Menu
Your Cart

Πενθήμερη εκδρομή στην Ρόδο

Πενθήμερη εκδρομή στην Ρόδο
ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ
Ετικέτες: Ρόδος
Πενθήμερη εκδρομή στην Ρόδο

Πενθήμερη εκδρομή στην Ρόδο στις 3/9 με τιμή κατ’ άτομο 255€.  Προορισμοί  Σύμη – Ιερά Μονή Ταξιαρχών – Φαληράκι – Μονή Της Παναγίας Τσιαμπικας – Λίνδος – Θέρμες Καλλιθέας

Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΜΕΡΑ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – εν πλω

Συγκέντρωση στο λιμάνι , επιβίβαση με τις αποσκευές μας στο πλοίο της BSF που αναχωρεί στις 18.00. Διαν/ση εν πλω !

2η Ημέρα: Ρόδος – ξενάγηση

Άφιξη το πρωί 06.55 π.μ. στο νησί των ιπποτών επιβίβαση στο πούλμαν και ακολουθεί η ξενάγηση της Ρόδου με τοπικό ξεναγό στα αξιοθέατα της πόλης . Θα θαυμάσουμε το γραφικό Μανδράκι, το εντυπωσιακό ενυδρείο, το μοναδικό πανόραμα της Ρόδου από το λόφο του Μόντε Σμιθ και θα περπατήσουμε στην παλιά μεσαιωνική πόλη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το κάστρο του Μεγάλου Μαγίστρου και την περίφημη οδό των ιπποτών. Μεταφορά στο ξενοδοχείο . Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας . Δείπνο. διαν/ση.

3η Ημέρα: Ρόδος – Ιερά μονή Ταξιαρχών Σύμης

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για μια μοναδική εξόρμηση– κρουαζιέρα με το πλοίο ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΔΕΝΗ, στο γραφικό νησί της Σύμης . Δίκαια κρίθηκε ως ένα από τα ομορφότερα νησιά της Δωδεκανήσου. Το πλοίο αναχωρεί στις 09.00π.μ. Στις 10.35 π.μ. Θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στο μοναστήρι του Πανορμίτη ( όπου στο εσωτερικό του θα θαυμάσουμε υπέροχες βυζαντινές αγιογραφίες και ένα εξαιρετικής τεχνοτροπίας ξυλόγλυπτο τέμπλο. Στις 11.40 π.μ. αναχώρηση από το μοναστήρι με το πλοίο και στις 12.30 μ.μ. θα φτάσουμε στο λιμάνι της Σύμης όπου θα παραμείνουμε έως 16.15. ( Καθώς φτάνουμε στο πανέμορφο λιμάνι της Σύμης για πρώτη φορά, είναι σαν να αντικρίζουμε τη ζωγραφιά ενός Βενετσιάνικου χωριού. Καλοδιατηρημένα παραδοσιακά σπίτια το ένα δίπλα στο άλλο ενώ από πίσω τους υψώνονται οι απότομες βουνοπλαγιές. Άφθονος χρόνος για να θαυμάσουμε τη φυσική ομορφιά αυτού του αρχαίου λιμανιού, να επισκεφτούμε τα σφουγγαράδικα, να δοκιμάσουμε φρέσκα μεσογειακά ψάρια ή να περπατήσουμε στα δρομάκια του νησιού) . Στις 16.15 αναχώρηση για το λιμάνι της Ρόδου όπου στις 18.00 θα έχουμε άφιξη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διαν/ση.

4η Ημέρα: Φαληράκι, μονή της Παναγίας της Τσιαμπίκας, Λίνδο , Θέρμες Καλλιθέας – πλοίο

Πρωινό και ελευθερώνουμε τα δωμάτια μας, τα τοποθετούμε στο πούλμαν και ακολουθεί η εκδρομή στις υπέροχες Ανατολικές ακτές του νησιού. Όμορφη διαδρομή μέσω Φαληρακίου μέχρι την Μονή της Παναγίας της Τσαμπίκας (επίσκεψη). Συνεχίζουμε για την Αιγαιοπελαγίτικη Λίνδο με τα ολόλευκα σπιτάκια, τα γραφικά πλακόστρωτα, τα τρεχούμενα νερά και την Ακρόπολη να δεσπόζει ψηλά πάνω στον βράχο. Τελευταίος μας σταθμός οι εντυπωσιακά ανακαινισμένες Θέρμες της Καλλιθέας όπου και χρόνος για καφέ. Αναχώρηση για το λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο της Blue Star Ferries που αναχωρεί 19.00 και διαν/ση εν πλω.

5η Ημέρα: Πειραιάς

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά 11.20 π.μ. με τις καλύτερες εντυπώσεις !!!
Τιμοκατάλογος Εκδρομής
Δίκλινο Μονόκλινο
Τιμή κατ’ άτομο σε
255 € 315 €
Περιλαμβάνονται:
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΡΟΔΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕ BLUE STAR FERRIES
ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ( πληρεί τις προϋποθέσεις απολύμανσης / καθαριότητας, με αντισηπτικό στην είσοδο & με πληρότητα το 85 % ) σύμφωνα με το πρωτόκολλο)
ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΡΟΔΟΥ
2 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ HOTEL ΑΤΛΑΝΤΙS CITY : https://www.atlantiscityhotel.com/
2 ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΙ 2 ΔΕΙΠΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ( ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ )
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΡΟΔΟΣ-ΠΑΝΟΡΜΥΤΗΣ-ΣΥΜΗ-ΡΟΔΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ( ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ )
ΑΡΧΗΓΟΣ
Δεν περιλαμβάνονται
ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ , ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ–ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ & O,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ( ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗ RECEPTION ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ )

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :
ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ , ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ,  οι μετακινήσεις προς τα νησιά και μεταξύ των νησιών, θα επιτρέπονται εφόσον οι επιβάτες : 

- Έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID- 19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή 

-  Έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου. Η αρνητική διάγνωση του εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR και του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου rapid test αποδεικνύονται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης, ή 

- Επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, ή 

- Επιδεικνύουν βεβαίωση εμβολιασμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ψηφιακό πιστοποιητικό COVID) καθώς και τρίτων χωρών.
Απαραίτητο να έχετε είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, 14 μέρες μετά τη δεύτερη δόση, είτε αρνητικό μοριακό τεστ 72 ωρών (εναλλακτικά rapid test ή self test 24 ωρών), ή διαφορετικά να υπάρχει μία βεβαίωση νόσησης 2 ως 9 μήνες μετά από αυτή Ο έλεγχος των παραπάνω θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, και υπόχρεοι θα είναι όλοι οι ημεδαποί και αλλοδαποί ταξιδιώτες άνω των 5 ετών.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Πενθήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Ρόδος
ΕΙΔΟΣ Οδική - Ακτοπλοϊκή
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Πενθήμερη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Ρόδος
ΕΙΔΟΣ Οδική - Ακτοπλοϊκή
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 3/9/21
255,00€
Όροι Κράτησης
Με κράτηση οποιασδήποτε εκδρομής σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.