Menu
Your Cart

Πενθήμερη εκδρομή στην Πάτμο

Πενθήμερη εκδρομή στην Πάτμο
ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ
Ετικέτες: Πάτμος
Πενθήμερη εκδρομή στην Πάτμο

Πενθήμερη εκδρομή στην Πάτμο στις 16/9 με τιμή κατ’ άτομο 210€.

Πρόγραμμα Εκδρομής 

1Η ΜΕΡΑ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΜΟΣ

Συγκέντρωση στο λιμάνι , επιβίβαση με τις αποσκευές μας στο πλοίο της BSF που αναχωρεί στις 15.00 και απόπλους (23.55) για Πάτμο. Επιβίβαση στο πούλμαν με τις αποσκευές μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ : ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ  

Πρωινό και ξεκινάμε αμέσως τη γνωριμία με το νησί και ξεκινάμε την περιήγηση μας με επίσκεψη στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Βρίσκεται ανάμεσα στην Σκάλα και στο μεσαιωνικό οικισμό της Χώρας και πρόκειται για την μικρή σπηλιά στην οποία έζησε για δύο ολόκληρα χρόνια ο Άγιος Ιωάννης, κατά τα έτη 95-97 μ.χ. όταν εξορίστηκε στο νησί. Μέσα σε αυτή την σπηλιά άκουσε την φωνή του Κυρίου και έγραψε το Ιερό Κείμενο Της Αποκαλύψεως. Κατόπιν συνεχίζουμε την διαδρομή μας με επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ιωάννη του Θεολόγου  που δεσπόζει σε όλο το νησί καθώς είναι κτισμένη στην κορυφή του λόφου απέναντι από το λιμάνι του νησιού, την Σκάλα. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος στη Χώρα για προαιρετικό φαγητό, βόλτες , ψώνια. Στις 16.00 αναχώρηση  για το χωριό Κάμπος  και την όμορφη παραλία του όπου και παραμονή για καφέ ή μπάνιο. . Επιστροφή µέσω του γραφικού χωριού  ΓΡΟΙΚΟΣ στο ξενοδοχείο µας .

3Η ΜΕΡΑ : ελεύθερη ημέρα   

Πρωινό και όλη η μέρα ελεύθερη να κάνετε το μπάνιο σας στην παραλία κοντά στο ξενοδοχείο, να χαλαρώσετε ή να απολαύσετε τη Σκάλα , που  βρίσκεται το ξενοδοχείο μας και είναι το πιο πυκνοκατοικημένο μέρος του νησιού με τους περισσότερους επισκέπτες. Εδώ βρίσκονται οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες και πληθώρα πολυκαταστημάτων, μαγαζιών με είδη δώρων, εστιατορίων, ξενοδοχείων, καφετεριών, μπαρ και ό,τι άλλο θα περίμενες να βρεις σε ένα εμπορικό λιμάνι. Παίζει το ρόλο της «πόλης» της Πάτμου ενώ συγχρόνως διατηρεί μία ζεστή νησιώτικη ατμόσφαιρα.  . Διαν/ση.

4Η ΜΕΡΑ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ

Πρωινό και με τα πόδια πηγαίνουμε στο λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που αναχωρεί στις 09.00 π.μ. για να πραγματοποιήσουμε  εκδρομή στους Λειψούς στις 09.50 π.μ. , ένα μικρό νησί με ιδιαίτερη ομορφιά και αρχιτεκτονική, με το λευκό και το μπλε να κυριαρχεί και να δένει αρμονικά με το γαλάζιο της θάλασσας που το περιβάλλει. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε προαιρετικά και την ιστορική Παναγία του Χάρου με τη θαυματουργή εικόνα των Κρίνων ( έξοδα τοπικού πούλμαν εξτρά ).  Επιστροφή το απόγευμα στην Πάτμο στις 15.50, μεταβαίνουμε στο ξενοδοχείο μας με τα πόδια , για ξεκούραση και  ελεύθερος χρόνος  μέχρι τις 22.30  όπου ελευθερώνουμε τα δωμάτια μας και  μεταφορά στο λιμάνι με το πούλμαν , επιβίβαση με τις αποσκευές μας στο πλοίο που αναχωρεί στις (23:55) για Πειραιά, διανυκτέρευση εν πλω.

5η ημέρα: Πειραιάς 

Άφιξη το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά στις 08.05 με τις καλύτερες εντυπώσεις.


ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ :  210 EYΡΩ

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : 

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΜΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕ  BLUE STAR FERRIES 

ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ( πληρεί τις προϋποθέσεις  απολύμανσης /  καθαριότητας,  με αντισηπτικό στην είσοδο  &  με  πληρότητα το 85 % )  σύμφωνα με το πρωτόκολλο)

3 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ και day use ΣΤΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ EFFIE : http://effiehotel.gr/

3 ΠΡΩΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ( ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ )

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  ΠΑΤΜΟΣ – ΛΕΙΨΟΙ - ΠΑΤΜΟΣ ( ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ )

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ( ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ )

ΑΡΧΗΓΟΣ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : ΓΕΥΜΑΤΑ, ΔΕΙΠΝΑ, ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ , ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ & O,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ( ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗ RECEPTION ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ )

ΣΗΜΕΙΩΣEIΣ :

ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ , ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ,  οι μετακινήσεις προς τα νησιά και μεταξύ των νησιών, θα επιτρέπονται εφόσον οι επιβάτες : 

- Έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID- 19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή 

-  Έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου. Η αρνητική διάγνωση του εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR και του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου rapid test αποδεικνύονται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης, ή 

- Επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, ή 

- Επιδεικνύουν βεβαίωση εμβολιασμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ψηφιακό πιστοποιητικό COVID) καθώς και τρίτων χωρών. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Πενθήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Πάτμος
ΕΙΔΟΣ Οδική - Ακτοπλοϊκή
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Πενθήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Πάτμος
ΕΙΔΟΣ Οδική - Ακτοπλοϊκή
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 16/9/21
210,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.