Menu
Your Cart

Πάσχα στη Χαλκιδική & Άγιο Όρος

Πάσχα στη Χαλκιδική & Άγιο Όρος
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ
Photos: Shutterstock / Unsplash / Public Domain Pictures /
Πάσχα στη Χαλκιδική & Άγιο Όρος

Θα ταξιδέψουμε στην αφοπλιστικά όμορφη Χαλκιδική! Θα προσεγγίζουμε σε απόσταση 50 μέτρων τα  μοναστήρια του Αγίου όρους, στην 3ωρη κρουαζιερα μας. Θα γνωρίσουμε τη μαγευτική Σιθωνία,  την Αρναία : έναν από τους πιο όμορφους οικισμούς της Ελλάδας και την Ιερισσό: ένα τόπο γεμάτο χρώμα και γαλήνια ατμόσφαιρα - μία από τις ομορφότερες περιοχές της Χαλκιδικής! Θα πιούμε το τσιπουράκι μας στον πάντα γοητευτικό Βόλο και το καφεδάκι μας στην αρχόντισσα του βορρά και νύφη του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκη !


4ΗΜΕΡΗ  ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :03/05/2024 ( Μεγ. Παρασκευή ) 

EΠΙΣΤΡΟΦΗ : 06/05/2024 ( Δευτέρα του Πάσχα)


1η μέρα : Αθήνα – Βόλος  – Μεταμόρφωση Χαλκιδικής 

Αναχώρηση το πρωί για τη γοητευτική πόλη του Βόλου.  Παραμονή για βόλτες και προαιρετικό τσίπουρο…. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς το ξενοδοχείο μας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης , στο δεύτερο πόδι , που είναι ένα από τα πιο φημισμένα μέρη στην Χαλκιδική .  Τακτοποίηση στο  ξενοδοχείο μας, χτισμένο σε ελληνικό παραδοσιακό στιλ. με πισίνα και μόλις 40 μέτρα από τη θάλασσα. .Δείπνο και στη συνέχεια συγκέντρωση για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

2η μέρα  : Πολύγυρος - Αρναία – Ιερισσός-  Ουρανούπολη - κρουαζιέρα  Άγιο όρους ( τρίτο πόδι )

Μετά το Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για τον Πολύγυρο,  την πρωτεύουσα,  που βρίσκεται στην καρδιά της Χαλκιδικής. Ο περίπατος στην παλιά πόλη αποτυπώνει με τρόπο ζωής δύο και πλέον αιώνες πριν. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε ,  την Αρναία – έναν από τους πιο όμορφους οικισμούς της ορεινής Χαλκιδικής. Και συνεχίζουμε για την Ουρανούπολη, αφού πρώτα περάσουμε από τη μαγευτική Ιερισσό. Από την Ουρανούπολη θα πραγματοποιήσουμε (προαιρετικά) μία  3ωρη κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος - ένας διαχρονικά ιερός τόπος! Θα προσεγγίζουμε σε απόσταση 50 μέτρων τα Βυζαντινής αρχιτεκτονικής μοναστήρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση   έως το βράδυ όπου και μετάβαση στον πλησιέστερο Ιερό Ναό για την παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, θα ακολουθήσει και Αναστάσιμο δείπνο με   μαγειρίτσα, τσουρέκι και αυγά και πλούσιο μπουφέ. Διανυκτέρευση.


3η μέρα  : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ( δεύτερο πόδι & πρώτο πόδι )

Πρωινό και θα κατευθυνθούμε στο δεύτερο πόδι , με προορισμό την Νικήτη , την πρωτεύουσα της Σιθωνίας . Εδώ θα κάνουμε μία στάση για χαλάρωση  και προαιρετικό καφεδάκι. Επιστρέφουμε  στο ξενοδοχείο μας, για το Πασχαλινό εορταστικό μας γεύμα – γλέντι  με  dj!  Στις 5 το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το πρώτο πόδι, την περιοχή της Κασσάνδρας, όπου και στάση για μιάμιση ώρα για καφεδάκι και παγωτό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,  δείπνο, διανυκτέρευση.

4η μέρα  : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ 

Πρωινό και αναχώρηση για την πάντα μαγευτική Θεσσαλονίκη, στάση στον Άγιο Δημήτριο για προσκύνημα και στο Λευκό Πύργο για βόλτες, αγορές και φωτογραφίες. Ακολούθως θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις.  Άφιξη στην Αθήνα με τις ωραιότερες αναμνήσεις!!!


TIMH KAT΄  ATOMO ΣΕ  ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 275   €


Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

πολυτελές & καινούριο πούλμαν  

3 διαν/σεις στο επιλεγμένo   ξενοδοχείo 3 AΣΤΕΡΩΝ στη Μεταμόρφωση  Χαλκιδικής  :     : Αmari hotel :  https://www.hotelamari.gr/ με πρωινό σε μπουφέ

 4 φαγητά σε πλούσιους μπουφέδες ως ακολούθως : 

( Nηστίσιμο δείπνο σε μπουφέ την Μ. Παρασκευή,  Aναστάσιμο δείπνο  με   μαγειρίτσα, τσουρέκι και αυγά το Μεγάλο Σάββατο , μεσημεριανό εορταστικό γεύμα σε μπουφέ  – γλέντι Dj  & δείπνο σε μπουφέ την Κυριακή του Πάσχα )

Περιηγήσεις ως το πρόγραμμα

Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας

Ασφάλεια αστικής ευθύνης  


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Ο φόρος κλιματικής αλλαγής  που καταβάλλεται υποχρεωτικά από όλα τα δωμάτια απευθείας στην reception του ξενοδοχείου

Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς αρχαιολογικούς χώρους και ό,τιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στα <περιλαμβάνονται >

Ταξιδιωτική ασφάλιση σύμφωνα με τους όρους της Interamerican  8 ευρώ/ άτομο . Θα πρέπει να μας το δηλώσετε με την κράτηση σας!

Η κρουαζιέρα στο Άγιο όρος ( 20 ευρώ το κάθε άτομο ) – ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε εκδρομή μας συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής που είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα μας και υποχρεούστε να μας στείλετε υπογεγραμμένη  τη σύμβαση ταξιδίου. 

Στο πρόγραμμα, με τον όρο <θα δούμε> γίνεται εξωτερική ξενάγηση, με τον όρο <θα επισκεφθούμε>  , πραγματοποιείται εσωτερική επίσκεψη. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - ΒΟΛΟΣ – ΑΡΝΑΙΑ – ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - ΒΟΛΟΣ – ΑΡΝΑΙΑ – ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 03/05/2024
275,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.