την δική μας προστασία και των συμπολιτων μας, βάσει των προσωπικών δεδομένων GDBR. 

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 10/06/22
345,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.